Valjda vidiš da je to replika na tvog debilnog kolegu . Zar misliš da će vam neko šutit ? Krenete tako na hinjaluk i poganluk , naravno da će te dobiti isti odgovor . Može se povuci paralela pa eto kad hoces tako na te fore lagano se uzvrati , da ne udaram još niže ali ako bude trebalo i bude zahtijevala situacija nije problemlet3 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 15:16opalaopala je napisao/la: ↑17 apr 2023, 12:14Pazi da vam Srbi ne nalože i to malo sto ste uspjeli renovirat .Meraak1921 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 12:08
Pazi da vama Zrinjski ne uzme i to selo vase za trening kampa, svi ce normalni podrzati, docete svakako, odnosi su sada katastrofalni,a Manijaci vas cekaju, prvom prilikom cete batine popiti , haj voz
Tampon manijaci ? Jesul nabavili vosak za depilaciju ? Imajul trakica za oblikovanje obrva ?
Mrtvi i bahati zeljkan pravi se bahat a nemaju za licenciranja , posuđuju od bivših direktora . Ajmo katanac i zatvaraj sugavicu![]()
ovaj redovno pominje neke tampone , to bi valjda trebao biti neki suk sta li, a sad je poceo prijetiti sa srbima i paljenjem "sugavice"
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 17 apr 2023, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Pomozi.ba ce uskoro imati opet posla sa
željkanom
. Ubrzo ce 1.6. 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Vidi ih vidi ih, malo ih podbodeš istim nebulozama ko oni nama sa selom pored Mostara, seljacima i pijacom i sl i odmah kmeka, pričaju nebuloze 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Haj to svakako su njihovi pušikulet3 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 15:11Prosto nevjerovatno kakve nebuloze valjajua ovo sa prosenjem pokupili fol od pitica
![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Jel to uške raskopo da se priključi na vodu

Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Treba odgodit' utakmicu, ovo je stvarno neuslovno, preveliki radovi su u pitanju. Sigurnost prisutnih je opasno narušena.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
O tome govorim.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 apr 2023, 15:43Haj to svakako su njihovi pušikuci, nego ovo da oni nekome napune stadion a mi nismo
![]()
Sto je najluđe, oni vjeruju u budalastine koje pisu

-
- Kontakt:
Fakti. Zadnji put Grbavica je bila puna do vrha kad je Velez igrao domacu utakmicu. Demantujte, a smajli brigada folovima ne ispadate smijesni, da vam naglasim 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Napunite vrapcice prvo jadan ne biokillafrommanilla je napisao/la: ↑17 apr 2023, 15:53Fakti. Zadnji put Grbavica je bila puna do vrha kad je Velez igrao domacu utakmicu. Demantujte, a smajli brigada folovima ne ispadate smijesni, da vam naglasim![]()
Mi znamo da je vama merak kad igrate na Grbavici pa bude opsta mobilizacija i kunto i panto dodju. dok onu skalameriju na periferiji nisu nikad napunili. Ne idu na domace al kad je na Grbavici oni dodju "iz inata"

menstrual
-
- Kontakt:
Malo sam guglao. Ovo im je najbolja posljeratna posjeta kada su otvarali istok grbavicekillafrommanilla je napisao/la: ↑17 apr 2023, 15:53Fakti. Zadnji put Grbavica je bila puna do vrha kad je Velez igrao domacu utakmicu. Demantujte, a smajli brigada folovima ne ispadate smijesni, da vam naglasim![]()

Zdenka prazna i sjevera ispunjeno 70 posto tako da je Velez- Elfsborg i BIH-Belgija najbolja posjeta na tom stadionu
Šta je problem majstore, ni mi ne možemo, a ni vi ne možete napuniti svoj stadion. Jedina je razlika što smo mi napunili vaš. Pa je l' tako.caffetin je napisao/la: ↑17 apr 2023, 15:58Napunite vrapcice prvo jadan ne biokillafrommanilla je napisao/la: ↑17 apr 2023, 15:53Fakti. Zadnji put Grbavica je bila puna do vrha kad je Velez igrao domacu utakmicu. Demantujte, a smajli brigada folovima ne ispadate smijesni, da vam naglasim![]()
Mi znamo da je vama merak kad igrate na Grbavici pa bude opsta mobilizacija i kunto i panto dodju. dok onu skalameriju na periferiji nisu nikad napunili. Ne idu na domace al kad je na Grbavici oni dodju "iz inata"![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
dopis iz Zelje da će za Europu dati dzaba grbavicu Velezu , samo da vide kako izgleda kad je puna jer reprezentacija neće sigurno duži period igrat tamo . A i trebalo bi testirat statiku stadiona a jedino se može kad je pun stadion .
Hvala al nečemo tamo ni dzaba vise , eto vas tamo pa nek vas dodje 60%
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Balorda je napisao/la: ↑17 apr 2023, 16:07Šta je problem majstore, ni mi ne možemo, a ni vi ne možete napuniti svoj stadion. Jedina je razlika što smo mi napunili vaš. Pa je l' tako.caffetin je napisao/la: ↑17 apr 2023, 15:58Napunite vrapcice prvo jadan ne biokillafrommanilla je napisao/la: ↑17 apr 2023, 15:53Fakti. Zadnji put Grbavica je bila puna do vrha kad je Velez igrao domacu utakmicu. Demantujte, a smajli brigada folovima ne ispadate smijesni, da vam naglasim![]()
Mi znamo da je vama merak kad igrate na Grbavici pa bude opsta mobilizacija i kunto i panto dodju. dok onu skalameriju na periferiji nisu nikad napunili. Ne idu na domace al kad je na Grbavici oni dodju "iz inata"![]()

#musvdg
-
- Kontakt:
Generalno, Grbavica i jeste najposjeceniji stadion u Bosni i Hercegovini. Rekord za sada drzi utakmica Velez - Elfsborg.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 apr 2023, 16:01Malo sam guglao. Ovo im je najbolja posljeratna posjeta kada su otvarali istok grbavicekillafrommanilla je napisao/la: ↑17 apr 2023, 15:53Fakti. Zadnji put Grbavica je bila puna do vrha kad je Velez igrao domacu utakmicu. Demantujte, a smajli brigada folovima ne ispadate smijesni, da vam naglasim![]()

#musvdg
Vidjet ćemo sutra ko će koga napuniti.
VTŽ!
VTŽ!
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
O draga moja S.Koreja....Mladi i mudri vođa bi ovo sve zatvorio pa ponešto i strijeljao a ostalo na radnu akciju.
너의 엄마 뒤에서

너의 엄마 뒤에서

Koliko znam Grbavica bila puna prosli derbi 2 2 i za 100 godina nez o cemu pricate
Mi sa slogom imamo 5 6 milja
A vi sa leotarom ispod prosjeka....
Zeljo vam trn u oku svima.......

Mi sa slogom imamo 5 6 milja
A vi sa leotarom ispod prosjeka....
Zeljo vam trn u oku svima.......

-
- Kontakt:
On bi diskutovao, a nezz ni kad je tekma

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Slobodno vi za Zenicu, a možete i Širokom ostaviti pare, samo nemojte mrskom Želji, nije problem.opalaopala je napisao/la: ↑17 apr 2023, 16:10dopis iz Zelje da će za Europu dati dzaba grbavicu Velezu , samo da vide kako izgleda kad je puna jer reprezentacija neće sigurno duži period igrat tamo . A i trebalo bi testirat statiku stadiona a jedino se može kad je pun stadion .
I ne brinite, tamo nema srba da pale stadion

Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 apr 2023, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.