FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Raja off topic: dali zeli neko da igra ovu ssba ligu, fale mi dva igraca za ekipu Delfin , zanimljivo je mislim da dosta ih i zna za ovu stvar, moze i u pp hvala 

04.10.2009 !
Pogodi koji smrdi fali ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
U normalnim klubovima bi dobio minimum suspenziju. U pozitivno ekstremnijim klubovima, dobio bi papire.
- FKS -
- ElCartel11
- Kontakt:
Bude li mu Vrsajevic počeo protiv Tuzle mi smo trampa. Taj lik djeluje kao, da si nekog sa ulice doveo i ubacio u igru.
Radije tu staviti Serbecica ili igrati sa 3 nazad.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Boli me cinjenica sto je on igrao protiv zrinjskogElCartel11 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:43Bude li mu Vrsajevic počeo protiv Tuzle mi smo trampa. Taj lik djeluje kao, da si nekog sa ulice doveo i ubacio u igru.
-
- Kontakt:
A gdje babuka pobjegne kad se slavi?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- ElCartel11
- Kontakt:
Vrancic ima 2 žuta a slijede sami derbiji nakon Tuzle 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Moze li neko postaviti snimak utakmice za nas koji smo je gledali sa "niskih Polica"? 
Vršajević Avdija (IGRAČ) 2
Šerbečić Besim (IGRAČ) 2
Čataković Hamza (IGRAČ) 2
Trako Muharem (IGRAČ) 2
Ramić Tarik (IGRAČ) 2
Ziljkić Almedin (IGRAČ) 2
Avramovski Daniel (IGRAČ) 2
Abubakar Abdul Rashid (IGRAČ) 2
Martinović Ilija (IGRAČ) 2
Vrančić Mario (IGRAČ) 2
Hadžić Emir (OSOBLJE
Bolje nek dobiju sada svi zuti.
Šerbečić Besim (IGRAČ) 2
Čataković Hamza (IGRAČ) 2
Trako Muharem (IGRAČ) 2
Ramić Tarik (IGRAČ) 2
Ziljkić Almedin (IGRAČ) 2
Avramovski Daniel (IGRAČ) 2
Abubakar Abdul Rashid (IGRAČ) 2
Martinović Ilija (IGRAČ) 2
Vrančić Mario (IGRAČ) 2
Hadžić Emir (OSOBLJE
Bolje nek dobiju sada svi zuti.
Bogami ako je ona dovodila ove igrače, onda svaka joj čast, kako se ne razumije u fudbal.pitara je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:11Nije problem što se treži bek, problem je što ga traži neko ko i sam kaže da se ne razumije u fudbal.ZipSarajevo je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:05Iz nemoci se uvijek potezalo za uvredama, jer pametnije trenutno nisi u stanju reci. Razumijem te.
Al evo, zanemarit cemo ovo i pokusati opravdati ili ne dolazak RB.
Na ljeto, Vrsajevic i Musa nisu dio kluba. Dakle, ostajes na Mulalicu. Da li bas treba traziti RB? Hmmm
E sad, problem vas je sto vi sad uzimate Mulalica, koristite njego o ime da bi yebali sve Ayli. Ne valja to, ostavite dijete. Nije ono krivo.
On ce igrati, a za sezonu su potreba dva RB.
Izbaciti SFK i osnovati svoj ženski klub iznova. Ako ga već moramo imati.
Dosta je više terora Sabrina, Ajli i njima sličnih koje vedre i oblače klubom od integracije "SFK 2000" u FK Sarajevo.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Potura za direktoricuDRHAUSE je napisao/la: ↑16 apr 2023, 14:29Izbaciti SFK i osnovati svoj ženski klub iznova. Ako ga već moramo imati.
Dosta je više terora Sabrina, Ajli i njima sličnih koje vedre i oblače klubom od integracije "SFK 2000" u FK Sarajevo.

