FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zbiti redove, u subotu pobjedom smo treci.
Ljudi na prosli smo u gore, Zeljo je bio, Zeljo Ce biti, do krajnjeg cilja ZELJO KAO NEKAD.
SVI ZA BAJRAM, PORODICNO
Ljudi na prosli smo u gore, Zeljo je bio, Zeljo Ce biti, do krajnjeg cilja ZELJO KAO NEKAD.
SVI ZA BAJRAM, PORODICNO
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
-
- Kontakt:
Nije ni jednostavno voditi ekipu, niti je igracima kad je svaka utakmica pod "moranjem", jer su takve okolnosti, akumilirano stvorene. Ne dise se lahko. Npr dosta je lakse bilo Velezu igrati ovu utakmicu nego nama sa rezultatom s kojim su dosli, i sa nasim okolnostima. Steta, imali smo i mi prilika, npr Amoah glavom, ali eto. Vidi se da Basic pokusava nesto i vidi se da igra ima smisla, raduje sto se pruzila prilika Beci, i da je postigao gol. Ocigledno da treba vremena i treba treneru pruziti priliku, isto kao sto je Mulalic imao, pa onda viditi kako izgleda poslije odredjenog vremena.
- Bersaga
- Kontakt:
Žalosno je da opet prvi šut prema našem golu bude i gol. Ne možemo igrati ovo (što pokušavamo igrati) sa igračima poput Galića, Jašarevića i golmana koji ne može dobaciti do centra. Ljudi moji pa ne znaju loptu primiti, je li ono realno? Dobar dio utakmice pokušavamo sa nekim punjenjem u i oko 16 metara Veleža, Mekić jedini bio u vezi. Jesmo li gledali istu utakmicu, mi i trener? Kakva igra, kakve stvorene šanse? Shvatam da treba gledati optimistično ali daj čovječe malo realnosti. Kakve gluposti sa iznošenjem detalja iz svlačionice, trebao je još naglasiti tačno ko plače, ko je na podu i ko se tušira, samo stvari čini gorim. Skinite Bendera s gola, niko nek ne brani. E moj Željo.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Jos nisu otjerali Bendera ?
Svasta.

Svasta.
-
- Kontakt:
Gooooooooooooooooool, Armin Hodzic 99 1:0 Željo Široki 

Hvala na objašnjenju, ali ja nisam ni stavio u prvi plan njegov učinak, njega sam samo spomenuo. Ja govorim o htijenju i ponašanju na terenu. Očekujem da se spusti malo na zemlju i radi, a ne da diže nos na štilu što ga nije pustio da ošuta slobodnjak. Volio bih malog križevca vidjet ili amou u napadu prije ijednog od njih. Napad santos, amoah i drljo bi možda najbolja opcija bila po meni.Hulahopka je napisao/la: ↑19 apr 2023, 23:05Ja ne znam da li razmišljaš ista prije nego napišeš. Da ti objasnim par stvari. ARMIN HODZIC je imao godinu ipo pauzu zbog teške povrede u pitanju bilo da li će više ikad igrati. Šta očekujes od momka koji toliki period bez treninga da je Ronaldino. Bar malo prije.nego pljujete,mucnite glavom,razmislite, a ne samo da baljezgate bezveze.Kova991 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 22:58Prvi ću priznati da sam se ugrizo za jezik kad sam priželjkivo Aru da dodje. Što neko napisa, ne znam kako pokušava oživjet karijeru sa ovakvim zalaganjem. Da stvar bude gora, došao je sa nekim internacionalnim iskustvom pa mu je ego porasto, totalno neopravdano. Možda je koincidencija da se atmosfera u svlačionici znatno narušila njegovim dolaskom. Istina, nije jedini došao, ali mi para oči njegovo ponašanje na terenu, a još je i bez učinka. Kod krpića se vidi pad u spremi i igri, al bar trči i pokazuje želju. Šteta haračića i križevca, što trpe nečije ime samo.
