Steta moje Sarajevo nema upravu, mogli smo osmana dovesti odmah nakon sto je zavrsio epizodu u evropa ligi, pisao sam o njemu prije par godina. Ubjedljivo najbolji golman lige.
Realno, mi smo ekipa koja ima glavu i rep za razliku od ovog Zeljeznicara i to se lijepo vidilo tokom cijele utakmice
Potpuno zasluzen prolaz u finale. Cestitke Zeljeznicaru na fer i korektnoj igri.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ja sam to sve znao znaci majke mi pripreme u Konjicu nisu ni pocele ja sam znao u kojem to smjeru ide
Al dzabe oni glupani sto su mi izbrisali temu ne vole istinu
I tad su me prozvali dusmanom kluba
Zato sam istinu govorio
Cestitke Velezu
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 19 apr 2023, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Steta moje Sarajevo nema upravu, mogli smo osmana dovesti odmah nakon sto je zavrsio epizodu u evropa ligi, pisao sam o njemu prije par godina. Ubjedljivo najbolji golman lige.
Nudili ga Tuzla Cityju i rekli imamo mi golmana, ne treba hvala prejak golman stvarno, bas siguran u sebe. Zalutao u nasu ligu, steta sto smo ga doveli samo na godinu i po, nece se dugo zadrzati u BiH.
Zadnja izmjena: MostarskiSin, dana/u 19 apr 2023, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.