Premijer liga BiH - aktuelno

Espiritosanto
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Espiritosanto » 20 apr 2023, 11:53

Zuka u narednom update uključi i inflaciju za sve igrače,daj malo podigni ovo.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 20 apr 2023, 11:54

Zukanovic je napisao/la:
20 apr 2023, 11:50
Ja ne znam koji korist imate svaki puta tu glupost pricat. svako ko ima internet moze vidit da je to laz.ali hajde ja samo guram Sarajevo. :rol:
Samo guraj Zuka, nek' papci jedu svoja muda
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 apr 2023, 12:03

Antipolitika3 je napisao/la:
20 apr 2023, 11:51
Zukanovic je napisao/la:
20 apr 2023, 11:44
To Mortem bez veze pricas opet sam ja kriv. nije samo sto Sarajevo ima puno novi igraca. Zrinjski izgubio Jankovic i ostale koji tu samo 1 Mio € + sada fali.

01.01.2023

Zrinjski 6,95 Mio
Sarajevo 5,25 Mio

Corluka 28 godina najskuplji bek + najskuplji igrac odbrane ( dok nisu dosli Serbecic i Nikitin). ne vidim ovde nista lose.
Memija 27 godina bio druga opcija i nije puno igrao. 250.000 to je dobra cijene tada bila za njega

Lik kaze da to duze prati i onda opet neku glupost pise. :rol:
56 utakmica za Zrinjski i nije puno igrao.
Skuplji Ovcina a sjedii na tribinama godinu dana :urnebes: :urnebes:
Realno potcjenjujes sampiona BiH koji se po tom istom Sarajevu izivljava zadnje dvije i pol godine.
Realna cijena Corluke jeste izmedju 600 i 800 i da igra za Sarajevo ovako uspjesno tako bi i bilo .
Igrao 11 utakmica od toga 3 preko 45 min. to za mene nije puno. kako moze biti Ovcina skuplji ako imaju istu cijenu? kakve veze ima sto je sada na tribinama? nije jos niko dobio cijenu za drugu polu sezonu.

" potcjenjujes sampiona BiH " ? najskuplji igrac, ekipa, najvise igraca u top 11.

Corluka ima 28 godina nije nikad otisao iz BiH ( pola godina Slovenije samo) nije ni blizu 600-800. imao je 500.000 kad je dobio poziv za BiH.

Sarajevo prodaje redovno igrace i normalno da tu ima prednos na cijenama. Zrinjski to poceo isto raditi i ako nastavi imat ce isto taj "bonus"

Olimpija jeb.. ligu i Maribor. ali Maribor skuplji zbog transfera.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 20 apr 2023, 12:07, ukupno mijenjano 2 puta.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 apr 2023, 12:05

TeaM87 je napisao/la:
20 apr 2023, 11:36
MortemHz je napisao/la:
20 apr 2023, 11:24
Sky9 je napisao/la:
20 apr 2023, 10:55

:sick: :puke:
Joj koliko su vam puta ovo ponovili i vi opet jedno te isto, sad nam je došlo 9 igrača u ovom prijelaznom roku i oni su zadržali cijene koje su imali prije (sve zajedno preko €3M). Nije im Zuka stavio te cijene niti može to sad mijenjati. To važi za svakog igrača svakog kluba. Naravno da Zrinjski zaslužuje veću cijenu ali on to može mijenjati 2-3 puta godišnje.
:rol: :rol: ti jos gori sto ga opravdavas
Otkad su činjenice pravdanje bilo koga/čega? Pa ja sam mu prvi sugerisao u pp da nekim našim igračima nije trebao staviti određene cijene prošle godine pa me nije poslušao, bože moj. Govorim samo da momak ne može biti kriv za nešto što su Litvanci, Gruzijci i sl. radili, on nema moć da to odmah promijeni već se treba čekati. Prvo malo uključiti mozak pa onda komentarisati. Kada bude mogao mijenjati za mjesec ili dva i ako ne bude dobro onda se treba kritikovati. Zrinjski i treba biti prvi ali on nema utjecaj na stare cijene koje stranci postavljaju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 apr 2023, 12:08

Kako cu slusati kad pises Varasanovic 1 Mio € :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 apr 2023, 12:12

