FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne znam šta je potrebno da neko uradi da bi ovdje dobio ban (ako izuzmemo slučaj gdje neko stane na žulj adminu). Pa dokle više ovo ide, ovaj forum iz godine u godinu samo tone li tone.
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: sanjinlego, dana/u 18 apr 2023, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hahahahha hulahopka sa drugog profila, bukvalnosanjinlego je napisao/la: ↑18 apr 2023, 22:53Ajde da je trening zatvoren .. ajde da ih cuva osiguranje .. ajde da smo Barcelona, ali brate haha .. dnevno bude minimalno 30 ljudi na treningu, da gledaju, može Velež poslati da hoće - kad god hoće. Dijete drago, ispadaš smiješan. Dođi na utakmicu, učlani se, budi uz klub, i razmišljaj.zeljodogroba je napisao/la: ↑18 apr 2023, 22:28Koliko se puta pricalo i spominjali da se takve stvari ne iznose na javnom forumu.. sta covjek treba uradit da se skonta? Sta sad ti hoces da pokazes time sto si ovo napisao? Da pokazes da si bio na treningu? Fkt ne kontam.. mimo toga sto vecinom samo pljujes jos napises na javni forum postavu za sutra haman.. fascinantno…sanjinlego je napisao/la: ↑18 apr 2023, 22:06Bender, Galic, Drina, Cocalic, Jasarevic, Mekic, Beca, Santos, Stilic, Amoah i u spicu A.H. 18 (sa treninga) ..
Ali mjenjalo se dosta, Drljo desno, Amoah špic .. Hodzic i Beca kao tandem .. Amoah na treningu samo glavom zabija, frajer je lud tu
Hvala hulaglupka što si objasnio slinojedu neke stvari;)

“Dijete” obojica govore svima, a nema 15 godina…
Nebitno je sto je otvoren trening, poenta je da se takve stvari ne trebaju pisati, nije nas fudbal jos na tom nivou na kojem vi mislite jer gledate real, barsu, city itd…
Forum je sa ovom dvojicom bilmeza izgubio smisao skroz
Samo prijavite post(ove) kako bih mogao vidjeti cim udjem na forum.MrkiMedo je napisao/la: ↑18 apr 2023, 22:47Daj ljoze i ti reaguj na ove gluposti. Frajer je do sad imao bar pet postova u kojima pljuje manijake, naziva narkomanima, onda pise kako poznaje vrh grupe i da njih ne zanima sto je teren unisten, bukvalno izmislja stvari svako malo i vi mu dopustate to iz dana u dan. Upeca se na svaku glupost, prvi ja sam mu bacio patku za Zerica pa se upecao ko dijete od 15 godina.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Znaš li ti uopće sta pišeš. Trening može doći mojj dedo da gleda. Pa koja će budala od trenera doći ovdje da čita.sastav, takvih persona poput tebe da shvatq ozbiljno. Ti nemaš pojma sta pišeš. Forum je izgubio smisao zbog takvih pametnica kao ti,što misle da su pametni a provale teške..zeljodogroba je napisao/la: ↑18 apr 2023, 23:24Hahahahha hulahopka sa drugog profila, bukvalnosanjinlego je napisao/la: ↑18 apr 2023, 22:53Ajde da je trening zatvoren .. ajde da ih cuva osiguranje .. ajde da smo Barcelona, ali brate haha .. dnevno bude minimalno 30 ljudi na treningu, da gledaju, može Velež poslati da hoće - kad god hoće. Dijete drago, ispadaš smiješan. Dođi na utakmicu, učlani se, budi uz klub, i razmišljaj.zeljodogroba je napisao/la: ↑18 apr 2023, 22:28
Koliko se puta pricalo i spominjali da se takve stvari ne iznose na javnom forumu.. sta covjek treba uradit da se skonta? Sta sad ti hoces da pokazes time sto si ovo napisao? Da pokazes da si bio na treningu? Fkt ne kontam.. mimo toga sto vecinom samo pljujes jos napises na javni forum postavu za sutra haman.. fascinantno…
Hvala hulaglupka što si objasnio slinojedu neke stvari;)![]()
“Dijete” obojica govore svima, a nema 15 godina…
Nebitno je sto je otvoren trening, poenta je da se takve stvari ne trebaju pisati, nije nas fudbal jos na tom nivou na kojem vi mislite jer gledate real, barsu, city itd…
Forum je sa ovom dvojicom bilmeza izgubio smisao skroz
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 18 apr 2023, 23:57, ukupno mijenjano 2 puta.
