FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
U zadnjoj trecini ne mozemo apsolutno nista, beizdejo maksimalno
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
- farinelli123
- Kontakt:
Koja te tuga uzme kad vidis ko je sve fudbaler i prima milione.
Kod njih u napadu Haaland, kod nas grijac klupa u svakom klubu u kojem je igrao.
O cemu mi pricamo.
Coman je igracina, za svako nase krilo.
O cemu mi pricamo.
Coman je igracina, za svako nase krilo.
E kad je Coman najbolji, koji ima statistiku slicnu Pavardovoj, jasno ti je kakk se radilo sa transferima.
Prokockao se prolaz u prvom poluvremnu, morala su se zabit dva gola

Pravda za Tyson Furya
Ma sterilan napad do boga, ne bi ovdje 3 gola dali da se jos 2 meca igraju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakav je kikser Upamecano to je nestvarno i opet ga Tuchel stavio u prvih 11.
Dva puta je imao sreće pitanje je hoće li biti i treća sreća.

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 19 apr 2023, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ako ne promjeni Upamecana bude pocicao i doma. Veza ne postoji, koji mentalni patuljci.
Ne boli poraz, ne boli ispadanje. Boli cinjenica sto cemo idalje gledati Goretzku u prvih 11. Sabitzer je izmislio fudbal za ovog kretena.
sredina taraba kao i u prvom mecu cancelo nevidljiv,ubacuj fonzija ,sane nesto pokusava ,coman najbolji na terenu ,
Pravda za Tyson Furya
Boli cinjenica da smo u normalnim okolnostima mogli proci, i to sa finim sansama. Ovako jos jedna godina bacena niz vodu, a sa slicnom transfer politikom i svaka naredna ce.
sredina taraba kao i u prvom mecu cancelo nevidljiv,ubacuj fonzija ,sane nesto pokusava ,coman najbolji na terenu ,
sudija me nervira kao pojava od samog pocetka neka ozbiljna sudijska rinaka,ono nesto zuti mamu hjebo svoju
sudija me nervira kao pojava od samog pocetka neka ozbiljna sudijska rinaka,ono nesto zuti mamu hjebo svoju
Pravda za Tyson Furya
- bavaraccccc
- Kontakt:
Jedina veća smijurija od suđenja večeras je Plastika City. Ako se i ne prođe u 1/2 to je zbog tekme u Manchesteru a nipošto zbog toga što je, ko biva City toliko nadmoćan da nas u svaka doba može razmontirati. Da, realizacija je ogroman problem ali ima fajta, ima trke, ima igre. To sam, kao i svaki navijač Baye želio vidjeti. Mia san Mia... da jos jednom upitam, gdje su oni debaklaši? Ima li ih iđe? Pitam za prijatelja?
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
-
- Kontakt:
Sta se sekirate , biti ce bolje sljedece sezone , a Upamecano i Sommer trenutno najbolji , koji panjevi da Bog sacuva!
Ako Bayern povede rano u nastavku , vjerujem da moze biti svasta i da bi ubrzo pao i drugi gol , sto bi tekmu dovelo do totalne neizvjesnosti.
Ako Bayern povede rano u nastavku , vjerujem da moze biti svasta i da bi ubrzo pao i drugi gol , sto bi tekmu dovelo do totalne neizvjesnosti.

Zadnja izmjena: eaglebvb09, dana/u 19 apr 2023, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Goretzka kao da ima dva balvana umjesto nogu svaki šut na krov stadiona.
Imali smo par šansi ali džabe kad niko ne zna zabiti gol nego sve nešto soliraju i pucaju u tetoviranu ublehu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.