Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Jel moguce ovo? Evo i De Gea sad...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Izvadi ga ko boga te molim dok nije zajebao sve sto moze.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ovaj Maguire je greška na nogama. Ljudima koji su ga prozvali nekim talentom i odlučili da za njega treba istresti one pare treba doživotno zabraniti bilo kakvu funkciju u fudbalu.
Kako se i ovaj Dalot sj. Od onakve forme na početku sezone do rupe. Kako sad namjesti šansu onom nigerijcu u napadu Forresta, nije realno…
Cesto sam ga kritikovao u zadnje vrijeme, ali je Bruno odlican danas. Steta sto nema ko da isprati njegove lopte.
Drago mi je sto je bas Antony dao gol, bio je najbolji u zadnjih par utakmica uprkos silnim promasajima i sutevima iz nemogucih pozicija.
Lindelof treba ostati sljedece sezone i solidna je opcija sa klupe, za razliku od kapitena.
Drago mi je sto je bas Antony dao gol, bio je najbolji u zadnjih par utakmica uprkos silnim promasajima i sutevima iz nemogucih pozicija.
Lindelof treba ostati sljedece sezone i solidna je opcija sa klupe, za razliku od kapitena.
Sanco u svom svijetu, vidi se da je bio u opasnom kanalu.
Bruno i Antony odlicni, Martial korektan.
Maguirea se moramo rijesiti, ovo granici sa nekim ludilom koje u zivotu nisam vidio. Tesko da Iko iz akademije moze biti gori od ovog idiota.
Dalot ocajan danas.
Bruno i Antony odlicni, Martial korektan.
Maguirea se moramo rijesiti, ovo granici sa nekim ludilom koje u zivotu nisam vidio. Tesko da Iko iz akademije moze biti gori od ovog idiota.
Dalot ocajan danas.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Džaba njemu forma kad je promaha od igrača. Wan-Bissaka dokazuje da je 3x bolji igrač i i čak se vidi da može ispoštovati neke ove taktičke varijante koje Ten Hag zahtijeva od bekova. O defanzivi ne treba uopšte pričati.
Sancho me sad nervira svakim prijemom lopte. Momak je toliko loš da više ne treba trošiti riječi. Riješiti se njega i njegove plate pod hitno.
Velika je razlika u igri sa ovim veznim redom. Ne znam koga da izdvojim od trojice, ali svi su jednostavno.predobri. Samo da ostanu zdravi do kraja sezone.
Ako ima ikakve šanse da se ovaj Sančo utopi nekome za 15 miliona, ne treba razmišljati. Igrač za Borusiju Menhengladbah. Ili tamo za neki Lil. Jednostavno ništa. Krilo koje nit je brzo niti može koga predriblati, a niti zasjeći medijalno pa plasirati. Ništa ni s čim...
Ovo bismo trebali dobiti, puno smo bolji. Najveća je opasnost da se šta odbije Megvajeru od ruku. Za njega vrijedi jednako. Nešto jednostavno ne ide kako valja. Dobar je igrač, igra odlično za reprezentaciju, ali jednostavno se peh lijepi za njega ko muha na g.vno. Vjerujem da može biti jako dobar u Aston Vili i da može još nekoliko godina biti standardan u reprezentaciji. Ovako samo navlači peh na sebe. Moglo bi se i izvući 20 miliona.
NAdam se da nas povrede ne dotuku. Zamisli postavu De Gea - Dalot, Megvajer, Lindelof. Malasija - Fred, Mektominej, Bruno, Elanga, Sančo - Veghorst.
Sančo-Elanga, najjači par krila na svijetu.... Jednako jaka odbrana, a MekFred motor u sredini. Napad Veghorst. Mogli bi osvojiti Championship glatko.
Nostalgija. Još da se Rangnik od nekud pojavi....
