I tata bi sine

Imamo već moderatore na Velež podforumu koji su zaduženi za to.
deder prenesi likovima koji održavaju forum da poprave pamcenje logina smor je pri svakom ulasku na forum da se mora jovo nanovo login odraditi
Ja nemam ništa od navedenog. Ni blockere ni vpn pa mi se ipak često pojavljuje poruka da je forma za prijavu neispravna pa da pokušam ponovo. Tek iz drugog pokušaja se uspijem pribaviti.
+1 (nikakvi vpn, blockeri i ostalo)
OldFashioned je napisao/la: ↑13 apr 2023, 18:56Ma navikao sam više. Ali pošto je to izgleda i jedini bug ovdje, ništa strašno.
Valjda se brat javiFootballfan16 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 20:08Poštovanje
Dolazim iz Hrvatske htio sam vas pitati vezano za lika pod imenom Lumis, Larys,CYN3 i MJF(znam da je to ista osoba koja pravi dosta profila).
Znam da ste ga banovali zbog trollanja i to je sasvim opravdano,i ja bi postupio isto da sam administrator foruma.
Znam ga iz jednog foruma iz Hrvatske tamo je otvorio tri profila i administrator ga je naravno banovao zbog trollanja.
Ja i jedan lik iz Bosne smo jako dobro s tim likom kojeg ste banovali.
Ali izgubili smo svaki kontakt s njim,a htio bi se još jedanput čuti s njim(otvorio sam grupu na Discordu pa ću ga tamo zvati)pa vas ja molim ako je otvorio još neki profil a to ćete naravno znati po IP adresi,molim onda administratore,moderatore da mi pošalju poruku,jako bi mi značilo.
Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.