Vidimo se u Banjaluci na gradskom stadionu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidimo se u Banjaluci na gradskom stadionu
Valjda vas direktorica obraduje besplatnim ulazom, nemoj da se trošite.
Samo si ti aktivan drama brojiš koliko ko ima postova, kada se ko učlanio na forum, daješ sebi zapravo da određuješ ko je pravi ili krivi navijač. Opusti se bolan malo. Ko želi da bojkotuje bojkotovat će i bez tvog pritiska isto tako i ko želi ići će na utakmicu, ne radi Mirze i Ayle nego radi bordo boje.
Buraz, mi nismo vlasnici stadiona da bi radili nesto na njemu.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑18 apr 2023, 19:01Sad ćemo vidjet koliko treba našoj sposobnoj upravi da napravi novu stazu oko terena, ja kazem ne prije nego sto odu.
A kakve veze ima Uprava sa tartan stazom? Stadion ne pripada nama nego općini Centar. Ovdje se Uprava spominje i kad ima veze i kad nemaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑18 apr 2023, 19:01Sad ćemo vidjet koliko treba našoj sposobnoj upravi da napravi novu stazu oko terena, ja kazem ne prije nego sto odu.
Nebi se peglao više vidim voliš Rajv'o više od mene i većine na forumu, to mi je drago uživaj s bordo braćom se nikad nisam svadjao niti bi, ako ti se ide na tekmu idi ako ne nema potrebe da nekoga prozivaš i ne znaš ništa o meni, ugodan ostatak dana Bordo brate, mene boli ***** i za aylu i za zalizanog ja idem samo radi svog Sarajeva
Priznajem, biti ce neobicno bez onih petstotinjak na sjeveru
To je tih pestotinjak, ko i razlika u prodaji clanskih?
Grmi ali sta
Prije cemoo Zrinjski stici nego to da se desi
Zato i kazem kad dodje sposobna uprava koja ce preuzet AFH, onda ce se to sredit.Aduka87 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 19:05Buraz, mi nismo vlasnici stadiona da bi radili nesto na njemu.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑18 apr 2023, 19:01Sad ćemo vidjet koliko treba našoj sposobnoj upravi da napravi novu stazu oko terena, ja kazem ne prije nego sto odu.
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, Dave, gh0stHZ, johntravolta123, OzmoodPinglewood, Uvijeknapravojstrani i 50 gostiju.