NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2022/23
Kao sto rekoh u prethodnom upisu, ljudi, a narocito navijaci GSW, su prelako otpisali ove Kingse.
Draymond za onaj skok zasluzuje makar utakmicu suspenzije. Da li ce dobiti.. vidicemo.
Draymond za onaj skok zasluzuje makar utakmicu suspenzije. Da li ce dobiti.. vidicemo.
-
- Kontakt:
https://youtube.com/shorts/9bWewDM9XrY?feature=share
Pa nek kaže još neko nešto protiv gospodina Brooksa
E cuj krivi se Draymond
Cigan ga uhvatio za nogu da sprijeci kontru i lagane poene i na kraju glumi zrtvu

Cigan ga uhvatio za nogu da sprijeci kontru i lagane poene i na kraju glumi zrtvu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hinjski potez Sabonisa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Pa obojica su kažnjeni, u čemu je problem?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
U cemu je problem? Pricam o izjavi Sabonisa poslije meca
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Pa klasika, da se izbjegne dodatna kazna . Draymon je isto pričao da je on žrtva , njemu je rizik da dobije 1 utakmicu suspenzije.Brokula je napisao/la: ↑18 apr 2023, 21:50U cemu je problem? Pricam o izjavi Sabonisa poslije meca
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Koliko je zalosno kako se Trae lako moze ugasiti u PO.
Ruzni stakor Trae najgori igrac na parketu 

Sta kaze Justin Beown za Trea, pa nikad u zivotu
Nece Whiteu nikad vise naumpasti da krene da zakuca
Hawksi su ocajna ekipa. Da hoce trade Younga dok mu je visoka vrijednost
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nemoj se sekirat ni za Hawkse ni za GSW, 2-0 je najopasniji rezultat

#Punoljetstvo
Nisu Hawksi ocajna ekipa vec je Boston odlicna ekipa koja kaznjava svaku gresku
zašto je Grant Williams ispao iz rotacije? Nije igrao ni u prvoj utakmici
BALL DON'T LIE
Sta radi Trae, ovo je sramota
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nema hljeba od ove Atlante.
-
- Kontakt:
Sto se Donnie Wahlberg postarao 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.