FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Velika je sansa da bude ova postava : Sommer - Pavard, Upa, De Ligt, Cancelo - Kimmich, Musiala - Sane, Müller, Coman - Chupo
Idemo jako od početka pa sta bude, nema se sta izgubiti. Ne vjerujem da ce biti neko blamiranje, cak stavise ako se da gol u prvoj polovini prvog poluvremena...
Mia san mia
Idemo jako od početka pa sta bude, nema se sta izgubiti. Ne vjerujem da ce biti neko blamiranje, cak stavise ako se da gol u prvoj polovini prvog poluvremena...
Mia san mia
Brate realno da bi se neka utakmica i dobila rezultatom koji nama treba sreca je jako bitan faktor.
Da udje neki odbijanac,da dobijes penal kao City protiv Leipziga,da poremeti protivnika,a dalje jednostavno igraci dobijaju na samopouzdanju i razvija se igra sama.
Mi ako uspijemo rano dati gol sve je moguce,ako budemo cekali i igrali neku siguricu onda i sanse postaju manje i kako vrijeme bude prolazilo gasice se i ta mala nada.
Ali neznam za vas ali kada colis neki klub nadas se nekom ludilu i u 90 a ne prije pocetka utakmice,ja iskreno vjerujem uz malo srece da imamo sanse,a ako i ne uspijemo bar da pokazemo snagu i pobjedimo uz neku dibru igru koja ce pruziti nadu za buducnost
Da udje neki odbijanac,da dobijes penal kao City protiv Leipziga,da poremeti protivnika,a dalje jednostavno igraci dobijaju na samopouzdanju i razvija se igra sama.
Mi ako uspijemo rano dati gol sve je moguce,ako budemo cekali i igrali neku siguricu onda i sanse postaju manje i kako vrijeme bude prolazilo gasice se i ta mala nada.
Ali neznam za vas ali kada colis neki klub nadas se nekom ludilu i u 90 a ne prije pocetka utakmice,ja iskreno vjerujem uz malo srece da imamo sanse,a ako i ne uspijemo bar da pokazemo snagu i pobjedimo uz neku dibru igru koja ce pruziti nadu za buducnost
- farinelli123
- Kontakt:
Bayern XI against Man City:
Sommer -
Pavard, Upamecano, de Ligt, Cancelo -
Kimmich ©, Goretzka -
Sané, Musiala, Coman -
Choupo-Moting
Bayern subs:
Ulreich - Gnabry, Mané, Davies, Sarr, Blind, Müller, Gravenberch, Tel, Mazraoui, Stanišić, Ibrahimović
Sommer -
Pavard, Upamecano, de Ligt, Cancelo -
Kimmich ©, Goretzka -
Sané, Musiala, Coman -
Choupo-Moting
Bayern subs:
Ulreich - Gnabry, Mané, Davies, Sarr, Blind, Müller, Gravenberch, Tel, Mazraoui, Stanišić, Ibrahimović
•
Opet Muller ne igra , Tuchel je lud
-
- Kontakt:
Pack ma's!
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Davies totalno van forme, ne cudi sto je na klupi.
Ako Tuchel nastavi ignorisati Mullera, nek ocekuje pobunu u svlacionici.
Ako Tuchel nastavi ignorisati Mullera, nek ocekuje pobunu u svlacionici.
Jah eto miler svemogući manitu
Drago mi je što je gnabricu izbacio kao i što je cancelo u početnoj
Hajmo čupo, metni koji ćelavom geniju
Drago mi je što je gnabricu izbacio kao i što je cancelo u početnoj
Hajmo čupo, metni koji ćelavom geniju
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Upravo mi je Tuchel postao malo draži trener.
Tako se to radi sa talentima, bravo treneru!
Iako je Musiala bio najslabiji igrač prvu utakmicu, evo mu ponovno prilike da stječe iskustvo i jača karakter u ovako jakim utakmicama.
Iako je šansa da će danas odigrati opet loše velika, jer nije lako zaboraviti kriminalnu partiju od prošli tjedan, upravo ovakve utakmice trebaju svakom mladom igraču da ih iskusi i prođe da bi jednog dana bio veliki igrač.
Tuchel i Bayern ovim potezom iskazuju da imaju ogromno povjerenje u ovog momka i svaka im čast na takvom razmišljanju.
A Jamal Musiala ima nevjerojatan talenat da ubrzo postane najbolji Bayernov igrač!
Tako se to radi sa talentima, bravo treneru!
Iako je Musiala bio najslabiji igrač prvu utakmicu, evo mu ponovno prilike da stječe iskustvo i jača karakter u ovako jakim utakmicama.
Iako je šansa da će danas odigrati opet loše velika, jer nije lako zaboraviti kriminalnu partiju od prošli tjedan, upravo ovakve utakmice trebaju svakom mladom igraču da ih iskusi i prođe da bi jednog dana bio veliki igrač.
Tuchel i Bayern ovim potezom iskazuju da imaju ogromno povjerenje u ovog momka i svaka im čast na takvom razmišljanju.
A Jamal Musiala ima nevjerojatan talenat da ubrzo postane najbolji Bayernov igrač!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Što se tekme tiče, svaki scenarij je moguć. Pa i naša pobjeda. Idealno bi bilo povesti u prvih 15. minuta.
Ipak, nažalost, smatram da nismo u top formi kakva je potrebna da bi izbacili najteže protivnike.
Samo očekujem da pobijedimo bilo kako i da ipak očuvamo image jer u suprotnom bih bio jako razočaran.
Ipak, nažalost, smatram da nismo u top formi kakva je potrebna da bi izbacili najteže protivnike.
Samo očekujem da pobijedimo bilo kako i da ipak očuvamo image jer u suprotnom bih bio jako razočaran.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ajmo momci ostavit srce na terenu
- farinelli123
- Kontakt:
- bavaraccccc
- Kontakt:
Šta kažete inžinjeri fudbala i termodinamike? Debakl?
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- farinelli123
- Kontakt:
Kakvi mentalni patuljci, kada se dodje do 16 metara.
Klub sa jednom od najlosijih zavrsnica na svijetu.
Klub sa jednom od najlosijih zavrsnica na svijetu.
-
- Kontakt:
Prosječan napadač, bezmuda krila i imate završnicu kakvu imate.
Još na to sve, sudije koje su 1% naklonjene protivniku, dovoljno.
Još na to sve, sudije koje su 1% naklonjene protivniku, dovoljno.
Sanea pustiti da ide s njima nazad u Englesku za dzabe
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Yebo majku jest i glup ovaj Upamecano pa ovo nisu istine. Ali ovo je smijurija od penala.
I am not yet born; O hear me.
Pa dva rukometasa u odbrani
-
- Kontakt:
Jbga, nije realno očekivati LP s tarabama poput Upamecana ili Sanea, te Čupom u napadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.