ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Shategabri
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Pogodite ko propušta Madrid. 

jedanjeborac je napisao/la: ↑19 apr 2023, 18:16Ponosan sam na Republiku Srpsku i činjenicu da je jedan ovakav događaj organizovala na visokom nivou.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ma on zavrsava karijeru na kraju godine kao i Roger , jednostavno ne moze tijelo vise trpiti te povrede, dok je bio mladji islo je sad je vec pri kraju, steta je da ovako zavrsava ali valjda uvijek tako bude, neka povreda nakon koje se odluce reci zbog profesionalnom sportu
A mozda nas izenadi sve na RG pa ode do kraja
A mozda nas izenadi sve na RG pa ode do kraja

Dok si ga citirao i dao mu paznju uspio je, sam si kriv, svi su ga ignorisali do tebeMancini je napisao/la: ↑20 apr 2023, 14:22jedanjeborac je napisao/la: ↑19 apr 2023, 18:16Ponosan sam na Republiku Srpsku i činjenicu da je jedan ovakav događaj organizovala na visokom nivou.![]()
![]()
Ovo dođe kao neki pokušaj da nekoga ovdje isprovocira.
![]()
Svi ignorisali i lik drugi dan se uhvati da ga citira.ronaldo99 je napisao/la: ↑20 apr 2023, 14:24Dok si ga citirao i dao mu paznju uspio je, sam si kriv, svi su ga ignorisali do tebeMancini je napisao/la: ↑20 apr 2023, 14:22jedanjeborac je napisao/la: ↑19 apr 2023, 18:16Ponosan sam na Republiku Srpsku i činjenicu da je jedan ovakav događaj organizovala na visokom nivou.![]()
![]()
Ovo dođe kao neki pokušaj da nekoga ovdje isprovocira.
![]()

Bolje da je na grandstandu, na centralni teren ulaz imaju samo oni sto su prije 15 dana pokupovali sve dnevne karte jer nisu znali kad igra Djokovic pa su tu samo da ne propadnu karte.bodi123 je napisao/la: ↑20 apr 2023, 09:59Nema šanse, voli Damir veliku scenu sa jakim imenom + znatno veći teren, sigurno bi birao centralni
Ovdje su organizatori birali između Kecmanovića, Lajovića i Damira ko leti na grandstand, i odabrali Damira, što je žalosno jer je njegov meč daleko atraktivniji od mečeva koje igraju ova dvojica sa Barrereom i Shelbayhom.
Za grandstand je svako mogao kupiti kartu danas za 5 KM i ovdje su pravi ljubitelji sporta.
Fina posjeta i publika na Dzumhurovoj strani ako se ne varam. Bolje nego poluprazan centralni teren.
Zadnja izmjena: Suvorov, dana/u 20 apr 2023, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
- OldFashioned
- Kontakt:
Zato što je isti kao i on, samo u drugom pravcu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ideš Damireeeee, idemo po titulu 

-
- Kontakt:
Dzumhur igra 2 po redu sutra na centralnom terenu. Prije njega igra djere a poslije djokovic.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Sutra drugi na Centralnom terenu izlazi Rublev, a treci Nole.
Navijam za finale Novak - Rublev. Dzumhur je dobar momak ali navijam za jedno GS finale na Srpska Openu.
Navijam za finale Novak - Rublev. Dzumhur je dobar momak ali navijam za jedno GS finale na Srpska Openu.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
https://mondo.ba/Sport/Ostali-sportovi/ ... skeom.html
Ponovo je banjalučka publika pružila veliku podršku bh. teniseru kojoj se on zahvalio i poručio kako ga je upravo ona nosila u trećem setu.
„Publika je bila fenomenalna, tribine su bile pune. Zato volim ovaj teren jer osjetim energiju publike. U tom trećem setu su prepoznali da mi je potrebna podrška i pružili su mi je i nosili me do pobjede. Hvala im na velikoj podršci“.
-
- Kontakt:
Tražio sam ponovo da igram na ovom istom terenu, to mi je srećni teren izgleda, ali eto moraću na Centralni“, dodao je Damir kroz smijeh
Sta cemo sad!?
Prvo provjeri pa onda pisi baljezgarije
Pokazat ce te pravo lice na mecu Rublev-Dzumhur. Ako tad publika bude na strani Dzumhura svaka cast, ali poznavajuci vas sumnjam.worchester je napisao/la: ↑20 apr 2023, 18:03Tražio sam ponovo da igram na ovom istom terenu, to mi je srećni teren izgleda, ali eto moraću na Centralni“, dodao je Damir kroz smijeh
Sta cemo sad!?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Eto ti se gore vec jedan oglasio.forgempp je napisao/la: ↑20 apr 2023, 18:08Pokazat ce te pravo lice na mecu Rublev-Dzumhur. Ako tad publika bude na strani Dzumhura svaka cast, ali poznavajuci vas sumnjam.worchester je napisao/la: ↑20 apr 2023, 18:03Tražio sam ponovo da igram na ovom istom terenu, to mi je srećni teren izgleda, ali eto moraću na Centralni“, dodao je Damir kroz smijeh
Sta cemo sad!?
Dobar Zverev.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bodijevi miljenici po običaju završavaju neslavno

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Onom malom Mudryku je zavrsio karijeru prije nego je i pocela.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Zverev sinoc bio na tekmi Bayerna poslije toga Boga pitaj kad je stigao u hotel i stave ga ujutro da igra, a njemu nije ni do cega 
Zverev ovdje u Minhenu redovno ispada u prvim kolima nista novo

Zverev ovdje u Minhenu redovno ispada u prvim kolima nista novo
jel to nemaju reflektore u minhenu ili štede struju? zadnji meč prekinut zbog mraka?
rafa izgleda puhno ko i roger! ‘ajde vrijeme mu je. još samo nole osto!
rafa izgleda puhno ko i roger! ‘ajde vrijeme mu je. još samo nole osto!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.