FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Bayo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayo » 17 apr 2023, 18:46

Da, ta dvojica su mutikaše samo takve, Nagelsmann je imao pozitivnih stvari ali Sabitzer, Tel, Mazraui je uhvatio minute tek kad je Pavard bio nedostupan, do tada nije postojao kao ni sada, uglavnom da li Graven valja ili ne ostavljam drugom klubu da procjeni, ovima ne vjerujem ništa.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 apr 2023, 19:16

Gravenberch nije na prodaju bar su to zadnje vijesti iz kluba.Situacija oko Osimhena se zakuhava možda pošalju nekog od igrača i nešto keša za nigerijca.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 17 apr 2023, 19:45

Tvrdnja da se Gravenberch nije uspio nametnuti kod 2 trenera je pregruba, Tuchel vodi tek 5 utakmica i normalno je da se oslanja na igrače koji su dosad iznijeli sezonu. Zapravo, Tetejac daje vrlo afirmativne izjave o njemu, da je bio dobar protiv Freiburga, da trenira jako dobro itd. Ali ne vjerujem da će se tu puno pitati trenera, jer Klopp bi ga žarko želio u poolu i ako ponude 30-tak milki moguće da će ipak otići. Tim prije što će vama trebat pare, budući ćete se jako teško riješiti Manea i Gnabryja.

Inače, lako bi se dalo vratit Lewata kojemu u barci baš ne cvatu ruže, u zadnjih 15 utakmica dao je samo mršava 4 gola. Mogli bi ga dobit za lovu od Gravenbercha.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 17 apr 2023, 22:31

Sabitzer je igrac tabletasa, i veliki promasaj.
Moze se uzeti pristojna cifra za njega.
Prica oko Osimhena je sve ozbiljnija, taj transfer nije moguc bez prodaje (Gnabry/Mane, ili cak manje realna opcija Sane).
Gazda Napolia je jedan od najtezih pregovaraca, nema sanse da ce biti ispod 100mil.

Tvrdnje kobasicara Hoennesa da Bayern nikada nece platiti igraca 100mil, vec sada padaju u vodu.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 17 apr 2023, 22:38

Pa jel ti drago ili krivo što će to pasti u vodu? :D

Kad je to izjavio 100mios je bilo ko sad 150 minimum.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 17 apr 2023, 22:50

Lenaa je napisao/la:
17 apr 2023, 22:31
Sabitzer je igrac tabletasa, i veliki promasaj.
Igrao je kod njega prije Bayerna i onda mu genijalac nije mogao naći pravo mjesto nego je lutao kao i kod Tela. :clap:
Lenaa je napisao/la:
17 apr 2023, 22:31
Moze se uzeti pristojna cifra za njega.
Samo zbog posudbe i normalnog trenera koji je prepoznao njegovu pravu poziciju...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 apr 2023, 01:38

Joj Bayo al ti valjas brate... Sabitzer bio starter i partner Kimmichu u vecini utakmica dok se nije sas.rao u LP protiv Barce i Nagelsmann ga morao vaditi na poluvremenu. Poslije toga toplo hladno i izgubio mjesto u prvih 11.

Hajd to su igraci od 20 30mil pa i dobijes toliko za njih kad ih prodajes, al sta cemo sa ovim teskasima sto su promasaji? Lucas odlican igrac al dzaba ti kad ne igra nikad, a placen 80 miliona. Mane medju najveci platama u ekipi, kao i Sane koji je pizdu.n obicni. Dovodis igrace poslije ACLa i cudis se onda njihovim povredama.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 apr 2023, 02:43

Internally, there are growing doubts over the midfield combination of Kimmich & Goretzka. Kimmich had a better harmony with Sabitzer in the first half of the season. A ball playing midfielder who can dictate the game next to Kimmich is missing
Navodno Cancelo opcija da starta sa Kimmichom u sredini.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 18 apr 2023, 04:13

harden je napisao/la:
18 apr 2023, 02:43
Internally, there are growing doubts over the midfield combination of Kimmich & Goretzka. Kimmich had a better harmony with Sabitzer in the first half of the season. A ball playing midfielder who can dictate the game next to Kimmich is missing
Navodno Cancelo opcija da starta sa Kimmichom u sredini.
Naggijeva novootkrivena taktika je sakrivala tehnički deficit Leonov i njegovi fizički kvaliteti su bili tad najbolje iskorišteni, sad opet kad hoćemo loptu i posed nam odmaže.

