Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
ugasi klub
Neka, trebalo je Saki malo spustanja. Previse su se oni kolektivno umislili.
Evo i 2:2
Evo i 2:2
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Ocekivanije od izlaska sunca jutros.
Ubacuj Trossarda dok nismo izgubili ovdje.
Ubacuj Trossarda dok nismo izgubili ovdje.
Ovaj SAKA daleko od igre prije Liverpoola i sad WH bez obzira na promašeni penal
MRS 2-2
MRS 2-2
Arsenal All The Way !
Nisam neki veliki navijac Arsenala, ali ove sezone svim srcem navijam da osvoje titulu. Ono sto ovdje ne kontam, kako mozete biti protiv Artete, pa Arsenal je od 1 kola na 1 mjestu i tako citavu sezonu. Pa navedite mi samo 1 igraca u top 10 u svijetu, pa cete vidjet sa kakvom ekipom covjek radi i sta je napravio od ekipe. Ne kazem da ne pravi greske, ali komentari smijeniti Artetu dok se jos moze spasiti za menu su vise nego smijesni i neshvatljivi. Evo i sada ce paljba da je on kriv, a covjek promasi penal za sigurno utakmicu dalje, i plus nije bio penal za WH.
Koliko moras biti arogantan da prestanes igrati nakon 10 minuta fudbala, nabijem vas i vase ambicije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
što mu dade uopšte penal da gadja? mogao je Xhaka gadjati ili šta ja znam ko, čemu Saka
Bolje i sada, nego u 85-oj minuti, moraju shvatiti da ne mogu čuvati prednost nego da moraju igrati napadački sve do kraja, kako su to radili cijelim tokom sezone.
Druga stvar, ono je bio faul na Žezusu, čovjek mu je kopačku skinuo koliko ga je nagazio i nakon tog auta dolaze do gola. Ovo je žalosno fakat koliko je grešaka ove godine bilo na našu štetu.
Druga stvar, ono je bio faul na Žezusu, čovjek mu je kopačku skinuo koliko ga je nagazio i nakon tog auta dolaze do gola. Ovo je žalosno fakat koliko je grešaka ove godine bilo na našu štetu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- AshburtonG
- Kontakt:
Sad ce se probudit WU, a nasi vuci ko pic.ke po terenu do 70. minute. Arteta ce pokusat mijenjat nesto u 80. minuti.
@AA23
Ne kontam ni ja. Penale izvodi Martin, te je zamjena Jesus.
@AA23
Ne kontam ni ja. Penale izvodi Martin, te je zamjena Jesus.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 16 apr 2023, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Kako su se samo pogubili, definitivno nemamo glavu za titule.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
oni su se izgubili na terenu 
DAJ IZMJENE
DAJ IZMJENE
Xhaka, Jesus, Martinelli, ma bilo ko!
Ovaj je u mentalnom k… i ovo ga sigurno neće izvaditi
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma ne možeš igrati cijelu sezonu bez kapitena.
Kad treba smirit igru,povuć se nazad da se krene laganije i da se saberu glave naš kapiten se krije od lopte i ne primi je 15 minuta
Kad treba smirit igru,povuć se nazad da se krene laganije i da se saberu glave naš kapiten se krije od lopte i ne primi je 15 minuta
Meni se čini da je njih Vise na terenu. Treba prebrojati.
Ovo sto mi sami sebi radimo je za izučavanje!
Ovo sto mi sami sebi radimo je za izučavanje!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Joj Allahu st9 me osudi da gledam Holdinga.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ako se ovo ne dobije, vjerovatno je gotovo sa snom o tituli
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.