FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
EDIS JE OVE IGRACE UBIO U POJAM!!
SANTOS vjerovatno najbolje krilo lige
Cocalic, Stilic, Hodzic i Krpic bi bili faktor i u ZRINSKOM, samo kod nas meda ne mogu...
Pored svega imas jos Hodzica juniora, Drinu i Mekica..
Ovaj tim je sasvim dovoljan za komotno 3. ili cak 2.mjesto
Pljujte koliko hocete vcrs smo igrom pokazali vise nego u zadnjih 10 edisovih tekmi
Ne kazem da je Basic strucnjK...nego bas suprotno..to puno vise o Edisu govori
Cocalic, Stilic, Hodzic i Krpic bi bili faktor i u ZRINSKOM, samo kod nas meda ne mogu...
Pljujte koliko hocete vcrs smo igrom pokazali vise nego u zadnjih 10 edisovih tekmi
-
- Kontakt:
Da mi je znat kako je Ara mislio oživjeti karijeru ovakvim zalaganjem...
Neviđena glupost je tjeranje trenera u sred sezone. To se radi na kraju sezone ili na pola (kad je pauza), pa da novi trener moze proci pripreme sa ekipom, dovesti par svojih igraca i sl.
Uprava se trebala zahvaliti Sablji na pola sezone, a ne tjerati usred treceg kruga tekuce sezone kad se odlucuje sve
amaterizam.
Basicu nemam sta zamjeriti, lik je upao ko padobranac da pokusa nesto, odradio par treninga, ne zna nabrojati sve igrace koje treba tek upoznati.
Uprava se trebala zahvaliti Sablji na pola sezone, a ne tjerati usred treceg kruga tekuce sezone kad se odlucuje sve

Basicu nemam sta zamjeriti, lik je upao ko padobranac da pokusa nesto, odradio par treninga, ne zna nabrojati sve igrace koje treba tek upoznati.
-
- Kontakt:
Koliko god hejtao Edisa, moram se slozit s tobom...medjutim ova uprava osim populizma i nema nista drugo za ponuditlet3 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 22:22Neviđena glupost je tjeranje trenera u sred sezone. To se radi na kraju sezone ili na pola (kad je pauza), pa da novi trener moze proci pripreme sa ekipom, dovesti par svojih igraca i sl.
Uprava se trebala zahvaliti Sablji na pola sezone, a ne tjerati usred treceg kruga tekuce sezone kad se odlucuje sveamaterizam.
Ako Ara ostane
GOLMAN
DESNI BEK STOPER STOPER LIJEVI BEK
VEZNI IGRAC VEZNI IGRAC
DESNO KRILO STILIC AMOAH
HODZIC
GOLMAN
DESNI BEK STOPER STOPER LIJEVI BEK
VEZNI IGRAC VEZNI IGRAC
DESNO KRILO STILIC AMOAH
HODZIC
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
- MocMahale444
Ara i Krpic katastrofa, Kuharova taktika da Haracica nogira a lik ima vise golova od ova dva zvucna napadaca.
Haračić Dženan 1 asistencija 3 gol
Hodžić Armin Ara 0 0
Krpić Sulejman 1 1
Pametni Kuhar nam je prodao pricu, pita od 3 marke.
Honaj zalizi bradu i potari stol.
Imas neprijatelje kluba, imas brabonjke ala carapica.
Haračić Dženan 1 asistencija 3 gol
Hodžić Armin Ara 0 0
Krpić Sulejman 1 1
Pametni Kuhar nam je prodao pricu, pita od 3 marke.
Honaj zalizi bradu i potari stol.
Imas neprijatelje kluba, imas brabonjke ala carapica.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ništa mi nismo pokazali. Ljudi nam prepustili posjed lopte i zabijali golove kad im se ukazala prilika.Napoleon1921 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 22:15EDIS JE OVE IGRACE UBIO U POJAM!!
Sad pogledah highlights utakmice , drugi gol Veleža i gdje stoji Bender kod gola
nevjerovatno...eh kakav prevarant od golmana. Gori od Erića.
Davno se trebao otjerati.