Golman nam je neophodan, a i dalje ne znam zašto se ne spominje ni ko opcija karić, koji je konstitucijom spoj bendera i muftića.
I dalje je realno sa zrinjski osvoji kup i da se mi domognemo čevrtog mjesta ispred veleža i širokog, jer mislim da će kone ranije osigurat treće mjesto.
Za nadat se da će se psihološki oporavit od ovog udarca i da ćemo slavit protiv širokog.
C'mon Željo!
Šta frajer uradi, ja evo ni sada ne mogu povjerovati

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nece ni on dugo, jos kolo, dva i noga. Kad ga covjek slusa rekao bi ima 3 titule pa se digao sa pravom, a on supljak ko Uprava. Samo je sebi naskodio sto je prihvatio se ovog posla jer ga nece niko ozbiljan zvati poslije epizode kod nas jer nije za neki veci klub s pritiskom.Bersaga je napisao/la: ↑19 apr 2023, 23:12Žalosno je da opet prvi šut prema našem golu bude i gol. Ne možemo igrati ovo (što pokušavamo igrati) sa igračima poput Galića, Jašarevića i golmana koji ne može dobaciti do centra. Ljudi moji pa ne znaju loptu primiti, je li ono realno? Dobar dio utakmice pokušavamo sa nekim punjenjem u i oko 16 metara Veleža, Mekić jedini bio u vezi. Jesmo li gledali istu utakmicu, mi i trener? Kakva igra, kakve stvorene šanse? Shvatam da treba gledati optimistično ali daj čovječe malo realnosti. Kakve gluposti sa iznošenjem detalja iz svlačionice, trebao je još naglasiti tačno ko plače, ko je na podu i ko se tušira, samo stvari čini gorim. Skinite Bendera s gola, niko nek ne brani. E moj Željo.
Sa druge strane ovima i ne treba niko. Propali, istroseni igraci uz djecu koja ne znaju i ne mogu vise. Na propale i istrosene prije svega mislim na Cocalica, Armina Hodzica (oba), Krpic i slicno. To su oni sto su nekad nesto znali, a sad propali kao kauc. Bender nikad nije ni znao, Galic i slicni.
Pisao sam jutros, nije mi krivo sto nismo prosli dalje jer te ceka Zrinjski. Mislim da ce lahko Zrinjski rijesiti ovaj Velez jer ljudi su zreli za duplu. Gore mi je u finalu izgubiti nego ovako. Da je ko drugi umjesto Zrinjskog u finalu pa da imas neku nadu pa hajde.
Sve u svemu velika cistika na ljeto. Na sta ce izaci pitanje je.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- TheTruth34
- Kontakt:
Bravo majstore, to je to... Kažu napredak viđen.. Kakav ba qrčev napredak, kome se ovdje vrijeđa inteligencija... Pa imamo i mi oči... Najvažnija utakmica u sezoni i ko zadnje ****.tine odigraju.. Ne može biti da nema kvaliteta.. Coca, Štila, Ara, Ara2, Santos, Amoah i Krpić je i više nego ozbiljna priča za našu ligu.. A svaka utakmica koju igramo izgledamo kao Santos i 10 amatera...Bersaga je napisao/la: ↑19 apr 2023, 23:12Žalosno je da opet prvi šut prema našem golu bude i gol. Ne možemo igrati ovo (što pokušavamo igrati) sa igračima poput Galića, Jašarevića i golmana koji ne može dobaciti do centra. Ljudi moji pa ne znaju loptu primiti, je li ono realno? Dobar dio utakmice pokušavamo sa nekim punjenjem u i oko 16 metara Veleža, Mekić jedini bio u vezi. Jesmo li gledali istu utakmicu, mi i trener? Kakva igra, kakve stvorene šanse? Shvatam da treba gledati optimistično ali daj čovječe malo realnosti. Kakve gluposti sa iznošenjem detalja iz svlačionice, trebao je još naglasiti tačno ko plače, ko je na podu i ko se tušira, samo stvari čini gorim. Skinite Bendera s gola, niko nek ne brani. E moj Željo.