Ovo bismo trebali dobiti, puno smo bolji. Najveća je opasnost da se šta odbije Megvajeru od ruku. Za njega vrijedi jednako. Nešto jednostavno ne ide kako valja. Dobar je igrač, igra odlično za reprezentaciju, ali jednostavno se peh lijepi za njega ko muha na g.vno. Vjerujem da može biti jako dobar u Aston Vili i da može još nekoliko godina biti standardan u reprezentaciji. Ovako samo navlači peh na sebe. Moglo bi se i izvući 20 miliona.
NAdam se da nas povrede ne dotuku. Zamisli postavu De Gea - Dalot, Megvajer, Lindelof. Malasija - Fred, Mektominej, Bruno, Elanga, Sančo - Veghorst.
Nostalgija. Još da se Rangnik od nekud pojavi....
E jbmu ovo je vec previse promasenih sansi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ekipa bez napadaca. Mi nemamo covjeka koji zna dati gol.
Dalot ako dobije novi ugovor, neko treba krivicni odgovarat. AWB je 3 puta bolji igrac od njega, iako ni on nije za prvu opciju u Unitedu.
Dalot ako dobije novi ugovor, neko treba krivicni odgovarat. AWB je 3 puta bolji igrac od njega, iako ni on nije za prvu opciju u Unitedu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Brutalno od Antonya 
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Antony je u najboljoj formi kod nas trenutno.
Uvijek nesto napravi. Cesto je to i glupost ali nije sterilan.
Uvijek nesto napravi. Cesto je to i glupost ali nije sterilan.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bgmi Antony najbolja tekma od kad je dosao, takav nam treba. Bruno isto odlican
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
@Poligon… Slažem se za Dalota, njegova dva dobra centaršuta koja napravi u mjesec dana ne opravdavaju onaj propuh u odbrani. Evo ga sad zabi gol, prvi od kada je došao. Malo brate.
Sancho, s druge strane, ima neki gadan “šlus” u glavi. Ne mogu dušu griješiti, gledao sam ga u BVB, mislio sam da dovodimo šampiona, a ono, ništa. Inače, imamo mi istoriju BVB-ovaca koji su nas koštali, a dali su jako malo. Mikhitaryan, Kagawa… Da se ja pitam, držali bi se podalje od Judea
najveća enigma mi je iskreno Maguire. Ima fiziku, ima i neko znanje (zna povući loptu), ali očito glava nije na mjestu. Ja ovo vidim na način da je UTD prevelika scena za njega. Valja ući u dres koji su prije nosili VIdić, Rio, Stam… na stadionu 80 K, najveće pokriće i pritisak medija… Svaka greška se gleda i secira po 100 puta. Jbg, pojelo ga, ni prvi ni poslednji. Vjerovatno je za njega najbolje, a i za nas, promjena, dok se još za njega koja funta može izvući.
P.S. kakva lopta Antonya u prostor, vrhunski.
Sancho, s druge strane, ima neki gadan “šlus” u glavi. Ne mogu dušu griješiti, gledao sam ga u BVB, mislio sam da dovodimo šampiona, a ono, ništa. Inače, imamo mi istoriju BVB-ovaca koji su nas koštali, a dali su jako malo. Mikhitaryan, Kagawa… Da se ja pitam, držali bi se podalje od Judea
najveća enigma mi je iskreno Maguire. Ima fiziku, ima i neko znanje (zna povući loptu), ali očito glava nije na mjestu. Ja ovo vidim na način da je UTD prevelika scena za njega. Valja ući u dres koji su prije nosili VIdić, Rio, Stam… na stadionu 80 K, najveće pokriće i pritisak medija… Svaka greška se gleda i secira po 100 puta. Jbg, pojelo ga, ni prvi ni poslednji. Vjerovatno je za njega najbolje, a i za nas, promjena, dok se još za njega koja funta može izvući.
