FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po ovom treningu izgleda i Anicic trenira sasvim normalno ,tu je u grupi sa svima nije odvojen nešto.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Najglasniji u tjeranju covjek koji je zivotom branio Sabru. APSURD.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nakon 260 dana konacno na Koševu. Naravno da idem. Išao sam i u Zenicu i Kakanj. Ne navijam ja za Mirzu i Aylu. Navijamo za Saraj'vo.
Vrtite se u krug. Tjeraj, bojkotuj, idi na utakmice, nemoj ici, laji na utakmicama. Stoka s istoka, 200 sa sjevera itd itd
Svi manje vise, bar 95% bi volilo da sad odu i Mirza i Ajla, osim onih koji imaju koristi od toga da ostanu. Pitanje je jel ovo nacin i tjt. Nek radi sta ko misli da je najbolje, nepotrebna je fakat ova da ne kazem seljacka rasprava i omalovazavanje jednih druge itd.
Lik sa sjevera da ne kazem vjerovatno balavac (po komunikaciji) vrijedja ove sa ostalih tribina. A u isto vrijeme govori kako ce se vidjeti reakcija raje na bojkot. Pa ako je samo prava raja na sjeveru onda je to tih do 500ljudi. Budalastina. Dajte ba smijesna vise prica. Doci ce ko misli da treba i nema potrebe za vrijedjanjima daljnjim.
Morto daj malo usmjeti temu u drugi pravac ovo ode u 3lijepe
Svi manje vise, bar 95% bi volilo da sad odu i Mirza i Ajla, osim onih koji imaju koristi od toga da ostanu. Pitanje je jel ovo nacin i tjt. Nek radi sta ko misli da je najbolje, nepotrebna je fakat ova da ne kazem seljacka rasprava i omalovazavanje jednih druge itd.
Lik sa sjevera da ne kazem vjerovatno balavac (po komunikaciji) vrijedja ove sa ostalih tribina. A u isto vrijeme govori kako ce se vidjeti reakcija raje na bojkot. Pa ako je samo prava raja na sjeveru onda je to tih do 500ljudi. Budalastina. Dajte ba smijesna vise prica. Doci ce ko misli da treba i nema potrebe za vrijedjanjima daljnjim.
Ti uglavnom idiotarije pises. Prvo kazes los prelazni rok pa kad repliciram koji su to sve igraci promaseni, tajac.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑18 apr 2023, 20:12Zato i kazem kad dodje sposobna uprava koja ce preuzet AFH, onda ce se to sredit.Aduka87 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 19:05Buraz, mi nismo vlasnici stadiona da bi radili nesto na njemu.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑18 apr 2023, 19:01Sad ćemo vidjet koliko treba našoj sposobnoj upravi da napravi novu stazu oko terena, ja kazem ne prije nego sto odu.
Fino si napisao ova nasa "sposobna uprava" znaci ova sad (sad cemo vidjeti sta ce ova nasa uprava uraditi, ne nekad nego sad) sarkasticno jel, sad kad ti se replicira pojma nemas sta da kazes pa kao neka nova uprava. Sjedi, razmisli bar par minuta sta ces napisati, pa napisi, zivota ti.
Najglasniji o tome kako nas Vico pljacka civjek koji ide chetaljima u Bg i flauta im ga.feniksptica je napisao/la: ↑18 apr 2023, 20:41Najglasniji u tjeranju covjek koji je zivotom branio Sabru. APSURD.
APSURD.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
nokee je napisao/la: ↑18 apr 2023, 20:52Vrtite se u krug. Tjeraj, bojkotuj, idi na utakmice, nemoj ici, laji na utakmicama. Stoka s istoka, 200 sa sjevera itd itd

-
- Kontakt:
Jebote odakle iznicete na dan 20 novih nikova i svi isto pisu pa nije vas valjda quja na ovo natjerala...Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑18 apr 2023, 20:50Nakon 260 dana konacno na Koševu. Naravno da idem. Išao sam i u Zenicu i Kakanj. Ne navijam ja za Mirzu i Aylu. Navijamo za Saraj'vo.
A nick tvoj mirise da si na pravoj strani
Objasni koja je to orava strana kad vec svi neke biramo?
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 18 apr 2023, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Za stabilno Sarajevo - PRAZNO KOŠEVO
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
Podrška HZ...

-
- Kontakt:
Sta god bilo na derbiju ne smije biti pun jug a prazan sjever.
Tema je otisla u sto quraca
-
- Kontakt:
Nadamo se da će isti ljudi koji budu u nedjelju na Koševu osigurat i mjesto u autobusu za BL 

Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da se razumijemo ja bih najvise volio da nakon okoncanja bojkota bude i 10.000 clanova, ali treba biti realan pa shvatiti da je i kod nas bilo 3-4.000 clanova nekad u ovom periodu kada je krenula akcija zeljovaca, pa su se i nasi probudili poceli se duplo uclanjivati, drugove, porodicu i sl
Tako da sad smo na oko 2.000 sad, a vjerujem da ce eventualna evropa i ljeto donijeti oko 500. Eventualnim prekidom bojkota ocekujem do kraja godine oko 5 milja sto je opet sve neki prosjek ovih godina i dodjes opet da je to 50%-50% ovih i onih paša moj

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Bit ce pun sjever samo nek se istjera upravabordobijelisampion je napisao/la: ↑18 apr 2023, 21:22Sta god bilo na derbiju ne smije biti pun jug a prazan sjever.
-
- Kontakt:
aBdSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑18 apr 2023, 21:31Bit ce pun sjever samo nek se istjera upravabordobijelisampion je napisao/la: ↑18 apr 2023, 21:22Sta god bilo na derbiju ne smije biti pun jug a prazan sjever.
Mislim da moramo prestati da jedni druge ubjedjujemo u ispravnost stavova jedne i druge strane. Shvatili smo da ce protiv Tuzle ici jedni a protiv Borca drugi. I to je uredu sve dok niko nikog ne vrijedja. Hajdemo se okrenuti normalnom komuniciranju medju nama, navijacima , bez uvreda i psovki.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ako kise ne budeJass je napisao/la: ↑18 apr 2023, 21:43Mislim da moramo prestati da jedni druge ubjedjujemo u ispravnost stavova jedne i druge strane. Shvatili smo da ce protiv Tuzle ici jedni a protiv Borca drugi. I to je uredu sve dok niko nikog ne vrijedja. Hajdemo se okrenuti normalnom komuniciranju medju nama, navijacima , bez uvreda i psovki.