Pa Džumhur je profesionalac. Zarađuje pare od tenisa.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑19 apr 2023, 18:20Dzumhur se bruka. Preci mu se u grobu okrecu. I njega bi noz ili metak dohvatio da je u Podrinju bio 90-tih, dzaba sto je ateist.chily-rz je napisao/la: ↑19 apr 2023, 17:51Ma turnir je sam po sebi politički obojen s obzirom ko stoji iza svega i svrha mu je promocija jednog dijela BiH sto se jasno dati iscitati iz samog naziva turnira. To je isto da u Sarajevu napravis nekakav Bosnjacki open a logicno bi bilo da to bude Sarajevo Open ili u ovom aktuelnom slučaju Banja Luka Open.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 17:13
btw. najbolji teniser mozda svih vremena igra turnir u tvojoj drzavi (gdje se skoro nikad ne desava neki veliki sportski dogadjaj) a uopste nemas osjecaj da se to desava, mada je to slucaj za vecinu stvari iz RS-a
Cuj Srpska open.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Najjače što pojedinci misle da Sarajevo ne bi moglo organizovati turnir ovakvog kalibra kada bi se ovakvi napori uložili kao što su uložili ovi iz Banja Luke da se dodvore ovima iz Beograda kako bi im čuvali licensu.
Mislim no hard feelings, ja nemam ništa protiv ovog turnira, štaviše ovo je vrhunski organizovano, samo treba biti realan i reći da bi prvo i jedni i drugi trebali riješavati socijalne probleme, a poslije šta ostane da se ulaže u sport. Dobar broj ljudi u ovoj državi nema šta da jede, suludo je da se pare bacaju na ovakve projekte pored takvih stvari.
Ono što je najbitnije od svega, Novak mi nije najdraži teniser, ali ovo što radi za našu državu i u Visokom i u Banja Luci su nenormalne stvari. Čovjek je ambasador BiH iako nije rođen tu, ljudi to moraju znati i cijeniti.
Mislim no hard feelings, ja nemam ništa protiv ovog turnira, štaviše ovo je vrhunski organizovano, samo treba biti realan i reći da bi prvo i jedni i drugi trebali riješavati socijalne probleme, a poslije šta ostane da se ulaže u sport. Dobar broj ljudi u ovoj državi nema šta da jede, suludo je da se pare bacaju na ovakve projekte pored takvih stvari.
Ono što je najbitnije od svega, Novak mi nije najdraži teniser, ali ovo što radi za našu državu i u Visokom i u Banja Luci su nenormalne stvari. Čovjek je ambasador BiH iako nije rođen tu, ljudi to moraju znati i cijeniti.

- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Kakve veze ima sto je profesionalac? I Matic je profesionalac bio, pa je u V. Britaniji jednom prilikom odbio nositi obiljezja krune i kralja V. Britanije. To je kicma druze.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- ASD
- Kontakt:
Jaka mu kičma, kada je nastupio na tom takmičenju.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:51Kakve veze ima sto je profesionalac? I Matic je profesionalac bio, pa je u V. Britaniji jednom prilikom odbio nositi obiljezja krune i kralja V. Britanije. To je kicma druze.
Samo pravi budalu od sebe.
Kao Ribery kad neće da se slika s pivom, a na slici 20 piva.
Meni lično ovo ne smeta. Turnir se zove po entitetu.
Eh sad, što ja se ne slažem sa onim koji su ovaj nakaradan sistem pozpisali je nešto sasvim drugo.
Zna li neko što ne mogu dopuniti OLX kredit ni preko sms poruke a ni preko kartice. Je li ko pokušavao u zadnje vrijeme kupiti ove kredite, ne mogu da objavim automobil da bude vidljiv na pretrazi za kupovinu, prije sam uzimao kredite sada neće. Kontam sutra na trafici pokušati preko ovih vaučera njihovih.
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ne bih rekao, individualna odgovornost sportista kao ovovremenskih heroja je mnogo veca i prenosi se kao ideal i slika na kolektivnu odgovornost grupe kojoj pripadas.ASD je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:55Jaka mu kičma, kada je nastupio na tom takmičenju.
Eh sad, što ja se ne slažem sa onim koji su ovaj nakaradan sistem pozpisali je nešto sasvim drugo.
Bilo kakva gesta kroz razlicite javne istupe itekako ima odjeka u drustvu koji je dio tebe gdje god da se nalazis.