Bilo bi interesantno u sredu videti Cancela u vezi, nešto kao Guereiro u BvBu ili Lahm kod Pepa :cool:
To bi moglo da donese neki protok lopte.
Šteta što Mazra nije šire percipiran, on je talentovanija verzija Đanija Alveša bez polnih ekscesa.

Inače Osimhenova žena je odrasla u Alemanji, i to je dodatni + za nas, što kažu neki - Nije kao ona Lirojeva Kendis što malo malo pa hoće u Englesku.

Igramo bez Kimmicha prvi meč 1/2 protiv Reala, biće teško :thumbup:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 18 apr 2023, 07:27

Haha, brata pozitivnog :clap:
Doduše i sam sam takav ali zbog ovih karaktera i strahovitog pada forme i pristupa, malo je to oplahlo.
Cancelo je tehnički briljantan, zašto ne pokušati. Trebao bi Tuhelbanka neki pečat udariti. Na dobrom je glasu, nicht wahr? ;)
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 18 apr 2023, 09:17

Evo vec sedam dana kritikujemo tim,upravu sve.
Sta mislite mozeli se ova sezona okrenuti sutra navece,i napraviti jos jednu historijsku noc.
Tesko je,sanse minimalne ali recite mi koji klub je sposobniji od Bayerna da napravi bas to.
Neznam meni se uvjek vraca utakmica sa juventusom,bilo je davno grupna faza lige prvaka,gostujemo u torinu svi nas otpisali vec,moralo se pobjediti.
Na kraju smo dobili 4-1,4-2 nisam siguran.
Tymoschk imedjuostaloh pogodio za nas.City je sigurno najtezi moguci protivnik za takav podvig,ali brate ja sam uvjek imao neku nadu i kad je najgore,i sad nesto me.drzi i vjerovatno ce drzati do kraja utakmice da se moze vratiti.
Brate ja bi stavio Mullera u napad umjesto Ganabrya ostalo isto izvesti i jednostavno napasti od pocetka max,ako bi se zabio gol u prvih 20 minuta apsolutno sam siguran da bi imali sanse za povratak.
Ima i City svojih mana,po meni najveca je strah od novog neuspjeha u LP,kada ih je real izbacio bili su bolji ali na kraju real u par minuta dosta srece i ispadose.
I sutra siguran sam da bi ih taj mentalni blok mogao kostati ako bi Bayern izasao kao Bayern nekada i igrao jako i prije svega da pokaze ko je Bayern.
A siguran sam da bi i City i Pep tek osjetili pritisak i probleme ako bi uspjelo da povedemo 1-0 na startu,ili cak jos jedan u prvom poluvremenu.
Realno mnogo opstimisticno i tesko,ali itekako moguce,igramo kuci imamo dobar tim,ako izbace iz glave sve ove gluposti i pritisak sve je moguce.
Po meni idealan scenarij prvo poluvrijeme 2-0,drugo siguran sam da bi bilo pisanje historije i vracanje na stare puteve.
A brate krajnje je vrijeme da opet vidimo neku goleadu u Minhenu,sto da ne petarda protiv Citya.
Ja i da zelim nemogu drugacije razmisljati,uvjek se nadam nekim cudima,i dozivio sam ih mnogo sto da ne i sutra.
A ako i ne bude neka onda bar bude fer i castan oprostaj uz dobru igru i pobjedu

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 18 apr 2023, 09:36

harden je napisao/la:
18 apr 2023, 01:38
Joj Bayo al ti valjas brate... Sabitzer bio starter i partner Kimmichu u vecini utakmica dok se nije sas.rao u LP protiv Barce i Nagelsmann ga morao vaditi na poluvremenu. Poslije toga toplo hladno i izgubio mjesto u prvih 11.
Bio je starter jer je Goretzka bio neodstupan, kasnije se jedva čekalo da odigra lošije pa da se ovaj uvali i više se ne mijenja, igrao je dobro u Leipzigu, igra u Unitedu jedino je u Bayernu imao govor tijela kao riba na suhom, a trenirao ga je trener iz bivšeg kluba i inzistirao je na njemu. Kod pravog trenera i Tolliso odigra protiv Reala super, kasnije se strgao ali kod svih drugih je taj Tolliso bio slab, Martinez se transferirao u obranu itd.
harden je napisao/la:
18 apr 2023, 01:38
Hajd to su igraci od 20 30mil pa i dobijes toliko za njih kad ih prodajes, al sta cemo sa ovim teskasima sto su promasaji? Lucas odlican igrac al dzaba ti kad ne igra nikad, a placen 80 miliona. Mane medju najveci platama u ekipi, kao i Sane koji je pizdu.n obicni. Dovodis igrace poslije ACLa i cudis se onda njihovim povredama.
Preplaćene promašaje pokušaš prodati, ako ne ide onda klupa ili tribina i čekaš kraj ugovora, nije Real lud pa drži takve gdje im je mjesto. U Bayernu je problem što određeni igrači moraju igrati stalno, mjesta se dobijaju veličinom ugovora, mahanjem ruku kao Sane ili durenjem kao Cancelo...

