ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Hajde manite se politike, veliki je dogadjaj u BiH atp turnir u BL, gdje ce igrati najuspikesniji igrac svih vremena i gdje ce biti jos par vehunskih tenisera, prije svega visestruki GS sampion Stan Wawrinka
Uzivajmo u sportu
Uzivajmo u sportu
Reko bi covjek da poredis BiH i Austriju, a ne dva klasicna go.vneta sa nikakvom perspektivommarconato je napisao/la: ↑16 apr 2023, 16:05Izadji iz svoje kasabe i pogledaj samo, pusti statistiku tipa: "U BiH po popisu ima 3.5 mil stanovnika", a realno u zemlji nema 2 mil. dusa...![]()
Otidji malo u Srbiju i "pogubi se" kao sto mi xy ljudi iz BiH prica kada vidi. Infrastruktura otisla predaleko od BiH!

Vjerovao ili ne, ali Srbija je otisla daleko od BiH...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Slusam na radiju neki dan (AJB vijesti), protesti stanara ispred neke zgrade u BGu (u gradu, ne okolini) - nemaju kanalizaciju vec 60 godina, ti pricas o nekoj infrastrukturi u ovim vukojebinama od drzavamarconato je napisao/la: ↑16 apr 2023, 16:05Izadji iz svoje kasabe i pogledaj samo, pusti statistiku tipa: "U BiH po popisu ima 3.5 mil stanovnika", a realno u zemlji nema 2 mil. dusa...![]()
Otidji malo u Srbiju i "pogubi se" kao sto mi xy ljudi iz BiH prica kada vidi. Infrastruktura otisla predaleko od BiH!

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Izvini sto vjerujem vise svojim ocima i onom sto sam vidio nego tebi

Pa ima tu neke infrastrukture,pravilo se puno vise nego u BiH,samo ne valja kad ti u centru Beograda nakon mjesec dana pocnu pucati i propadati ploce po ulici,odmah znas kako je radjeno.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ocigledno nisi vidio dovoljno...
P.S. Daleko od toga da je samo Bg u pitanju. Vojvodina, centralna Srbija, Sandžak/Raška, Grdelička klisura, fudbalski stadionu i generalno ulaganje u sport.
Bukvalno zavrsen citav most na rači, BiH nije mrdnula metra...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne govorim o ulaganju u sport. U tome je i budali jasno da je BiH najgora u Europi. Po standardu i uredjenju i jedna i druga drzava su go.vno klasicno, to vidi svako ko je imalo normalan.
Pa nisu bas. To ti upravo pricam. Npr. sitnica, ali kao primjer. U Srbiji je administracija dooosta pojednostavljenija i uredjenija nego u BiH. Nema da ides u 5 institucija da bi zavrsio 1 yebeni papir.Epidaurus je napisao/la: ↑16 apr 2023, 16:35Ne govorim o ulaganju u sport. U tome je i budali jasno da je BiH najgora u Europi. Po standardu i uredjenju i jedna i druga drzava su go.vno klasicno, to vidi svako ko je imalo normalan.
O zdravstvu tek da ne pricam. Iz BiH se masovno dolazi na lijecenje u BG i NS.
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 16 apr 2023, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Da je srece da ih vise procita ovaj tvoj upis.
Obicno prolazim kroz ove teniske teme samo da ih citam.. I udjem sada nakon dan dva i imam sta i vidjeti, najmanje se o tenisu pise, a po prvi put u istoriji imamo organizovan turnir ovog nivoa sa ovakvim imenima. Umjesto da budemo srecni sto ce makar u ovom trenutku BiH i Banja Luka biti postavljeni na tenisku mapu svijeta, ovdje se razglaba koji gradovi su vukoj*bine i gdje je kolika penzija.
Znam da se to nece desiti, ali volio bih da imamo makar turnir iz serije 250.
A koja je fora da je uopste vamo, sto Bg nije mogao?
Vidim ima puno upisa kontam pise se o finalu Rune vs Rublev , a ono rasprava o penzijama i ulaganjima u drzavu, a ne zna se koja je veca rupa i iz koje drzava nas je vise pobjeglo na zapaddscile je napisao/la: ↑16 apr 2023, 16:41Da je srece da ih vise procita ovaj tvoj upis.
Obicno prolazim kroz ove teniske teme samo da ih citam.. I udjem sada nakon dan dva i imam sta i vidjeti, najmanje se o tenisu pise, a po prvi put u istoriji imamo organizovan turnir ovog nivoa sa ovakvim imenima. Umjesto da budemo srecni sto ce makar u ovom trenutku BiH i Banja Luka biti postavljeni na tenisku mapu svijeta, ovdje se razglaba koji gradovi su vukoj*bine i gdje je kolika penzija.
Znam da se to nece desiti, ali volio bih da imamo makar turnir iz serije 250.
Uzivajmo u tenisu iducu swdmicu u nasoj dragoj BiH
Taj turnir ce itekako biti ispracen jer Novak igra , kud ces vece ime u svijetu tenisa, nema ga
@Finn
BG radi rekonstrukciju da dobiju licencu iduce godine za 500-cu pa su zato izmjestili u BL ovu godinu
Jos malo pa Srbija prestize Hrvatsku i stize Sloveniju, nema stamarconato je napisao/la: ↑16 apr 2023, 16:40Pa nisu bas. To ti upravo pricam. Npr. sitnica, ali kao primjer. U Srbiji je administracija dooosta pojednostavljenija i uredjenija nego u BiH. Nema da ides u 5 institucija da bi zavrsio 1 yebeni papir.
O zdravstvu tek da ne pricam. Iz BiH se masovno dolazi na lijecenje u BG i NS.

Da. Srbija je kupila licencu od Bugara ako se ne varam na 6-7 god i ova je poslednja godina, pa se odlucilo da se jedan odigra i u BL.
U Srbiji ce se sledece god vjerovatni igrati turnir 500.
Lako je voditi drzavu kad imas koliko km mora i ni priblizne probleme kao Srbija geostrateske prirode...

Pitao bih te kakvi bi bili da nemaju sezone i tolike turiste i da si razvucen izmedju istoka i zapada

Kako će sad ovo ugasiti Andrey 

Ajoj brt

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.