A kojoj to grupi Dzumhur pripada?
- ASD
- Kontakt:
Pa ne vidim odgovornost.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑19 apr 2023, 21:08Ne bih rekao, individualna odgovornost sportista kao ovovremenskih heroja je mnogo veca i prenosi se kao ideal i slika na kolektivnu odgovornost grupe kojoj pripadas.ASD je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:55Jaka mu kičma, kada je nastupio na tom takmičenju.
Bilo kakva gesta kroz razlicite javne istupe itekako ima odjeka u drustvu koji je dio tebe gdje god da se nalazis.
Turnir je jak, a učešća na turnirima su njegov posao.
Uopšte ne vidim neki problem. Sistem je nakaradan i ne može se mijenjati.
Mani se tih grupa i mjerenja krvnih zrnaca. Nikome to ne treba. Treba se gledati naprijed.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Valjda pripada Bosnjacima, mozda i nije sa ovakvim ponasanjem.
@ASD, ne brojim zrnce nikome, samo ukazujem na ocigledne stvari.
Lik je sve samo ne Bosnjak koliko ja znam. Ili se ne izjasnjava ili je Ostali.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑19 apr 2023, 21:43Valjda pripada Bosnjacima, mozda i nije sa ovakvim ponasanjem.
- ASD
- Kontakt:
Pa brojiš. Čim ga ubrajaš eto u neku naciju iako nigdje momak nije rekao da se tako izjašnjava.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑19 apr 2023, 21:43Valjda pripada Bosnjacima, mozda i nije sa ovakvim ponasanjem.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Nisam imao pravu informaciju. Ako se ne ubraja njegov problem, ko ga j.ebe, vise ga necu pomenuti.
Kad bi svi u BiH bili kao Damir i ne pripadali nijednoj grupi, država bi možda konačno krenula naprijed. Ovako, neće nikad.
Cuj to kafe bar putin u banjaluci
sa velicanja svojih zločinaca su presli na velicanje ruskih

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne mogu podrzati ove licemjere kao sto je Djokovic kada imaju dva lica. Generalno citava ova mlada generacija Srba. U jednom trenutku promovisu bratstvo i jedinstvo, u drugom vrijedjaju.
Djokovic se grli i ljubi sa Dodikom, a Dodik vrijedja generalno sve Tuzlake godinama jer govori da su Tuzlaci sami sebe gadjali na Kapiji. U cemu je onda potreba ako si ti dobar covjek da se druzis sa Dodikom koji je faktor nemira?
Stanivukovic u jednom trenutku organizuje iftar, nepuna 24 sata nakon toga vrijedja Bosnjake.
To je sve nazalost produkt knjiga iz kojih Srbi uce. Njima je stvorena jedna nakaradna slika i svijet oko njih.
Djokovic se grli i ljubi sa Dodikom, a Dodik vrijedja generalno sve Tuzlake godinama jer govori da su Tuzlaci sami sebe gadjali na Kapiji. U cemu je onda potreba ako si ti dobar covjek da se druzis sa Dodikom koji je faktor nemira?
Stanivukovic u jednom trenutku organizuje iftar, nepuna 24 sata nakon toga vrijedja Bosnjake.
To je sve nazalost produkt knjiga iz kojih Srbi uce. Njima je stvorena jedna nakaradna slika i svijet oko njih.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Tačno ću zamrzit Brad Pitta radi ovog lika.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nebitno je čime sebe smatraš, ti de facto pripadaš grupi kako te sa strane neko gleda.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
To smo sve krivi mi i nas narod koji podrzava takve. Npr. Srbi preziru Nurkića jer je covjek patriota i slika se zastavom ljiljana, dok nasi levati nesto postuju Djokovica a lik se slika sa cetnickim zastavama i RS spominje u kontekstu drzave.tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 22:38Ne mogu podrzati ove licemjere kao sto je Djokovic kada imaju dva lica. Generalno citava ova mlada generacija Srba. U jednom trenutku promovisu bratstvo i jedinstvo, u drugom vrijedjaju.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nije problem u organizaciji, problem je u odazivu na isti. Osim ako nisu u pitanju Šeranić, Bazdulj, Galijašević itd...tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 22:38Ne mogu podrzati ove licemjere kao sto je Djokovic kada imaju dva lica. Generalno citava ova mlada generacija Srba. U jednom trenutku promovisu bratstvo i jedinstvo, u drugom vrijedjaju.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.