FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayern@heart » 20 apr 2023, 09:46

Saurman je napisao/la:
20 apr 2023, 08:44
Tuchel jedna pobjeda u pet utakmica ispali iz Kupa,ispali iz CL i za ovog trenera smo se otimali. :facepalm:

Bravo za Hasana i Kahna syebali ste dobro sezonu.

trener je odličan :rol:

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 20 apr 2023, 10:05

Nekada stvarno vjerujem da na ovom forumu kolo vode dvanestogodišnjaci, iako znam da ima baš ozbilja likova koji prate Bayu već duži niz godina. Smanjite nezrele emocionalne ispade. Postajete iritantni i smiješni u isto vrijeme. Jasno mi je da postoji žal zbog ispadanja. To bi valjda svaki navijač trebao osjećati, ali ohanite sa djetinjastim hebavanjima matera Tuchelu, Brazzi i Upi. Kritika je dobrodošla, ali ona promišljena i konstruktivna, a ne ona odaslana sa smartfona dvanestogodišnjaka koji svaku sedmicu mijenja klub za koji navija. Peace be with you my bavarian brothers :kafa:
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 20 apr 2023, 10:07

bavaraccccc je napisao/la:
20 apr 2023, 10:05
Nekada stvarno vjerujem da na ovom forumu kolo vode dvanestogodišnjaci, iako znam da ima baš ozbilja likova koji prate Bayu već duži niz godina. Smanjite nezrele emocionalne ispade. Postajete iritantni i smiješni u isto vrijeme. Jasno mi je da postoji žal zbog ispadanja. To bi valjda svaki navijač trebao osjećati, ali ohanite sa djetinjastim hebavanjima matera Tuchelu, Brazzi i Upi. Kritika je dobrodošla, ali ona promišljena i konstruktivna, a ne ona odaslana sa smartfona dvanestogodišnjaka koji svaku sedmicu mijenja klub za koji navija. Peace be with you my bavarian brothers :kafa:
Bravo

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 20 apr 2023, 10:12

Saurman je napisao/la:
20 apr 2023, 08:44
Tuchel jedna pobjeda u pet utakmica ispali iz Kupa,ispali iz CL i za ovog trenera smo se otimali. :facepalm:

Otkud sumnja kad su tu fascinantni planovi i ideje :stop:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 20 apr 2023, 10:13

Ma jel, ja da se okanim djetinjastog hebavanja, dok su ovdje ti "ozbiljni likovi koji prate Bayu duži niz godina" isto to radili za Nagelsmanna. Evo letim. Simpatično je što smo se svi nadali, odgovornost ovaj put ne snose igrači za razliku od ispadanja od Villareala, ovaj put trener, direktor i sportski direktor su za sve krivi.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 apr 2023, 10:26

Ne možeš ostati ravnodušan na ovaj fijasko od sezone.Sve priče su davno ispričane sad je ostalo samo da im yebeš sve po spisku.

Izjava Hasana poslije utakmice me dodatno raspizdila.
Istovremeno, Salihamidžić je nakon utakmice kazao:

"Igrali smo dobro danas, uprkos slabom suđenju. Moramo postizati više golova", rekao je Salihamidžić, koji se osvrnuo na kritike vezane za transfer politiku i nedostatak pravog špica nakon odlaska Lewandowskog.
Čuj moramo postizati više golove pa što nisi našao zamjenu za onog što je postizao više golova.Što si doveo igrača koji radi kikseve kao lud.

Najlakše je bilo preko leđa Nagelsmana slomiti sve loše ali i slijepac vidi da nije on bio glavni problem.

Svoju odgovornost moraju preuzeti ljudi iz Uprave i napustiti klub.

Za mene je Tuchel pokazao kakav je trener i šta možemo očekivati od njega.Upamecano kao najlošiji igrač mu odigra najvažnijih 180 min u sezoni.Pavard kao izgubljen na desnom beku umjesto da ga povuče na stopera gdje je pružao dobre partije a na desnu stranu stavi Mazaraouia koji je s pravom nezadovoljan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 20 apr 2023, 11:01

bavaraccccc je napisao/la:
20 apr 2023, 10:05
To je to :salut:

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 20 apr 2023, 11:09

Mislim da nas ceka ljeto velikih promjena...i povratak na korijene,i samu definiciju Bayerna snaga volja mentalitet.
Nadam se da ce biti odlazaka ovih primadona koje su pokazale da nisu za ovaj dres.
Sabitzer,Sarr Realno i nisu dio tima svakako
Ganabry po meni sigurno odlazi
Gravenbach definitivno zeli ici mada se nadam da nece
Mazraui ako ga Tuchel nastavi ignorisati isto ide sigurno
Mane ja se nadam da je bivsi
Tuchel me nije nesto uvjerio do sada,ali realno covjeku treba dati sansu da prodje pripreme i napravi svoj tim
Napad Osmihen sinoc sam slusao neki podcast gdje zaista vecina ljudi se slozila da on nije igrac kao levandovski ili kejn da nema tu igru ledjima,nezna izaci primiti loptu,realno to je veliki dio igre napadaca Bayerna na postavljene odbrane.
Jos nesto Leao iz Milana spominjao se jedno vrijeme kakve se sanse da im posaljemo Mane ili Ganabrya i koju paru da dobijemo lijevo krilo kako treba