toa
Kontakt:

Post Postao/la toa » 18 apr 2023, 09:43

Zvuci smijesno, ali ako Chupo ne bude igrao, nemamo se cemu nadati. Ko god je ove sezone osim njega igrao na poziciji 9, nije imao par dodira s loptom u toku cijele utakmice. Chupo primi, smiri, zagradi se, proigra. Anspielstation sto bi rekli. Velika je greska bilo uci u sezonu bez prave 9ke i nazalost sad dolazi na naplatu.
Znaci, s Cupom u prvoj postavi i jednim ranim golom, sanse znacajno rastu.
Pack mas

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 18 apr 2023, 10:01

Jel tabletas nagelsman ? I sta to znaci? Tablet kao tablet ili tableta kao medikamenti. Il ga yebe te sto koristi tablet na tekmi al se kljuka nekim medikamentima.

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 18 apr 2023, 10:23

Jeli moguce da je i Lukaku opcija za nasu upravu.
Ja nemogu da vjerujem da bi njega doveli,zaista.
Pa u interu s pola metra fula prazan gol,trci vise Nouer od njega po utakmici,sa slomljenom nogom

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 apr 2023, 10:44

soxx je napisao/la:
18 apr 2023, 10:01
Jel tabletas nagelsman ? I sta to znaci? Tablet kao tablet ili tableta kao medikamenti. Il ga yebe te sto koristi tablet na tekmi al se kljuka nekim medikamentima.
Hahaha, i jedno i drugo :lol:
To će ti Koeljo najbolje objasniti.
Haman da je Naggy juče bio u Londonu na upoznavanju
Hajd učinite uslugu i zemite ga jer smo i mi vama :salut:

Čupo bi trebao biti spreman i slažem se sa kolegom gore da je jako bitno da on igra.

A to za amidzu Lukakua :mrgreen: je čista laž. Ko zna koga će još ugurati jer je poznato da smo u potražnji.
Spominje se i Ibrahimović :D
Braco i Oli su na ispitu jer će svako tražiti banku više obzirom na situaciju i platežnu moć.
Vom Jäger zum Gejagten

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 18 apr 2023, 10:45

Igramo bez Kimmicha prvi meč 1/2 protiv Reala, biće teško :thumbup:
Prilika Gravenu da se dokaže protiv Modrića, Kroosa i Valverdea.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 apr 2023, 13:28

Elber111 je napisao/la:
18 apr 2023, 10:23
Jeli moguce da je i Lukaku opcija za nasu upravu.
Ja nemogu da vjerujem da bi njega doveli,zaista.
Pa u interu s pola metra fula prazan gol,trci vise Nouer od njega po utakmici,sa slomljenom nogom
Lukaku nije opcija to ko je izjavio lupa nebuloze.
Ko će uzeti panja od 100kg koji bazen ne može pogoditi.

asked around Victor Osimhen and found out: although he's toying with the idea of a Premier League move, he's also open to a move to FC Bayern - for sporting reasons as well as private reasons [
@kerry_hau
Glavna meta je Osimhen a za njega su još zainteresovani Man Utd i Chelsea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 18 apr 2023, 13:35

Svaki dan na portalu neka vijest o Braci Salihamidžiću, kao da se u najmanju ruku radi o aktivnom igraču koji redovno postiže golove za Bayern, a ne o direktoru koji je napraviu nekoliko katastrofalnih grešaka - ne znam ni jednu dobru odluku ili potez. Znači, čovjek koji iz loših odluka ide ka još gorim, tako da mi ne ide u glavu ta kvazinovinarska zanesenost, osim ako se ne radi o klasičnom izmišljanju tekstova, pa se nakačili na njega kao dobar materijal.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 apr 2023, 13:50

soxx je napisao/la:
18 apr 2023, 10:01
Prozvali ga tako jer koristi tablet tokom utakmice, kao da je jedini. Mlad i moderan trener, savrsen da ga yebes poslije kiksa kako je Football Manager igrac :kafa:

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.