Jeste, druze, na papiru, ali uzmi realno stanje tih igraca. Cocalic koji je najlosiji stoper u ligi trenutno, Stilic ok, Armin jedan koji nije ozbiljan igrac vise, odnosno nije ni igrac i drugi oko kojeg se ocigledno digla velika prasina bez razloga. Santos i Amoah po 5 golova, a rekao bi covjek 20+ i jedan i drugi. Krpic kao Cocalic propao, ni sjena onog od prije.TheTruth34 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 23:56Bravo majstore, to je to... Kažu napredak viđen.. Kakav ba qrčev napredak, kome se ovdje vrijeđa inteligencija... Pa imamo i mi oči... Najvažnija utakmica u sezoni i ko zadnje ****.tine odigraju.. Ne može biti da nema kvaliteta.. Coca, Štila, Ara, Ara2, Santos, Amoah i Krpić je i više nego ozbiljna priča za našu ligu.. A svaka utakmica koju igramo izgledamo kao Santos i 10 amatera...
Na papiru je jedno, realnost je nesto drugo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sta smo pokazali? Pored gola imali jednu sansu i dvije polusanse na utakmici.Napoleon1921 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 22:15EDIS JE OVE IGRACE UBIO U POJAM!!
SANTOS vjerovatno najbolje krilo lige
Cocalic, Stilic, Hodzic i Krpic bi bili faktor i u ZRINSKOM, samo kod nas meda ne mogu...
Pored svega imas jos Hodzica juniora, Drinu i Mekica..
Ovaj tim je sasvim dovoljan za komotno 3. ili cak 2.mjesto
Pljujte koliko hocete vcrs smo igrom pokazali vise nego u zadnjih 10 edisovih tekmi
Ne kazem da je Basic strucnjK...nego bas suprotno..to puno vise o Edisu govori
Sve je do sada ispričano. Pamtimo od "imena" i "legendi". Sve u svemu očekivano, prvi šut odmah gol, odbrana ne postoji, vezni red takodjer loš, Santos malo popravlja prosjek. Napad tačnije drvored. Jedina pozitivna stvar je ta što smo skinuli igru "sva na Santosa". U subotu, pobjedom mnogo dobijamo, porazom treba odmah praviti ekipu za sljedeću sezonu.
Teško da ćemo izboriti Evropu. Treba se potruditi i 5 u nizu izgubiti. Hvala Bendere!
Teško da ćemo izboriti Evropu. Treba se potruditi i 5 u nizu izgubiti. Hvala Bendere!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Malo smo mi previse ocekivali od ove ekipe al eto, ekipa sastavljena od penzionera koji mogu igrati samo ovu ligu i to u odredjenim momentima i ostalih poluprofesionalaca koji ce promijeniti jos 3.4 ekipe u nasoj ligi i zeljo ce im biti vrhunac. U situaciju da se 'borimo' za nesto smo dosli zahvaljuci iskljicivo okolnostima, svi konkurenti su igrali vecinu sezone mimo svojih stadiona, svaki od njih bi sigurno imao jos 5.6 bodova, najmanje, i mi se ne bismo borili nizasta siguran sam. U kupu smo do polufinala dosli protiv nizeligasa(jedva) i leotara u zadnjoj minuti golom kuci s 2 igraca vise. Kad smo trebali nesto uraditi samo se potvrdilo to da ova ekipa nema.kvalitet aspolutno, nema tu sreca, zalaganje ,ovo ,ono tu nema.kvaliteta i to je fakat.izgubiti 5.6 utakmica zaredom u kljucnom dijelu sezone je samo nedostatak kvaliteta.
