Vala baš. Ne razumijem potrebu da se umanjuje nečiji kvalitet i uspjeh.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: English Premier League
Easy prediction: Brennan Johnson zabija danas. 

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kiksaš dvije utakmice zaredom pri rezultatu 2:0. Umjetnost. Ne osporavam ja kvalitet Sitija ali ovo što Arsenal radi je cirkusUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑16 apr 2023, 17:19Vala baš. Ne razumijem potrebu da se umanjuje nečiji kvalitet i uspjeh.
Uz sve ovo još i varanje s FFP-om. Nemoguće je.
Ludo je ocekivati da City nece kiksati do kraja, ocekujem bar dva njihova kiksa, sve je i dalje u Arsenalovim rukama
Ma jest al luzeri se vec predali, na Etihadu se moze uzeti titula.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jos se nama to desilo dva putFKSDoGroba je napisao/la: ↑16 apr 2023, 17:22Kiksaš dvije utakmice zaredom pri rezultatu 2:0. Umjetnost. Ne osporavam ja kvalitet Sitija ali ovo što Arsenal radi je cirkusUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑16 apr 2023, 17:19Vala baš. Ne razumijem potrebu da se umanjuje nečiji kvalitet i uspjeh.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Po meni tu Arsenal mora ici na pobjedu, ako budu isli na X, popusili su ga
Stiže United već pomalo igranje utakmica svakih 12h.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nisam gledao tekmu. Je li bilo sudijskih odluka koje su išle na mlin West Hama, pitam Brokulu..
- AshburtonG
- Kontakt:
Nema teoretske sanse da mi dobijemo sve do kraja. Nama ce kako stvari stoje trebat bodovi protiv Citya, a ne bod. A svi znamo kako je Arteta zavrsavao protiv Pepa u sitacijama kad se otvori utakmica. Ako nekim cudom uzmemo sva tri boda, onda je game on opet, jer bi imali pravo na kiks, a City bi morao nulirat sve do kraja i nadat se nasem drugom kiksu. Medjutim, to je vec naucna fantastika posmatrajuci dosadasnje okrsaje Artete protiv Pepa.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
gol nakon ruke Ricea i drugi gol nakon cistog prekrsaja na Jesusu

Rođen s tobom da budem
-
- Kontakt:
Otkud Butland u Unitedu lmao
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Protiv Spursa na Anfieldu 1-1 zbog te utakmice sam rano osijedio.StevieG8 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 17:31Jos se nama to desilo dva putFKSDoGroba je napisao/la: ↑16 apr 2023, 17:22Kiksaš dvije utakmice zaredom pri rezultatu 2:0. Umjetnost. Ne osporavam ja kvalitet Sitija ali ovo što Arsenal radi je cirkusUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑16 apr 2023, 17:19
Vala baš. Ne razumijem potrebu da se umanjuje nečiji kvalitet i uspjeh.![]()

- AshburtonG
- Kontakt:
Protiv Forresta ih se mora gurati
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS, Proximic i 16 gostiju.