ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Imam kartu za cetvrtak, a Djokovic ce igrati svaki dan osim u cetvrtak. 

- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
E čuj “posle pobede” 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ispade Monfis.
Ako ne bude velikih iznenađenja, finael Rubljov Novak na Srpska openu.
Ako ne bude velikih iznenađenja, finael Rubljov Novak na Srpska openu.
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nisi se mozda zapitao da stranicu vodi neko iz Srbije?!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jel ovo zajebancija il se stvarno turnir zove srpskaopen?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Sta mislis ima li Djokovic ikakve sanse protiv Andreya Rubleva u potencijalnom finalu?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Tesko. Novax trenutno nije top5 teniser.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Jel moguće da su od 5 mečeva koji se igraju danas Damira i Gaskea stavili jedino na grandstand sa dublovima
Sramota, fuj

Sramota, fuj
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nema šanse, voli Damir veliku scenu sa jakim imenom + znatno veći teren, sigurno bi birao centralni
Ovdje su organizatori birali između Kecmanovića, Lajovića i Damira ko leti na grandstand, i odabrali Damira, što je žalosno jer je njegov meč daleko atraktivniji od mečeva koje igraju ova dvojica sa Barrereom i Shelbayhom.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Albot i Lehečka zanimljiviji od Damira i Gaskea
Mislim svi znamo o čemu je riječ al et. Želim im isto što i Fognini Wimbledonu

#Punoljetstvo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Velika sramota, prvo najzanimljiviji meč a drugo i domaći igrač. Znamo šta je ko što kaže BosniaBoston.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
kriju luđaka da neko slučajno ne bi vidio kome su dali WC
Nista neocekivano od srpskih ekstremista pocetnika i mrzitelja vlastite drzave.
Stavili su domaće igrače na centralni. Možemo se mi ibretiti 100 godina, al' to je tako. Iznenadili su me i sa WC kojeg su mu dali.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobio je wc jer je noletov jaran a i jer živi u beogradu kao i šetkić za kvale (znamo da je igrao u Visokom)
#Punoljetstvo
Baš je bitno sto zivi u bg. Živio je i prošle godine. Pa osta bez wc u bg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.