English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Nije prvi put da ekipe koje ganjaju titulu kiksaju na ovoj Olimpijskoj deponiji.
City i Liverpool prošle sezone, Liverpool 18/19, City 20/21...
City i Liverpool prošle sezone, Liverpool 18/19, City 20/21...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovo je Curry, nije nas lav Goretzka
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I opet nisu osvojili. City je tmurna beštija.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Samo levati ovako gube titule. City će ih pojesti na Etihadu.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Igrači odroni, ne mogu ni 20 bodova više imati od ostatka lige. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Forumas Finn ne vidi da Arsenal nesto moze. Imagine my shock
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
City ima vecu sirinu i Pep to genijalno rotira. Ulaze u zavrsnicu sezone zdraviji I u boljoj formi. Jedva cekam da celo ode ubi ligu.
Jel Arsenal bar dobio na xG to je bitno
Ja sam mislio da ce se on muciti ovdje, najavljivali su neki da cak i nece uspjeti u Engleskoj.wadethegreat je napisao/la: ↑16 apr 2023, 17:12City ima vecu sirinu i Pep to genijalno rotira. Ulaze u zavrsnicu sezone zdraviji I u boljoj formi. Jedva cekam da celo ode ubi ligu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nema Assenal kvalitet za vrh EPL, na City bih se kladio taman da su tri kola do kraja.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa I ja sam se nadao ali lik je jednostavno za ligu tata mata. U LP nema srece a i sam sebe sabotira ali liga mu je cakewalk. Kakav bi legacy samo Klopp imao u Liverpoolu da nema Pepa…harden je napisao/la: ↑16 apr 2023, 17:13Ja sam mislio da ce se on muciti ovdje, najavljivali su neki da cak i nece uspjeti u Engleskoj.wadethegreat je napisao/la: ↑16 apr 2023, 17:12City ima vecu sirinu i Pep to genijalno rotira. Ulaze u zavrsnicu sezone zdraviji I u boljoj formi. Jedva cekam da celo ode ubi ligu.
Nisam ja opsjednut tobom kao ti Arsenalom
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mentalni patuljci
-
- Kontakt:
Arsenal nema kvalitet da dobijene utakmice mirno privede kraju,ovo danas je kiks koji će ih koštati titule.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
City sad smije remizirat kod De Zerbija.
A valjda će dobit doma Arsenal sad kad su u nenormalnoj formi s 10 pobjeda u nizu.
A valjda će dobit doma Arsenal sad kad su u nenormalnoj formi s 10 pobjeda u nizu.
Trenutno korisnika/ca: IQ200, richa, sarajevskiMarlboro, wr10 i 16 gostiju.