P.S. kakva lopta Antonya u prostor, vrhunski.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Anthony najjaci danas, odlicna utakmica. Svaku utakmicu sve bolji i bolji, sto me raduje, mnogi su mislili da je flopina teska. Jos uvijek smo daleko od plasmana u LP, ali sve je u nasim rukama. Bruno isto odlican danas, imao je nesrecu da ne zabije, Navas brani vrhunski.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Sa ovom sredinom cemo lagano obezbijediti top 4, uprkos svim povredama.
Ako bi se za Sevillu vratili Rashford i Shaw moze se ganjati prolaz u oba takmicenja.
Odbrana ce biti vrhunska kad se dovede golman koji zna sa loptom i stoper umjesto Maguirea da se rotira sa Varaneom, uz ovakvog AWB-a nam ne treba novi desni bek.
Ako bi se za Sevillu vratili Rashford i Shaw moze se ganjati prolaz u oba takmicenja.
Odbrana ce biti vrhunska kad se dovede golman koji zna sa loptom i stoper umjesto Maguirea da se rotira sa Varaneom, uz ovakvog AWB-a nam ne treba novi desni bek.
Ova sredina kad igra onda nema brige da ćemo kontrolisati utakmice i stvarati šanse. 3 brutalna igrača na svojim pozicijama. Pogotovo kad smo favoriti u meču, tad znam da nećemo dozvoliti puno šansi da Maguire i Dalot za.J***. Casemiro i Eriksen perfektno sve anticipiraju i drže loptu sa Brunom maximalno. Da se samo Rashford vrati uvjeren sam u rutiniranje mjesta koje vodi u LP. Jbg mora neko i zabijati, a ne gledati Sancha kako se provaljuje gore.
Antony dosta dobar. Iako i sad iznervira čovjeka, konačno napada protivnika i biva konkretan. Nadam se da će nastaviti u ovom ritmu. Martial ponovo koristan na terenu, a imao je i nesreću da mu Navas ono odbrani kod gola Antonya. Jako bitan za ekipu.
Antony dosta dobar. Iako i sad iznervira čovjeka, konačno napada protivnika i biva konkretan. Nadam se da će nastaviti u ovom ritmu. Martial ponovo koristan na terenu, a imao je i nesreću da mu Navas ono odbrani kod gola Antonya. Jako bitan za ekipu.
Je li ima podatak koliko je igrač odigrao najviše minuta u jednoj sezoni?
Bruno je fascinantan.
Uvjeren sam da Megvajer igra negdje drugo, covjek bi bio iznad prosjecan stoper. Jednostavno pojede ga pritisak. U prvoj sezoni kad je stigao, bio je i više nego dobar.
Sredina Casemiro Eriksen Bruno je ključ po meni. Kad ta sredina igra, može se uvijek pobjediti.
Antoni kapa dole.
Bruno je fascinantan.
Uvjeren sam da Megvajer igra negdje drugo, covjek bi bio iznad prosjecan stoper. Jednostavno pojede ga pritisak. U prvoj sezoni kad je stigao, bio je i više nego dobar.
Sredina Casemiro Eriksen Bruno je ključ po meni. Kad ta sredina igra, može se uvijek pobjediti.
Antoni kapa dole.
Dakle, za kraj rezime:
Silno neophodna pobjeda
Niko nije suspendovan zbog kartona
Niko se nije ozlijedio
Nadam se da Sabitzer povučen zbog predostrožnosti, čisto za podsjećanje, pogled na našu klupu danas je bio nadrealan:

Mi bukvalno nemamo više pravo ni na jedno ispadanje igrača ni na jednoj poziciji.
Silno neophodna pobjeda
Niko nije suspendovan zbog kartona
Niko se nije ozlijedio
Nadam se da Sabitzer povučen zbog predostrožnosti, čisto za podsjećanje, pogled na našu klupu danas je bio nadrealan:

Mi bukvalno nemamo više pravo ni na jedno ispadanje igrača ni na jednoj poziciji.
Mislim da se Shaw i Mctominay vraćaju za Sevillu. Svakako su bili blizu povratka. Za Rasha nam preostaje da molimo, ali mislim da bi se i to moglo "pogurati" .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.