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 apr 2023, 11:24

Kimmich refuses to blame the coach: "It's difficult to say what would have happened with a different coach. I think we'll benefit a lot from Thomas Tuchel. Of course it's a difficult situation for him. He comes here and we immediately have very, very important games"
Kimmich: "There are no more excuses for us players. We can't blame the coach or anything else. We're on the pitch and we have to fix things. We'll continue to work with the new coach. And I think it's going to be good"
:shh:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 20 apr 2023, 11:25

Pocele su letjeti glave izgleda.
Kahn uskoro dobija nogu iz kluba.
Steta sto nisu krenuli od brazze. :kafa:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 apr 2023, 11:51

Kahn je izgleda završio epizodu u Bayernu a Hasan visi u zraku pitanje je hoće li ga Uli kao njegov zaštinik pustiti niz vodu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 20 apr 2023, 12:12

Kimmich refuses to blame the coach: "It's difficult to say what would have happened with a different coach. I think we'll benefit a lot from Thomas Tuchel. Of course it's a difficult situation for him. He comes here and we immediately have very, very important games"
Mali uvlakač nastavlja gdje je stao nakon odlaska Nagelsmanna, samo naprijed što dublje teže će te izvući van.
Kimmich: "There are no more excuses for us players. We can't blame the coach or anything else. We're on the pitch and we have to fix things. We'll continue to work with the new coach. And I think it's going to be good"
Naravno da će biti dobro, uvijek igraš, nitko ne te krivi za ništa, bild pumpa ocjene, život je lijep.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 apr 2023, 13:02

There have been internal discussions, which also include Oliver Kahn. But an immediate exit of Kahn as CEO is ruled out. There's a lack of alternatives and bringing someone from outside the club is not an option. Uli Hoeneß comeback is ruled out [
@Plettigoal
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Eusebio13

Post Postao/la Eusebio13 » 20 apr 2023, 14:56

Ne razumijem, sta ste vi ocekivali tripletu nakon sto je prodan Lewa?
Kad prodas igraca koji zabije 50 golova u sezoni, logicno je ocekivati losu sezonu
Ne mozes sa Choupo Motingom izbaciti City

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 apr 2023, 15:04

Joj mitova, fali Lewa koji je uvijek bio duh u nokaut fazi kada su se lomile utakmice. Da, kako da ne lol :thumbup:

Eusebio13

Post Postao/la Eusebio13 » 20 apr 2023, 15:06

Evo bez Lewe sve super, pitanje je hocel se Bundesliga osvojiti :tokralju:

Eusebio13

Post Postao/la Eusebio13 » 20 apr 2023, 15:07

All-time UEFA Champions League top scorers

140: Cristiano Ronaldo (POR, Manchester United, Real Madrid, Juventus)
129: Lionel Messi (ARG, Barcelona, Paris Saint-Germain)*
91: Robert Lewandowski (POL, Borussia Dortmund, Bayern München, Barcelona)*
90: Karim Benzema (FRA, Lyon, Real Madrid)*

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 apr 2023, 15:14

Eusebio13 je napisao/la:
20 apr 2023, 15:06
Imao si ga prošle i pretprošle sezone pa si osvojio samo Bundesligu. I igrao je u Bayernu gotovo 10 godina, i osvojio JEDNU Ligu Prvaka. Toliko o njegovom doprinosu u nokaut fazi Ligi Prvaka. Većina tih golova je pumpanje statistike u grupama. Izvuci podatak koliko golova je dao u grupi a koliko u nokaut fazi ;)

Eusebio13

Post Postao/la Eusebio13 » 20 apr 2023, 15:18

Bundesliga je napisao/la:
20 apr 2023, 15:14
Eusebio13 je napisao/la:
20 apr 2023, 15:06
Imao si ga prošle i pretprošle sezone pa si osvojio samo Bundesligu. I igrao je u Bayernu gotovo 10 godina, i osvojio JEDNU Ligu Prvaka. Toliko o njegovom doprinosu u nokaut fazi Ligi Prvaka. Većina tih golova je pumpanje statistike u grupama. Izvuci podatak koliko golova je dao u grupi a koliko u nokaut fazi ;)
Pa ni tu jednu nebi osvojili u tih 10 godina da nije bilo Lewe
Bayern Munich's Robert Lewandowski finished the tournament as the top goalscorer and joint top assist provider, having scored 15 goals and assisting 6.

Jedna liga prvaka u 10 godina i nije lose ,samo Rejal osvaja ligu prvaka cesto
Barcelona je nije osvojila od 2015

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 apr 2023, 15:24

Joj šuplje, ko je načinjao Chelsea, Lyon, Barcelonu, PSG u toj sezoni? Je li Lewat dao ijedan gol za 1:0? Gnabry dao u Londonu, dao protiv Lyona, Muller protiv Barcelone, Coman protiv PSG-a. Lewat davao na 3-4:0 kada je sve bilo riješeno. Ja se sjećam onog gola protiv Villareala za 1:0 jedino. A i tu su ispali.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.