FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Siguran sam i sutrašnju pobjedu i prolazak u finale.
Jednostavno Uprava je napravila odličan potez i mislim da nakon svega ovoga veći motiv imaju naši igrači, nego njihovi.
Prljavo su igrali od početka i na kraju im se to odbilo od glavu.
Vjerujem da čak i njihovi igrači nisu zadovoljni odlukama njihove Uprave povodom ove situacije.
Sutra aBd 3:1
Amoah x2
Mekic
Jednostavno Uprava je napravila odličan potez i mislim da nakon svega ovoga veći motiv imaju naši igrači, nego njihovi.
Prljavo su igrali od početka i na kraju im se to odbilo od glavu.
Vjerujem da čak i njihovi igrači nisu zadovoljni odlukama njihove Uprave povodom ove situacije.
Sutra aBd 3:1
Amoah x2
Mekic
-
- Kontakt:
Jel ti citas sta sam ja napisao smradu? Ili si i ti jedan od ovih nabrojanih? Nije pitanje gdje i sta radimo, nego kako se ovako lako ulazi na stadion, prave fotografije i sve ostalo?lakilone je napisao/la: ↑18 apr 2023, 14:21Radovi se rade ispred tribine, nismo dužni nikome da se pravdamo osim Savezu. Još jednom puna podrška za Upravu!sanjinlego je napisao/la: ↑18 apr 2023, 14:19O ovome ja govorim, pričam ..
Mi imamo krticu u svojim redovima, prave one tetke koje jedva čekaju neka dešavanja da budu u prvome planu ..
Odakle ovom portalu, stranici, slike od jučer? Čak se vidi da su u jednoj od prostorija na stadionu? SRAMOTA!
Sve gnjide iz kluba treba izbaciti, a nakotilo ih se mnogo. Od Ipeta, Lejle, Chate, onog nede prevaranta ali ne turkovica .. FUJ!
Na stadion može ući ko god poželi, može montirati bombu, snimati video, tiktok ..
![]()
Već sam se počeo lagano trest, do sutra ću fasovat parkinsa
Mogu misliti na sta ce liciti onaj hudni teren sutra.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Joj ovi sto pisu protiv zelje
A nije im nisko staviti ljude u kavez mater im **** licemjernu
A Vi ne vrijedjate jedni druge vec ko god se nadje slucajno na stadionu ove strance tjerat odmah
Il im naplatit ulaz ko vani u EU
A nije im nisko staviti ljude u kavez mater im **** licemjernu
A Vi ne vrijedjate jedni druge vec ko god se nadje slucajno na stadionu ove strance tjerat odmah
Il im naplatit ulaz ko vani u EU
Navijaci Veleza izgleda, ipak, dolaze.
Nasa Uprava po obicaju dzaba glumi mangupe i blamira se.
Nasa Uprava po obicaju dzaba glumi mangupe i blamira se.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
pa mogao si i ti to uraditi, "drzi lopova"sanjinlego je napisao/la: ↑18 apr 2023, 14:19O ovome ja govorim, pričam ..
Mi imamo krticu u svojim redovima, prave one tetke koje jedva čekaju neka dešavanja da budu u prvome planu ..
Odakle ovom portalu, stranici, slike od jučer? Čak se vidi da su u jednoj od prostorija na stadionu? SRAMOTA!
Sve gnjide iz kluba treba izbaciti, a nakotilo ih se mnogo. Od Ipeta, Lejle, Chate, onog nede prevaranta ali ne turkovica .. FUJ!
Na stadion može ući ko god poželi, može montirati bombu, snimati video, tiktok ..
![]()
-
- Kontakt:
Ovaj njihov dolazak ce samo jos vise podici atmosferu. Bice vatreno sutra kako na terenu tako i na tribinama. Puno su se digli ovi iz Veleza
-
- Kontakt:
Bezveze se brukaju, spustaju klub na nivo Veleza.
Trebalo im je omoguciti sve kao i do sad, ostaviti sendvica i vode da mogu post prekinuti..
Mi nismo nikad bili takav klub.
Ali eto probaju da idu niz dlaku navijacima, samo se bezveze obrukase.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
od pocetka nisam bio za bilo kakvu zabranu ali ako smo vec jednom to izgovorili onda je trebalo to gurati do kraja.
SVI NA GRBAVICU ! SVI SVI SVI !!!!!!!
SVI NA GRBAVICU ! SVI SVI SVI !!!!!!!
Mi smo Željini, Željo je naš !
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Mostarske pič.ke !!!
Eto motiv više za sve nas da sutra dođemo na Grbavicu.
-
- Kontakt:
Nakon sto smo ispali seljaci, sad smo ispali i glupi
Ovo "nismo mi kao oni" i nas merhamet nas je kostso mnogo i kao klub i kao drzavu i kao naciju.
Nas narod razumije samo jezik sile pa ako su im i dopustili da dodju treba im sutra prirediti vatren docek.
Nas narod razumije samo jezik sile pa ako su im i dopustili da dodju treba im sutra prirediti vatren docek.
Zadnja izmjena: tmgz, dana/u 18 apr 2023, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Nismo mi, nisu igrači, uprava je to napravila. E, možete li sad i zamisliti na ovom primjeru kakvi nam nesposobnjakovići obitavaju u klubu....
Kako god, puna podrška Želji ide sutra, to nam je potrebno
Mene samo zanima sta se to u njihovim glavama promijenilo u sekundi pa da promjene odluku… ili je Vico nazvao i reko tako i tako, meni drugog objasnjenja nema iskreno
-
- Kontakt:
Imal' uprava sad muda da rokne 30 keka kartu?
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Od početka je trebalo ovako. Nisam bio za to da im se brani dolazak, ni njima niti bilo kome, nikad nismo bili od tog posla i nećemo biti.
Naravno ograničiti na 200 , maksimum 250 ljudi koliko i mi dole dobijamo već godinama i vozdra. Naš stadion naša pravila, a opet nisi papak jbg.
Što se tiče radova izgleda da to radi ViK u sklopu rekonstrukcije glavnog vodovoda i cijeli taj potez naselja se radi. E sad, oni to raskopaju i razvale danima da stoji tako, ne znam u kakvom je sada stanju, mogu li npr autobusi preći preko toga i ući na prking s busevima ili će morati negdje ranije ispustiti navijače što bi mogao predstavljati problem organizaciji.
Uglavnom bitno je sutra proći dalje, na mišiće naravno kad već znanja nemamo, ipak nam dolazi redovna mušterija.
Naravno ograničiti na 200 , maksimum 250 ljudi koliko i mi dole dobijamo već godinama i vozdra. Naš stadion naša pravila, a opet nisi papak jbg.
Što se tiče radova izgleda da to radi ViK u sklopu rekonstrukcije glavnog vodovoda i cijeli taj potez naselja se radi. E sad, oni to raskopaju i razvale danima da stoji tako, ne znam u kakvom je sada stanju, mogu li npr autobusi preći preko toga i ući na prking s busevima ili će morati negdje ranije ispustiti navijače što bi mogao predstavljati problem organizaciji.
Uglavnom bitno je sutra proći dalje, na mišiće naravno kad već znanja nemamo, ipak nam dolazi redovna mušterija.
- MocMahale444
Bubni im kartu max cijenu.
Smrdljivi klub koji bazdi smrad je velez. Seljaci
Smrdljivi klub koji bazdi smrad je velez. Seljaci
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Levin i 38 gostiju.