FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sad cemo proigrati nema Alihodzica u ss. Pa kad otjeramo i ovog trenera treba ga opet zamoliti da vodi utakmicu..
-
- Kontakt:
Sta mislis da angazujemo 13 trofeja sa Zeljom?sanjinlego je napisao/la: ↑18 apr 2023, 08:26Hahahaha evo ga, ili Ipe, ili Chata ili Lejlazeljovolimte je napisao/la: ↑18 apr 2023, 08:23Proslo je vrijeme kad ste vi iz sportskog drustva uredjivali klub.sanjinlego je napisao/la: ↑17 apr 2023, 23:03
A okej, izvini onda .. krivo sam shvatio!
Ne znam sta bi ti rekao, hocemo napredak a stavljamo Alihodzica na to mjesto .. smijesno! Možda covjek nije los, mozda nema lose namjere, ali ga se gura tamo gdje nije sposoban. Daj mu nek trenira pjetliće, ili tiktok profil.
Također, promjeniti sve. PR, fotograf, onu Lejlu, ma sve .. iz korijena! I sa svima potpisat ugovor o tajnosti, ili nesto (lupam) .. a ne da nam vijesti prvo procure kod Adija na fejsu, ili po forumima .. nek kod švabe tako bude, pa te na sudu odere ..
Evo, update je vec napravljen .. vidim radio i kod curica ..
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ulaopka: suti sda botu, suti dijete, sta ti znas, kad sam ja gledao zelju, tad smo imali teren i sve.
Ako je vjerovati press konferenciji bez Krpica sutra
Vezano za produženje ugovora za Santos i Hodžića;
Uprava je obećala zimus da, što se tiče finansija, neće biti problema oko produženja ugovora za Hodžića i Santos, čak je Hodžić i usmeno dogovorio s predsjednikom.
Međutim, uprava nije ispostovala obećano, ljudi čekaju, a niko ne priča s njima, zbog finansijskih razloga.
Čekaju da vide da li ce izboriti Evropu ili ne.
S tim što je situacija sa Santosom kudikamo kompleksnija, veliko je obestecenje iz Brazila koje se treba platiti.
Uprava je obećala zimus da, što se tiče finansija, neće biti problema oko produženja ugovora za Hodžića i Santos, čak je Hodžić i usmeno dogovorio s predsjednikom.
Međutim, uprava nije ispostovala obećano, ljudi čekaju, a niko ne priča s njima, zbog finansijskih razloga.
S tim što je situacija sa Santosom kudikamo kompleksnija, veliko je obestecenje iz Brazila koje se treba platiti.
-
- Kontakt:
Hahah nema, sve vi znate, svi ste vi football menageri, a u svojoj kuci niste glavni. Joj, joj al se blamirate!mavi je napisao/la: ↑18 apr 2023, 11:11Vezano za produženje ugovora za Santos i Hodžića;
Nek vodi pjetlice, za bolje nijezeljovolimte je napisao/la: ↑18 apr 2023, 08:27Sad cemo proigrati nema Alihodzica u ss. Pa kad otjeramo i ovog trenera treba ga opet zamoliti da vodi utakmicu..
- jointunija
- Kontakt:
Sa Amoahom smo i to riješili da se pri prodaji određen procenat da agenciji/trening naknadi.mavi je napisao/la: ↑18 apr 2023, 11:11Vezano za produženje ugovora za Santos i Hodžića;
Kakvi mazlumi,da čekaju Evropu,pa bit je da se produži ugovor i u slučaju ne izlaska u Evropu,da ih se unovči.
I šta ako bude mrka kapa oko Evrope i ugovora,ko će snositi odgovornost da je klubu izbio preko milion+ km iz kase.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Posudit će od dobročinitelja Misketajointunija je napisao/la: ↑18 apr 2023, 12:25Sa Amoahom smo i to riješili da se pri prodaji određen procenat da agenciji/trening naknadi.mavi je napisao/la: ↑18 apr 2023, 11:11Vezano za produženje ugovora za Santos i Hodžića;
Kakvi mazlumi,da čekaju Evropu,pa bit je da se produži ugovor i u slučaju ne izlaska u Evropu,da ih se unovči.
I šta ako bude mrka kapa oko Evrope i ugovora,ko će snositi odgovornost da je klubu izbio preko milion+ km iz kase.
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sulejman Krpić naš najbolji napadač. Drugo što ova djeca ovdje ne znaju guzicu obrisat, ili što po principu odmah sve zaborave. Samo jako Krpa!
Jes najbolji Al u k....sanjinlego je napisao/la: ↑18 apr 2023, 12:34Sulejman Krpić naš najbolji napadač. Drugo što ova djeca ovdje ne znaju guzicu obrisat, ili što po principu odmah sve zaborave. Samo jako Krpa!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Po današnjim slikama Štila trenira..
Jel' spreman ili nije?
Jel' spreman ili nije?
- LegendaIvica
- Kontakt:
100% se slazem da je nas najbolji napadac trenutno. Samo problem je u tome sto to nije bas tesko jer konkurenti su mu goli kur.ac. Krpic se krije iza protivnickih igraca da slucajno niko ne dodje na glupu ideju da mu doda loptu. Mi smo jedina ekipa kojoj trebaju 20 zicera za jedan gol a nasi protivnici nam redovno iz prve prilike dadnu gol. Imamo ekipu koja je sigurno Top 3 ali olahko primamo gol a tesko ga dajemo iako mi „dominiramo“ igrom i imamo vise prilika.sanjinlego je napisao/la: ↑18 apr 2023, 12:34Sulejman Krpić naš najbolji napadač. Drugo što ova djeca ovdje ne znaju guzicu obrisat, ili što po principu odmah sve zaborave. Samo jako Krpa!
Vi stvarno vjerujete ovim pokemonima ovdje. Čuj, čim je jači trening Stila povrijeden..hahaha. majko,majko šta reći fakat..
-
- Kontakt:
jesteavalPacidoroP je napisao/la: ↑18 apr 2023, 12:57Po današnjim slikama Štila trenira..
Jel' spreman ili nije?
-
- Kontakt:
O ovome ja govorim, pričam ..
Mi imamo krticu u svojim redovima, prave one tetke koje jedva čekaju neka dešavanja da budu u prvome planu ..
Odakle ovom portalu, stranici, slike od jučer? Čak se vidi da su u jednoj od prostorija na stadionu? SRAMOTA!
Sve gnjide iz kluba treba izbaciti, a nakotilo ih se mnogo. Od Ipeta, Lejle, Chate, onog nede prevaranta ali ne turkovica .. FUJ!
Na stadion može ući ko god poželi, može montirati bombu, snimati video, tiktok ..

Mi imamo krticu u svojim redovima, prave one tetke koje jedva čekaju neka dešavanja da budu u prvome planu ..
Odakle ovom portalu, stranici, slike od jučer? Čak se vidi da su u jednoj od prostorija na stadionu? SRAMOTA!
Sve gnjide iz kluba treba izbaciti, a nakotilo ih se mnogo. Od Ipeta, Lejle, Chate, onog nede prevaranta ali ne turkovica .. FUJ!
Na stadion može ući ko god poželi, može montirati bombu, snimati video, tiktok ..

Radovi se rade ispred tribine, nismo dužni nikome da se pravdamo osim Savezu. Još jednom puna podrška za Upravu!sanjinlego je napisao/la: ↑18 apr 2023, 14:19O ovome ja govorim, pričam ..
![]()