- TheTruth34
- Kontakt:
Apsolutno se slažem sa svim napisanim, sve isto i ja vidim, mene zanima, da li je sve do igrača i do toga što si ti napisao (slažem se sa svim napisanim) ili do nečeg drugog...LjoZee je napisao/la: ↑20 apr 2023, 00:00Jeste, druze, na papiru, ali uzmi realno stanje tih igraca. Cocalic koji je najlosiji stoper u ligi trenutno, Stilic ok, Armin jedan koji nije ozbiljan igrac vise, odnosno nije ni igrac i drugi oko kojeg se ocigledno digla velika prasina bez razloga. Santos i Amoah po 5 golova, a rekao bi covjek 20+ i jedan i drugi. Krpic kao Cocalic propao, ni sjena onog od prije.TheTruth34 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 23:56Bravo majstore, to je to... Kažu napredak viđen.. Kakav ba qrčev napredak, kome se ovdje vrijeđa inteligencija... Pa imamo i mi oči... Najvažnija utakmica u sezoni i ko zadnje ****.tine odigraju.. Ne može biti da nema kvaliteta.. Coca, Štila, Ara, Ara2, Santos, Amoah i Krpić je i više nego ozbiljna priča za našu ligu.. A svaka utakmica koju igramo izgledamo kao Santos i 10 amatera...
Na papiru je jedno, realnost je nesto drugo.
Uporediš naš roster i roster Veleža, burazeru realno smo bolji jači kvalitetniji, pred domaćom publikom, finale ne bi trebalo biti upitno.. Kad ono kurko.. Ljudi nas rutinski izbaciše... Da li je sve do igrača? Riba od glave smrdi... Dosta toga se kod nas treba mjenjati...
- jointunija
- Kontakt:
Šta je vama ljudi,pa taj Cocalić je kriv za 90% golova u proljetnom dijelu.Napoleon1921 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 22:15EDIS JE OVE IGRACE UBIO U POJAM!!
SANTOS vjerovatno najbolje krilo lige
Cocalic, Stilic, Hodzic i Krpic bi bili faktor i u ZRINSKOM, samo kod nas meda ne mogu...
Pored svega imas jos Hodzica juniora, Drinu i Mekica..
Ovaj tim je sasvim dovoljan za komotno 3. ili cak 2.mjesto
Pljujte koliko hocete vcrs smo igrom pokazali vise nego u zadnjih 10 edisovih tekmi
Ne kazem da je Basic strucnjK...nego bas suprotno..to puno vise o Edisu govori
Šta smo to igrom pokazali,sviju ti.Stoper vodi loptu ostalih 7 ko u rovu ukopani.
Kakvu je on analizu radio gdje su oni u prekidu viši od nas za glavu.
Kad sam vidio da Ara počinje pored dvojice drvosječa sve mi je jasno bilo,ganjaš rezultat,kreni sa dva špica,svjestan si da ćeš primiti jedan,bolje da si Hodžića mlađeg u špic stavio pa da se pobije sa njihovim stoperima.
Šlag na tortu je ulazak SD,tu je pokazao ko je i šta je.
Sjever je rekao svoje:Napolje ublehe!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Jesu dali ostavke svi do jednog zajedno sa cistacicom ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Delinjo brate moj, mi i nemamo čistačicu u klubu uopće. Al imamo zato 5 PR i marketing menadžera.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ja sam se istresao pravo pa sam u neka doba skontao da će ovo ličiti na spam ako ne stavim u spojler
Uglavnom, ovo je neka moja analiza sa ponekim uzrokom i ponekim zaključkom.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja ne znam ovdje se prica o nekom kvalitetu o nekoj igri a mi ništa uradili nismo na grbavici protiv veleža treba biti realan igra je nula mucimo se da zabijemo gol u odbrani s vakim golmanom na golu i kompletnom zadnjom linijom nismo ozbiljna ekipa. Al eto do kraja borba pa sta bude.
Sta god da imamo ,nasli mi patetisati da oni vracaju nekakve dugove ,prose samo..StrikeWarzone je napisao/la: ↑20 apr 2023, 00:38Delinjo brate moj, mi i nemamo čistačicu u klubu uopće. Al imamo zato 5 PR i marketing menadžera.![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: DobriBosnjanin, Levin i 49 gostiju.