Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Džanan Musa
ne podnosim tavaresa, glup kao k i karijeru je izgradio na racun fizickih predispozicija
Savršen....ali u drugom ide udaranje još jače..
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 17 apr 2023, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Nadam se da im Edi neće izgubiti još jednu veliku utakmicu ove sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Prodaje ih frajer vec 2 mjeseca,treba mu neko samar opaliti za ovo sto igra.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
I opet klupa početkom druge, fakat više ne kontam ovog trenera.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Shategabri
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
svaku veliku utakmicu izgubise ove sezone
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
koje smece od igraca je ovaj hanga:-)
doduse, ima ih 4-5 takvih u ovom rejalu...evo usao je i brada da 'zacini' tekmu:-)
doduse, ima ih 4-5 takvih u ovom rejalu...evo usao je i brada da 'zacini' tekmu:-)
Kako ce ih Partizan rijesit lagano u PO zbog jednocelijskog organizma na klupi 
nastimao se abalde haha
ovaj pomocnik ako jos veceras ne dobije nogu, ni partizan oni nece proci, a kamoli doci do kakve titule.
ovaj pomocnik ako jos veceras ne dobije nogu, ni partizan oni nece proci, a kamoli doci do kakve titule.
Nevjerovatno je kako se uvijek raspadnu, Chus nikako da nauči neke stvari.
PS: Musa odličan.
PS: Musa odličan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ocekivano, kostace ih konobar svih bitnih titula
moje misljenje je da treba ostaviti musu, hezonju, decka, yabuselea i poiriera, a sve ostale nabiti nogom u dupe
musa 33 pir, igrao je racionalno, a ne za statistiku, sto se kaze: igrao je pobjednicku kosarku (za luzersku ekipu)
barca ih nabila 15 razlike, terorisu ih na ofanzivnom skoku kao da su djeca, da musa i yabusele nisu bili na visokom nivou, izgubili bi 30+ razlike
moje misljenje je da treba ostaviti musu, hezonju, decka, yabuselea i poiriera, a sve ostale nabiti nogom u dupe
musa 33 pir, igrao je racionalno, a ne za statistiku, sto se kaze: igrao je pobjednicku kosarku (za luzersku ekipu)
barca ih nabila 15 razlike, terorisu ih na ofanzivnom skoku kao da su djeca, da musa i yabusele nisu bili na visokom nivou, izgubili bi 30+ razlike
- Shategabri
- Kontakt:
Meni je od trenera gori onaj koji je sklepao ovakvu ekipu. Imaju gomilu beskorisnih igraca poput Abaldea,Hange, od kojih pokusavaju napravit priucene playmakere jer su u sezonu usli bez ijednog....njima bi cak igraci kao sto su Gega i Atic dobro dosli, makar nisu sebicni pa uvijek mogu skupit 4-5 asistencija ako im das takvu ulogu. Ova dva bogalja ne zele dodat i kad mogu, a pritom su tanki u odbrani.
Generalno tu nema vise od 4-5 igaca koje treba ostavit...na papiru to dobro zvuci, ali dzaba ako na terenu nisu kompatabilni. Cornelie promasaj, Goss potpuni visak, Rodriguez penzija, Deck skraceno krilo bez vanjskog suta, Tavares limitiran...
Generalno tu nema vise od 4-5 igaca koje treba ostavit...na papiru to dobro zvuci, ali dzaba ako na terenu nisu kompatabilni. Cornelie promasaj, Goss potpuni visak, Rodriguez penzija, Deck skraceno krilo bez vanjskog suta, Tavares limitiran...
Al me iznervira Hanga sad protiv Maccabija kad su igrali. Igra haman 30 minuta, a sta god sutne promasi. Ko njega uvali u Real, svaka mu cast 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hanga je stari ciglar mada mogao bi on biti efikasan negdje gdje ima takve ovlasti, nije sad baš toliko limitiran ofanzivno iako mu je defanziva uvijek bila primarna osobina.
Veći problem je što on često uzima bitne šuteve, nikakve hijerarhije tu nema. Pa i sinoć im je ubio momentum u zadnjoj četvrtini sa svoje dvije cigle nakon što je Hezonja dobio petu ličnu (mada i njegovo yebavanje majki sudijama i tehnička su ih izbacile iz ritma).
Veći problem je što on često uzima bitne šuteve, nikakve hijerarhije tu nema. Pa i sinoć im je ubio momentum u zadnjoj četvrtini sa svoje dvije cigle nakon što je Hezonja dobio petu ličnu (mada i njegovo yebavanje majki sudijama i tehnička su ih izbacile iz ritma).
Jednostavno ljudi nemaju kreoatora u ekipi sem penzionera Rodrigueza koji svaki napad cijedi po 20 sekundi a ne mozes ga drzati previse na parketu jer je krater u odbrani.Nije ni cudo da izgledaju kao da svako po malo za sebe igra,a naravno ne pomaze ni cinjenica da Chus nema pojma kako bi mogao najbolje iskoristiti ovaj roster,bolji trener bi sigurno nesto napravio.Odbrana im je isto grozna postala u poslednje vrijeme a sa ovakvim fizikalijama u ekipi gotovo da je nemoguce da tako lose defanzivno izgledaju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ma biće oni OK..Partizan će proći ,ne vidim problem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.