Pa potura se i nasa direktorica...bordobijelisampion je napisao/la: ↑16 apr 2023, 14:34Potura za direktoricu![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Ne moze se prodavati imovina , mjenjati boje, naziv i mjesto kluba to je po statutu. Investitori sve drugu mogu raditicurvanord je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:02Tek će se posljedice osjetiti za koju godinu kada se proda zgrada u Titovoj i kada se u potpunosti zatvore i udalje od navijača, ali ne možeš ti to pitaru objasniti.DRHAUSE je napisao/la: ↑16 apr 2023, 12:57Ovi dobronamjerni koji se boje da će bojkot štetiti klubu bez ikakve koristi ignorišu realnost da je klub upotpunosti izgubio dušu i povezanost sa gradom i navijačima zadnjih godina. Klubom upravljaju influenserice iz SFK i nekakvi "eksperti" sa ko zna kakvim vezama tipa Emir Hadžić. Igrači i treneri se mijenjaju na industrijskoj razini.
Statut moze promijeniti skupstina, odnosno onaj ko ima vecinu u skupstini. Sportski pozdravbordobijeli je napisao/la: ↑16 apr 2023, 14:42Ne moze se prodavati imovina , mjenjati boje, naziv i mjesto kluba to je po statutu. Investitori sve drugu mogu raditicurvanord je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:02Tek će se posljedice osjetiti za koju godinu kada se proda zgrada u Titovoj i kada se u potpunosti zatvore i udalje od navijača, ali ne možeš ti to pitaru objasniti.DRHAUSE je napisao/la: ↑16 apr 2023, 12:57Ovi dobronamjerni koji se boje da će bojkot štetiti klubu bez ikakve koristi ignorišu realnost da je klub upotpunosti izgubio dušu i povezanost sa gradom i navijačima zadnjih godina. Klubom upravljaju influenserice iz SFK i nekakvi "eksperti" sa ko zna kakvim vezama tipa Emir Hadžić. Igrači i treneri se mijenjaju na industrijskoj razini.
-
- Kontakt:
Il u prevodi, veci/bolji si navijac ako bojkotujes fan shop, pritom tjeras druge da ne idu u isti i kupe sebi neki rekvizit kluba.Miljacka je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:24Šta sam tačno izmislio?ZipSarajevo je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:10Opet se izmisljaMiljacka je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:03
A tvoja mjerna jedinica navijača je koliko ko ide Hordama u kontru?
Kad su to Horde imale neki lični interes od kluba?
Je li misliš da je tjeranje one ofajle i našmrkanog iz nekog ličnog interesa?
Kakav si ti čovjek dovoljno govori to što vrijeđaš čovjeka koji je toliko radosti donio, a braniš ovog kera na klupi... Znači po tebi je Mirza dobar, a Husref loš. Po tebi je veći navijač onaj koji dođe u Kakanj poslije pobjede u Širokom od onog koji ode u Trebinje poslije remija na domaćem terenu protiv zadnje ekipe na tabeli? Normalno da je on (koji je jučer putovao 10 sati u oba pravca) veći i bolji navijač od tebe (koji si jučer proveo dan u prepirkama na forumu). Prosta računica.![]()
Prosta racunica je, da imaju navijaci koji podrzavaju bojkot domacih utakmica i imas navijace koji ne podrzavaju.
Ovi koji podrzavaju su proglasili neprijateljima kluba ove sto nepodrzavaju.
Dakle, ako je ko povukao liniju ko je veci navijac ste upravo vi.
To sto ti licno mislis ne znaci nuzno da je i ispravno misljenje. Jel to mozes shvatiti?![]()
Ja to ne mislim, to je prosto tako drug. Ti ideš, ja ne idem, ko je tu bolji/veći navijač?
Cudan vakat dosao.
Ako ce se Mirvic finansirati i milione oburnuti na Fan shopu, onda cemo mi titulu ove godine uzeti...
Helem, dogovorit cemo se da se nismo dogovorili... Nek svako svoju pricu prica

Gdje ce narkomanov sin koji jedini ne prilazi tribini jučer, igrati sljedeće sezone?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ma briga me. Dokazao je svoju raskosnu nesposobnost i kurcobolju. On bi se kod Husrefa preporodio ili zavrsio karijeru. Transfer to Igman Konjic

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, johntravolta123, miguelramos, Pantelija, skoJaa i 47 gostiju.