FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jednaka je sramota biti na Kosevu iducu, kao setati na prajdu!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jači ste mi vi, “bolesnici za Sarajevom”, a onda kada se zaredaju loši rezultati, na Kosevu bude 500 duša. Ali kada treba kontrirati, još kad je dzaba, tu ste prvi onda.
- napoleon72
- Kontakt:
Pa jesi li bio na sastanku? Ako jesi, vidio si da je bukvalno svako MOGAO uzet rijec i izrazit misljenje. Sto su neki dosli sa idejama koje iz ovog ili onog razloga nisu prezentovali, nije problem organizatora sastanka. Isto kad su pojedini ovdje pisali "je li iko MENE pitao da li sam za bojkot", kao da je trebalo ic od kuce do kuce, ko popis stanovnistva jbt.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 apr 2023, 14:10napoleon72 je napisao/la: ↑20 apr 2023, 14:05Ne pricaj o onom sto ne znas, svako je mogao doci i izrazit.misljenje. I bilo je momaka i mladjih i sto su dosli sami ili s jednim drugom pa ih niko nije krivo pogledao. Uzalud pokusavate stvorit atmosferu "nismo smjeli pisnut protiv bojkota".Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 apr 2023, 13:45
Vrlo lijepo i posteno od Hordi sto su mislili na sve navijace Sarajeva pa se organizovao sastanak na nacin da svi mogu prisustvovati i dati svoje misljenje. Ali takav sastanak u tom fazonu se posljedni put vodio u antickoj Grckoj, nemojte zamjeriti. Cisto sumnjam da se jedan pojedinac odvazio dati svoje misljenje, pogotovo ako je dosao sam.
Izvini, necu pricati o onome sto ne znam. Eto ti si pobrojao sve one sto su dosli i postarao se da svi do jednog iskazu svoje misljenje. Ti znas jel tu bilo 100 ljudi kojih se iz nekog razloga nisu javili. Isto kao sto ja to ne znam, tako ni ti to ne mozes znati. Nisam ja rekao da ih je neko tukao, niti da nije smio pisnuti. Ali je to normalno u ljudskoj prirodi.
PS: Ko smo mi? sta ja pokusavam... koga zastupam.
Ako ne izadjes na izbore nemas se pravo zalit na losu situaciju, prosto je.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Cemu onda uopste cijela ova diskusija,kad svakako bude 500 duša kad je los rezultat,lose vrijeme,lose neznam ti sta.
Hiljadu puta vidjeno da imas hiljadu+ bolesnika koji su dolazili bez obzira na sve,nekad nije ni toliko bilo.
Stvarno ne razumijem poentu tolike rasprave mi smo fakticki onda vecinu fudblaskog života u bojkotu ,prazno Koševo a Koševo "prazno " svako malo bilo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ironija i tragedija zivota, da ne kazem mentalnih sklopova pojedinaca, da dosta ovih sto prozivaju i "pljuju" po HZ, u niku ima ili u potpisima, HZ ili nesto vezano za grupu.
- FKS -
Kakva je ovo Mirviceva objava. Muska Sejla Ramovic…
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Sta je objavio influenser ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Hoćel ta anketa @Mortem? Sad je pravi trenutak 
Snimak sa centra Koseva, i napisao borba za evropu na Kosevu - eto me iz LA-a ( a himna lige prvaka u pozadnini

Sarajevo ljubavi moja.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
hoćel radit fan shop u nedjelju prije tekme, treba članasku uzet?
Samo naprijed Saraj'vo!
Ramovicka na steroidima

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
molimo jedan gromoglasni pljesak za hrasničkog hoštaplera
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Upućen si, znaš. Prihvatam izvinjenjeizdzezveubrazil je napisao/la: ↑20 apr 2023, 14:38Torino je napisao/la: ↑20 apr 2023, 14:04Baš zbog kluba, Koševo MORA biti prazno. Svi smo mi željni otiči na tekmu i sad mi neki zeko priča kako je on veći navijač od ostalih. Idite, ali ne iskazujte nezadovljstvo i ne tjerajte Mirzu, jer upravo njega podržavate i onu rospiju koja je navijač anamo onih i koja srozava klub na svakom koraku. Tačnije nije je briga, samo su joj lajkovi važni. Idite podržite takvu i ne pričajte bajke da idete zbog Sarajeva, jer da volite klub ne bi otišli kao ni večina raje. Mirzih 100 000
Izvini prijatelju, ali zasto me ignorises? Postavio sam ti pitanje jos 30. marta, a odgovor jos nisam dobio. Ko su ljudi koji su trazili sastanak sa Hordama?
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑30 mar 2023, 16:16Izvini molim te, ali hajde kada si vec prisustvovao, mozes li napisati ko je trazio sastanak sa Hz? Da li je to bio direktno Ismir, da li je to bila direktno Ajla ili je pak islo preko posrednika?
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑30 mar 2023, 17:05Ne, ne, inzistiram na ovoj informaciji. Moze i privatno da mi napise ko je to kontaktirao Horde zla na inicijativu bilo koga od gore navedenih ili bilo koga ko je zaposlen u klubu. Unaprijed hvala.![]()

🇵🇸
A inace nas klub vode strucni,obrazovani ljudi sa iskustvom,vizijom i dugogodisnjim programom.boki86 je napisao/la: ↑20 apr 2023, 12:52Neka navijaca, ali ne treba ni dozvoliti slucaj hajduk, da ulica i navijaci vode klub. Rezultati se vide, 2 trofeja u 20 godina u splituShategabri je napisao/la: ↑20 apr 2023, 12:05Nisu njega navijači zaposlili nego predsjednik.
Shodno tome, ko yebe navijače![]()
Ako nisi znao,nas klub vode :
Qurva ,privredna kriminalka,navijacica zeljeznicmara
Narkoman s biroa,
Prevarant ,muljatar na medjunarodnom nivou.
Za njih je ulica zakletva i zakon !!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, HeavyBassBlues, mnon46, MSOZ101 i 42 gosta.