Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Jel realno da gledamo preslikanu utakmicu od prosle sedmice?
Brate igrate jednom sedmicno, pa ovo je sramota
Brate igrate jednom sedmicno, pa ovo je sramota
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Stavi Jorginha u drugom ako će Partey da igra ovako
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Holding, ElNeny (pogotov) i Martinelli nisu, ovi ostali jesu.AlanSmith14 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 15:37Bolji ste poznavaoci Arsenala od mene, ali sam prilicno siguran da minimalno 4 od tih nabrojanih nizu domaca akademija.Saltboy075 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 15:33NEKITHA,MARTINELI,SAKA,HOLDING,smith row,elney,nelson itd..AlanSmith14 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 15:26
Bukvalno je Saka jedini igrac na terenu iz Arsenalove akademije koliko mi je poznato.
Pomijesao si akademiju sa fantasticnim skautingom mladih igraca. Arsenal je u zadnjih 3-4 godine dovodio fenomenalne mlade potencijale.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
U 10 minuta smo imali 4 udarca, prvih 10, nakon toga ništa.
Ovaj stil igre je bas postao problem odjednom.
Umisljati sebi nesto nakon 10 minuta i da potpuno stanes igrati ...
Umisljati sebi nesto nakon 10 minuta i da potpuno stanes igrati ...
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako glup karton Jesusa Bože
VAR nije gledao ruku Ricea kad je uzeo loptu prije penala, svjesno su ignorisali
VAR nije gledao ruku Ricea kad je uzeo loptu prije penala, svjesno su ignorisali
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sad sam opet pogledao onaj penal, meni ono nije bio ni penal. Paqueta namjerno zamahnuo nazad u padu lijevom nogom na Gabriela da inicira minimalni kontakt. Slična situacija Rashford protiv Sotona.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 16 apr 2023, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- AshburtonG
- Kontakt:
Iskljuciva krivica Artete. Bukvalno svaki put ove sezone se desavala ova crna rupa nakon vodstva, samo sto smo u vecini slucajeva imali Salibu u "TOP3 Stoper lige modusu", a ne Holdinga, koji je kriminalan u 1vs1 situacijama i uglavnom su gluposti, te nonsalancija Parteya i Zinchenka prolazile nekaznjeno. U zadnjim tekmama nemamo Salibu, a i redovno protivnici kaznjavaju nase gluposti.
Mogli smo dokrajcit i Liverpool, a i WU vec u prvom poluvremenu, a izgleda da cemo i ovdje bit na iglama do samog kraja, jer je in-game menadzment Artete i dalje miljama daleko od njegove pripreme utakmica.
Mogli smo dokrajcit i Liverpool, a i WU vec u prvom poluvremenu, a izgleda da cemo i ovdje bit na iglama do samog kraja, jer je in-game menadzment Artete i dalje miljama daleko od njegove pripreme utakmica.
Rijecima ne mogu objasnit koliko me ovo nervira. Jesmo li se stvarno doveli u situaciju da se borimo za titulu, da bi na kraju sezone ovo bio problem
Je li bio penal duel Jesus - Ayling kada ste igrali sa Leedsom? Jesus pada tj. simulira i onda Ayling glupo pravi kontakt i to se moralo svirati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 15:55Sad sam opet pogledao onaj penal, meni ono nije bio ni penal. Paqueta namjerno zamahnuo nazad u padu lijevom nogom na Gabriela da inicira minimalni kontakt. Slična situacija Rashford protiv Sotona.
Potpuno ista situacija. Napadac iskoristio neoprezan start branica.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ima i do igrača, prvi ću da kažem - paniku niko ne zna da smiri, svi se nekako sakriju i čekaju da se igra sama vrati na staro.
Ne kontam pasivnost nakon prva dva gola, prvo nismo toliko dobri da sebi dopuštamo opuštanje, drugo igraju svakih 7 dana, ne vidim poentu povlačenja u 20toj minuti utakmice.
Jedan City juče je ugasio igru nakon prvog poluvremena pa je Leicester imao šansu da učini tekmu zanimljivijom, mi još nemamo ni najboljeg stopera ove sezone i spali smo na milost i nemilost smotanog Holdinga, gdje strepimo da li će da napravi grešku ili ne.
Saka je loš u zadnje vrijeme, zadnja dobra tekma je bila za Englesku repku, prije toga odigrao dobro protiv Palacea, nije isti otkako je nabio dabl-dabl.
Ne kontam pasivnost nakon prva dva gola, prvo nismo toliko dobri da sebi dopuštamo opuštanje, drugo igraju svakih 7 dana, ne vidim poentu povlačenja u 20toj minuti utakmice.
Jedan City juče je ugasio igru nakon prvog poluvremena pa je Leicester imao šansu da učini tekmu zanimljivijom, mi još nemamo ni najboljeg stopera ove sezone i spali smo na milost i nemilost smotanog Holdinga, gdje strepimo da li će da napravi grešku ili ne.
Saka je loš u zadnje vrijeme, zadnja dobra tekma je bila za Englesku repku, prije toga odigrao dobro protiv Palacea, nije isti otkako je nabio dabl-dabl.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Molio bih te da **** s temeAlanSmith14 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 15:59Je li bio penal duel Jesus - Ayling kada ste igrali sa Leedsom? Jesus pada tj. simulira i onda Ayling glupo pravi kontakt i to se moralo svirati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 15:55Sad sam opet pogledao onaj penal, meni ono nije bio ni penal. Paqueta namjerno zamahnuo nazad u padu lijevom nogom na Gabriela da inicira minimalni kontakt. Slična situacija Rashford protiv Sotona.
Potpuno ista situacija. Napadac iskoristio neoprezan start branica.
Rođen s tobom da budem
Ovaj Holding sve pogresno radi
nevjerovatno
Ono kad znas da ce promasit
Dobar dobar
Tierny je **** od igrača.
Odegard isto
Tierny je **** od igrača.
Odegard isto
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 16 apr 2023, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
- AshburtonG
- Kontakt:
Kod nas svaki penal neko drugi sutira. Covjek u losoj formi i njemu uvaljujes loptu u ruke, da se lafo penalom vrati. Sad ce samo jos vise grohnut. 
Pa sto ga on puca?
2:2 ovo je muka !!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.