Minimum 7 :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2023, 12:34

letsgofighter je napisao/la:
20 apr 2023, 09:03
Dobro jutro iz grada na Vrbasu....
Samo da unaprijed stanem na muku ovim što ga nikom ne daju i lagano propjevavaju "UPRAVA NAPOLJE" :)
Četvrtak 27 april, Borac cementira mjesto za evropu a mali plavi se opraštaju od istog, uz mogući otkaz novom treneru !
Što ponovo ne mijenja činjenicu da si isprdak koji zbog krize identiteta vikendom prati MozzartBet Super Ligu Srbije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 apr 2023, 12:39

ZutiFKS je napisao/la:
20 apr 2023, 12:13
1922VFC1981 je napisao/la:
20 apr 2023, 11:02
Kakve nebuloze i bezobrazluk od strane saveza, nevjerovatno.
  • Zeljeznicaru na Grbavici sudi Peljto iz Sarajeva
  • Borcu u Banjaluci sudi Maric iz Bijeljine
  • i Medjugorcima sudi Bandic iz Gruda :urnebes:
Peljto i Bandić su FIFA sudije koje, kao takve, mogu suditi bilo koju utakmicu. Dakle nebitno odakle su ekipe.

Pogotovo se niko ne bi trebao buniti kada sudi Irfan. Čovjek je u top20 sudaca Evrope i svima treba biti čast što im on sudi.
Covjek na pragu da udje u elitne sudije, a ovaj se buni sto Zeljeznicaru sudi. Da bar mogu ova 2-3 sudija sudit svaku utakmicu u ligi, a ne da nam Gigovic i kompanija svaku utakmicu koju sude cirkus naprave
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 20 apr 2023, 12:39

Zuka je neozbiljan
Cak ni superkupove ne racuna u trofeje
Sad ce nepismeni reci ne postoji vise takomicenje
Ne postoji vise ni liga Jugoslavije pa racunate
Al u redu zuka
Vec je par ljudi kontaktiralo Hamburg zbog tebe jer si nerealan
Velezu jos jednom cestitke zasluzeno

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 20 apr 2023, 12:40

1922VFC1981 je napisao/la:
20 apr 2023, 11:02
Kakve nebuloze i bezobrazluk od strane saveza, nevjerovatno.
  • Zeljeznicaru na Grbavici sudi Peljto iz Sarajeva
  • Borcu u Banjaluci sudi Maric iz Bijeljine
  • i Medjugorcima sudi Bandic iz Gruda :urnebes:
Banjaluka je udaljena 221 kilometar od Bijeljine. Skoro podjednako kao Konjic i Bijeljina (228 kilometara).

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 apr 2023, 12:42

mostar_mo je napisao/la:
20 apr 2023, 10:54
Meni nija jasna ova glupost koju rade Robijaši sa zabranom južne tribine.

Pa ljudi moji na Olimpicu svake godine finale u Italiji , jednima pripadne kop Rome, drugima kop Lazia ko god da je u finalu i to je sasvim normalno.

Samo u nas vazda neki kompleksi i fiks ideje. :?
Malo je licemjerno da vi prozivate nekog s obzirom da smo se uvjerili u ovom dvomecu sa Zeljom kakvi ste domacini i koliko postujete svoje goste.

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 20 apr 2023, 12:48

chily-rz je napisao/la:
20 apr 2023, 12:42
mostar_mo je napisao/la:

Pa ljudi moji na Olimpicu svake godine finale u Italiji , jednima pripadne kop Rome, drugima kop Lazia ko god da je u finalu i to je sasvim normalno.

Malo je licemjerno da vi prozivate nekog s obzirom da smo se uvjerili u ovom dvomecu sa Zeljom kakvi ste domacini i koliko postujete svoje goste.
Stadion je gradski
Savez (valjda) plaća Zenici zakupninu za stadion
Onaj ko plaća zakupninu (valjda) ima pravo da koristi stadion u punom kapacitetu za vrijeme trajanja ugovorenog zakupa.
Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 20 apr 2023, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 20 apr 2023, 12:49

chily-rz je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:

On o navijacima, ti o klubu. Jesi li stvarno toliko ozracen pa ne vidis razliku ili bi trebalo nacrtat?

@mostar_mo ja cu ti odgovoriti. Fali im osjecaj bitnosti. Ovo je jedini put u 365 dana da neko obrati paznju na Robijase. Zeljni dokazivanja i paznje, sto je i razumljivo jer su treca liga.

