FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Pa ne mogu vjerovati kako Široki može onako levatski puštat golove. 
Nama su uvalili 4 bez po muke. Borac mnogo bolje igra nego što smo mi juče. Doduše, igraju po mnogom boljem terenu. Odbrana titule će se ostvariti teže no što sam očekivao, ali ne sumnjam u naš tim.
A vi se nadali tituli,pa vi necete ni treci na kraju zavrsiti

ekii je napisao/la:A vi se nadali tituli[/,pa vi necete ni treci na kraju zavrsiti![]()
Koji ste na tabeli ?
• Società Sportiva Lazio
• FK Željezničar
• Mauro Zárate
• FK Željezničar
• Mauro Zárate
Mi joj se ne nadamo mi znamo da ćemo je osvojiti. Nismo mi vi da moramo poslije svake čekati po 20 godina.ekii je napisao/la:A vi se nadali tituli,pa vi necete ni treci na kraju zavrsiti![]()
@nookey - šta si ba bio upravu? Igraju likovi normala, pobijediše i šta sad? Kad god neko nekog pobijedi u gostima, namješteno, pustite se tog pitarluka.
- nookey
- Kontakt:
Pa gledaš li ti utakmicu?elSaik je napisao/la:Mi joj se ne nadamo mi znamo da ćemo je osvojiti. Nismo mi vi da moramo poslije svake čekati po 20 godina.ekii je napisao/la:A vi se nadali tituli,pa vi necete ni treci na kraju zavrsiti![]()
@nookey - šta si ba bio upravu? Igraju likovi normala, pobijediše i šta sad? Kad god neko nekog pobijedi u gostima, namješteno, pustite se tog pitarluka.
Šetaju im se petercom, iz aviona se vidi da su im pustili
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Zvijezdu moramo dobit
Jesi se kladio? Skeniraj listić sa dvicom na Borcu. Nakon toga ćemo pričati ozbiljno. Borac igra isto kao što je igrao protiv malenih. Ne vidim ništa sumnjivo.nookey je napisao/la:Pa gledaš li ti utakmicu?elSaik je napisao/la:Mi joj se ne nadamo mi znamo da ćemo je osvojiti. Nismo mi vi da moramo poslije svake čekati po 20 godina.ekii je napisao/la:A vi se nadali tituli,pa vi necete ni treci na kraju zavrsiti![]()
Šetaju im se petercom, iz aviona se vidi da su im pustili
bosnas_ je napisao/la:evo Borac opet vodi,gol pusten 100%....prodana utakmica!
Ma hajde? pa jel to jedino vi imate ekskluzivno pravo na kupovanje utakmica?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Više puštati nego levatski.braco je napisao/la:Pa ne mogu vjerovati kako Široki može onako levatski puštat golove.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Borac pobijedio Širokog u gostima. Pa šta!? 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
cuj pušteno a maloprije Wagner stativu pogađa i imali još 3-4 zicera...ne znaju levati dati gol i to je to, kasnije dođe kazna za promašaje i vozdra.
putena utakmica defnitivno! igraci Sirokog totalno nezainteresovani!!! setkaju se po terenu ko balerine,nema borbenosti ,pozrtvovanosti...kod drugog gola Borca,igraci Sirokog u odbrani samo gledaju kako ovaj postize gol,a mogao je bez problema izvesti loptu..jao fudbala i sramote!!! jos preko tv ekrana se gleda utakmica i opet klasicna namjestaljka! ne treba zaboraviti da su sve kladionice u BIH iz Sirokog Brijega! mafiaj je to prava! nema veze,Zeljo je najjaci,doce nam Borac kuci i nabicemo ih 5:0!
- nookey
- Kontakt:
Jesi se kladio? Skeniraj listić sa dvicom na Borcu. Nakon toga ćemo pričati ozbiljno. Borac igra isto kao što je igrao protiv malenih. Ne vidim ništa sumnjivo.[/quote]
nemoj bezveze provocirati, ti ako ih voliš vodi ih kući, očigledno ne vidiš dobro
nemoj bezveze provocirati, ti ako ih voliš vodi ih kući, očigledno ne vidiš dobro
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
I prosle godine su nam bjezali 6 bodova pa smo ih stigli 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Od iduceg kola prvenstvo vise nece biti zanimljivo. 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nece vas valjda slavija dobiti na hadisonu ?ekii je napisao/la:Od iduceg kola prvenstvo vise nece biti zanimljivo.
Za zivot cijeli!
Pusteno, ne pusteno oni nama bjeze 5 bodova 
Lešinari te ocekuju da sa njima proslaviš titulu u BL, koju ce kasnije baciti u Vrbas...da i ti budeš malo sretan u životu.ekii je napisao/la:Od iduceg kola prvenstvo vise nece biti zanimljivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.