FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Od ove uprave to se ocekivalo , da se malo uvuku u guz navijacima. Amateri ostaju amateru i spustali se na nivo seljackog kluba Velez iz Vrapcica 

-
- Kontakt:
Ono što je najbitnije - forum se ništa ne pita! Jer da se pita, klub bi bio u još većem kanalu. Jedina sličnost jest, to što je u klubu mahala, a i na forumu mahala.
Samo da pitam? Jel istina da dva najbolja igrača idu za 0eura?
Samo da pitam? Jel istina da dva najbolja igrača idu za 0eura?
Spustanje na nivo seoskih klubova kao ovi iz Vrapcica. Koji nam k to treba. Dati im 5% gospodski i to je to. Ovo je cisti populizam.
-
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Meni je ono fenomenalna odluka. Slatko sam se nasmijao.
Mamicu li vam seosku..nas u kavez smradovi?!
Evo vam qrčina.
Bravo uhljupi iz Uprave!
Mamicu li vam seosku..nas u kavez smradovi?!
Evo vam qrčina.
Bravo uhljupi iz Uprave!
Yebiga ovdje se vecinom pisalo treba im vratit istom mjerom, napakostit hu ha sad kad se tako uradilo ne valja. Ko ih yebe ne trebaju nam.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Davno smo mi prestali biti ozbiljan klub
Eto sad ste mangupi spustali se na nivo one seljadija iz Vrapcica, joj jesmo opasni 

Ma ovdje se samo u kontru goni.
Da su im dopustili bilo bi uprava napolje ne cijenite svoje navijace bla bla bla
Sad kad im je vraceno istom mjerom pojedincima opet ne valja.
menstrual
-
- Kontakt:
Bravo Uprava, samo jako, u kost! Pokazat konačno neki stav. Idemo dalje, po prolaz!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ako vam je vecina 4-5 likova sto ovdje vise 24/24 i smaraju raju Miske vs Amar, e jbg onda 

-
- Kontakt:
Bilo pravedno ili ne, cinjenica koja ostaje:
U beznadju nase nesposobnosti i odustva vizije bilo kakve, siljimo qrac populizmom poput krajnje neplanske smjenje mulalica pa do mahalskih ponasanja..a dubioza se nastavlja.
Kad ce akcija, pitam za druga?
U beznadju nase nesposobnosti i odustva vizije bilo kakve, siljimo qrac populizmom poput krajnje neplanske smjenje mulalica pa do mahalskih ponasanja..a dubioza se nastavlja.
Kad ce akcija, pitam za druga?
-
- Kontakt:
Spuštate nas na nivo provincijskih klubova. Hvala vam
-
- Kontakt:
Sto se tice utakmice ..ocekujem igru bez igre sa obje strane..ili ce nasa frljoka zavrsit kod njih u mrezi pa penali ili ce bit 0:0Hulahopka je napisao/la: ↑17 apr 2023, 13:09Kakve persone ovdje pišu. Umjesto da pišemo o tome da pobijedimo prodjem9 dalje,napunio stadion. Oni pišu da li ce seljaci iz mostara doći na utakmici. Nema ovo nigdje...
A puno većih i gorih stvari ima da se pise. I da se uprava davno trebala otjerati,a ni rijeci. Nego honaj. Ovaj..
![]()
-
- Kontakt:
Klub stao iza navijaca, dobra odluka. Kako oni nama tako i mi njima. Dosta je vise bilo sve ugodnosti imaju na Grbavici, krov nad glavom, jeftinu kartu i vrate ti kavezom, mrs.
Ma nek dođu i red army i ovi drugi sto budu na istoku i sjeveru u crvenom..čeka ih doček ko i Leševe..živi bili pa vidjeli.
Normalno. Dodju,gledaju utakmicu do kraja. Izadju na vrijeme a mi još čekamo po sat da gospoda ode. I onda dodju ovdje ovi sto ne idu na utakmice, da nam drže moralne pridike ma nemoj zezati.zeljovac21 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 13:34Klub stao iza navijaca, dobra odluka. Kako oni nama tako i mi njima. Dosta je vise bilo sve ugodnosti imaju na Grbavici, krov nad glavom, jeftinu kartu i vrate ti kavezom, mrs.
Mi zbog debila nismo otišli na utakmicu a oni bi da gledaju ko gospoda. Gori su meni ovi naši,nego bilo ko drugi.
cini mi se da je pukla cijev ispred ulaza za gostujuce na sjeveru i tu vodovod vec danima radi, morali su i kopati citavom duzinom sjevera, ali je najkriticnije tu ispred zdenke
FKŽ !
-
- Kontakt:
Ako je vjerovati .. Beća opet u prvih 11, Amoah špic.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Levin, Vanja8 i 44 gosta.