Sad ti opet spomenes Gracanicu i 70 ljudi na kombi i da se zavrtimo opet u krug. Debil. Licemjerno je nazivati nekog licemjerom a porediti dvije potpuno razlicite stvari. Pravi tokmak
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 20 apr 2023, 12:51

chily-rz je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:

Uopste nije licemjerno i ne mozes porediti te stvari... situacija sa ˝kavezom˝ je splet nesporazuma na relaciji sa savezom.

Kada se zavrsio hibridni teren pristupilo se u kontaktu sa savezom trazenju rjesenja za gostujuce navijace i citava ta prica oko te tribine odnosno kaveza se radila u koordinaciji i po instrukcijama saveza.

Savez je bio dao zeleno svjetlo i na prvobitno rjesenje i onda kad su Manijaci negodovali onda se i savez predomislio i promijenio odluku te kavez proglasio nezadovoljavajucim.

Evo nakon toga su vrsene dodatne izmjene u vise navrata i sad valjda kako kazu to zadovoljava te neke kriterije.

Znaci , nista nije bilo do nas i ne vidim nikakvo licemjerstvo o kome pricas. Slusali smo nadlezne i radili da zadovoljimo po njihovom minimalne uslove.

Ako si ocekivao da pravimo tribinu koju cemo u junu ove godine ponovo rusiti onda nisi bardo u glavu.

A to sto saka zenickih narkomancica i klosarcica postavlja uslove savezu na stadionu koji je savez napravio i odrzao takvim kakvim jeste govori samo koliko je sve jadno kod nas u i oko fudbala !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Herson

Post Postao/la Herson » 20 apr 2023, 12:52

Superkup se i ne moze racunati kao trofej, Zuka je apsolutno u pravu. Takmicenje bez ikakvog znacaja, odigrano samo nekoliko utakmica i vrlo brzo ukinuto.

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 20 apr 2023, 12:54

Finale kupa premjestiti na Koševo, ima dovoljno prostora za ultra navijače,, simpatizere, neutralne, vip osoblje i policiju.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 20 apr 2023, 12:55

Samo Truhlo smije pisati na temama premijer lige. Ove ostale zenicane sve treba banovat :kafa: Ceka kralj ispadanje Slobode ko da mu zena treba rodit :rol:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 20 apr 2023, 12:55

killafrommanilla je napisao/la:
20 apr 2023, 12:49
chily-rz je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:

On o navijacima, ti o klubu. Jesi li stvarno toliko ozracen pa ne vidis razliku ili bi trebalo nacrtat?

@mostar_mo ja cu ti odgovoriti. Fali im osjecaj bitnosti. Ovo je jedini put u 365 dana da neko obrati paznju na Robijase. Zeljni dokazivanja i paznje, sto je i razumljivo jer su treca liga.

Sad ti opet spomenes Gracanicu i 70 ljudi na kombi i da se zavrtimo opet u krug. Debil. Licemjerno je nazivati nekog licemjerom a porediti dvije potpuno razlicite stvari. Pravi tokmak
Ma znam ja druze odlicno sta je razlog , upravo to sto si rekao ali evo cekam da vidim hoce li iko od njih to priznati, urazumiti se i reci da nisu vise djeca da im trebaju sarene laze da bi se osjecali postojanim i kako bi zadovoljavali svoje propale zivotne price i hranili poljuljana ega !
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 20 apr 2023, 12:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 20 apr 2023, 12:55

Herson je napisao/la:
20 apr 2023, 12:52
Superkup se i ne moze racunati kao trofej, Zuka je apsolutno u pravu. Takmicenje bez ikakvog znacaja, odigrano samo nekoliko utakmica i vrlo brzo ukinuto.
U svim drzavama se racuna u svim statistikama i na transfermarktu
samo kod nas ne jer je zuka pitar

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 20 apr 2023, 12:58

killafrommanilla je napisao/la:
20 apr 2023, 12:49
chily-rz je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:

@killa jel ono prosle godine bilo zabranjeno samo RA na onu tribinu, a mi "simpatizeri" smo mogli, ili je bilo zabranjeno svima?? Znam da je bila neka polemika oko toga na forumu pa se ne sjecam sta na kraju bi, tebe pamcenje bolje sluzi u ovim stvarima nego mene :D
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bejker, Beli98, BeYaZ, bhfanatic14, BungaBum, gh0stHZ, Gomis99, guadalupe, Hajdeee, held9, OsmanhodzicBuco, Proximic, riki46, Zeko87 i 136 gostiju.