Davno se trebao otjerati.
-
- Kontakt:
Nesto nisam vidio da je neko od igraca napisao izvinjavamo se, popravit cemo situaciju, ili nesto ..
Nego svi ajmo cuga, ajmo kava, kafa, sok, kolac ..
Pa nece vam cuka otpast ako se javno izvinite .. rade to i mnogo veci od vas!!!
Nego svi ajmo cuga, ajmo kava, kafa, sok, kolac ..
Pa nece vam cuka otpast ako se javno izvinite .. rade to i mnogo veci od vas!!!
Sta kaže onaj degenerik, kad je mogao Bayern smijeniti trenera ,što ne možemo mi. Sunce ti poljubim..
Nevjerovatno, još maše navijačima. Fuj! Serem vam se na vase zalaganje. 5 poraza u nizu! Pet! Treba i to znati. Klosarcine raspale. Idi Josipe i nekom drugom cuvaj korner zastavicu nabijem te na postavljanje.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Jesam li jedini koji i dalje vjeruje da možemo izboriti Evropu?
Život svoj, ne volim k'o Tebe ja!
Život svoj, ne volim k'o Tebe ja!
Da mi je tvoja vjera za uspjeh isao bih Angelinu Jolie barit
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Vjerujem, imamo kvalitet, samo treba saburli postavit sve i bez nervoze.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Mislim da Nerminu treba dati podršku, ipak je on tu tek 7 dana i eto ako ništa makar smo napravili jednu finu akciju kod prvog gola. Utakmica sa Širokim je definitivno zadnja prilika, aBd da pobjedimo pa onda invazija na Banja Luku.
Zadnja izmjena: lakilone, dana/u 19 apr 2023, 22:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Prvi ću priznati da sam se ugrizo za jezik kad sam priželjkivo Aru da dodje. Što neko napisa, ne znam kako pokušava oživjet karijeru sa ovakvim zalaganjem. Da stvar bude gora, došao je sa nekim internacionalnim iskustvom pa mu je ego porasto, totalno neopravdano. Možda je koincidencija da se atmosfera u svlačionici znatno narušila njegovim dolaskom. Istina, nije jedini došao, ali mi para oči njegovo ponašanje na terenu, a još je i bez učinka. Kod krpića se vidi pad u spremi i igri, al bar trči i pokazuje želju. Šteta haračića i križevca, što trpe nečije ime samo.
Golman nam je neophodan, a i dalje ne znam zašto se ne spominje ni ko opcija karić, koji je konstitucijom spoj bendera i muftića.
I dalje je realno sa zrinjski osvoji kup i da se mi domognemo čevrtog mjesta ispred veleža i širokog, jer mislim da će kone ranije osigurat treće mjesto.
Za nadat se da će se psihološki oporavit od ovog udarca i da ćemo slavit protiv širokog.
C'mon Željo!
Golman nam je neophodan, a i dalje ne znam zašto se ne spominje ni ko opcija karić, koji je konstitucijom spoj bendera i muftića.
I dalje je realno sa zrinjski osvoji kup i da se mi domognemo čevrtog mjesta ispred veleža i širokog, jer mislim da će kone ranije osigurat treće mjesto.
Za nadat se da će se psihološki oporavit od ovog udarca i da ćemo slavit protiv širokog.
C'mon Željo!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Kad pravis iste greske zadnjih 4-5 utakmica ,onda tu nema kvaliteta , ono su amateri
Golmani ,sutra oba nabiti nogom iz kluba i Karica staviti na gol nemoze gori biti nikako.
Bekovi sta reci , da sam na njihovom mjestu ,mene bi bilo sramota reci da igram fudbal.
Odbrana , Coca isti Bajden dezorijentisan na terenu , Drina ce se kaliti do 30 godine.
Sredina , A.Hodzic vjerovatno nece vise da igra , Mekic on je cirkus na terenu , Beca osim sto je dao gol ko muha bez glave leta , Štila nema kuveta da igra ozbiljan fudbal.
Napad nam je Bogu plakati , Ara i Krpic dva igraca od kojih nemamo ama baš nikakve koristi ,osim sto se kofrce na terenu.
Pored ovih amatera i đuturuma na terenu Amoah i Santos su svemirski brod za nas.
Novi trener kao sto sam nedavno rekao Kostic za sirotinju ,ali nije on kriv sto je dosao nego oni nasi nesrecnici iz uprave molili ko ce da nas trenira.
Uprava obicni ublehasi koji samo zanju prositi i moliti.
U klubu i oko kluba raspad sistema , a to je dobra sansa za hijene

Golmani ,sutra oba nabiti nogom iz kluba i Karica staviti na gol nemoze gori biti nikako.
Bekovi sta reci , da sam na njihovom mjestu ,mene bi bilo sramota reci da igram fudbal.
Odbrana , Coca isti Bajden dezorijentisan na terenu , Drina ce se kaliti do 30 godine.
Sredina , A.Hodzic vjerovatno nece vise da igra , Mekic on je cirkus na terenu , Beca osim sto je dao gol ko muha bez glave leta , Štila nema kuveta da igra ozbiljan fudbal.
Napad nam je Bogu plakati , Ara i Krpic dva igraca od kojih nemamo ama baš nikakve koristi ,osim sto se kofrce na terenu.
Pored ovih amatera i đuturuma na terenu Amoah i Santos su svemirski brod za nas.
Novi trener kao sto sam nedavno rekao Kostic za sirotinju ,ali nije on kriv sto je dosao nego oni nasi nesrecnici iz uprave molili ko ce da nas trenira.
Uprava obicni ublehasi koji samo zanju prositi i moliti.
U klubu i oko kluba raspad sistema , a to je dobra sansa za hijene

Ja ne znam da li razmišljaš ista prije nego napišeš. Da ti objasnim par stvari. ARMIN HODZIC je imao godinu ipo pauzu zbog teške povrede u pitanju bilo da li će više ikad igrati. Šta očekujes od momka koji toliki period bez treninga da je Ronaldino. Bar malo prije.nego pljujete,mucnite glavom,razmislite, a ne samo da baljezgate bezveze.Kova991 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 22:58Prvi ću priznati da sam se ugrizo za jezik kad sam priželjkivo Aru da dodje. Što neko napisa, ne znam kako pokušava oživjet karijeru sa ovakvim zalaganjem. Da stvar bude gora, došao je sa nekim internacionalnim iskustvom pa mu je ego porasto, totalno neopravdano. Možda je koincidencija da se atmosfera u svlačionici znatno narušila njegovim dolaskom. Istina, nije jedini došao, ali mi para oči njegovo ponašanje na terenu, a još je i bez učinka. Kod krpića se vidi pad u spremi i igri, al bar trči i pokazuje želju. Šteta haračića i križevca, što trpe nečije ime samo.
C'mon Željo!
- diplomatija
- Kontakt:
Vecears je pored Bendera i Coca lica, najtužnije bilo kad Petrović tjera alkoholicare da se iftare, a oni ne kontaju šta hoce hah