- Meraak1921
- Kontakt:
Kad ga vidim nemam srece narednih 20 dan, krampa
- MocMahale444
Ko su oni?Manijakalnost99 je napisao/la: ↑18 apr 2023, 23:48Diktatura ako nisi sda nisi Bosnjak
Tako ti je kod njih
Samim tim sto su mi izbrisali dokazali su da sam istimu pisao
Cak sta vise kad sam otvorio temu nakon 10 minuta
Telefon mi je pobudalio i poceo da laga nenormalno
To mi se nikad nije desilo
Isto rija kad prisluskuje razgovore kad odzvanja
Odoh vamo svakako nisu normalni
Boli te briga kad naletis na investitora, vrati se rasiri krila i popravi situaciju.
Da ti dragi Bog ukabuli dobre namjere tvoje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ljudima u psihijatrijskim bolnicama daju da citaju ovu temu kako bi vidjeli da uvijek u zivotu moze gore
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
DANAS IGRA ŽELJEZNIČAR !
SVI NA GRBAVICU BRAĆO SVIIIIII !!!

SVI NA GRBAVICU BRAĆO SVIIIIII !!!
Mi smo Željini, Željo je naš !
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI !!! 
Danas 2 : 0, Ara het trik
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Da bi prošli trebaju nam 3. Gola.
Primamo sigurno, primili bi ga i protiv forumaša da igraju..sami ga sebi zabiberimo nekom fascinantno glupom greškom.
Ako zabijemo 2. i odemo na penale i tu smo pušiona s obzirom na onu propalicu između stativa..
Tako da 3. gola moramo uvaljat.. što je nemoguća misija. Da se do danas igrao meč iz Trebinja još ga zabili ne bi.. Isto važi i za utakmicu u Mostaru, i utakmicu protiv Zrinjskog.
Tako da se ne nadam prolazu uopšte.
Primamo sigurno, primili bi ga i protiv forumaša da igraju..sami ga sebi zabiberimo nekom fascinantno glupom greškom.
Ako zabijemo 2. i odemo na penale i tu smo pušiona s obzirom na onu propalicu između stativa..
Tako da 3. gola moramo uvaljat.. što je nemoguća misija. Da se do danas igrao meč iz Trebinja još ga zabili ne bi.. Isto važi i za utakmicu u Mostaru, i utakmicu protiv Zrinjskog.
-
- Kontakt:
Mislim da ce bit tvrdo...u sustini kao svaka utakmica nasa i ova ce se zasnivati na samo jednoj stvari:avalPacidoroP je napisao/la: ↑19 apr 2023, 10:19Da bi prošli trebaju nam 3. Gola.
Hocemol mi zabit frljoku ili cemo ga primit iz kontre..ako bude ovo prvo mozemo zabit jos koji, ako ga primimo nek odma svira kraj sudija
A sve i da prodjemo u finalu te ceka Zrinjski koji za pola sata moze rijesiti i nas i Velez i to bilo gdje da se igra, pred bilo kim sto su i pokazali.avalPacidoroP je napisao/la: ↑19 apr 2023, 10:19Da bi prošli trebaju nam 3. Gola.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
A nebitno, nek nam utrpaju i petardu u finalu, ali bitno je da se plasiramo, da mozemo sebi priustiti luksuz da cetvrti zavrsimo u ligi. Ako Velez ode u finale, mi sigurno ostajemo bez Evrope, jer nema sanse da treci zavrsimoLjoZee je napisao/la: ↑19 apr 2023, 10:52A sve i da prodjemo u finalu te ceka Zrinjski koji za pola sata moze rijesiti i nas i Velez i to bilo gdje da se igra, pred bilo kim sto su i pokazali.avalPacidoroP je napisao/la: ↑19 apr 2023, 10:19Da bi prošli trebaju nam 3. Gola.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Hrasno15, WeekendOffender i 42 gosta.