FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Plaćene PR i marketinške agencije udaraju na najjače sa krojenjem mišljenja ali vam ne ide baš najbolje, to ćete vidjeti u nedjelju kad vas dočeka 100 ljudi. Džaba vam zauzimanje foruma i komentara po portalima.
-
- Kontakt:
Bogami se lozimo bezveze da ce Dal otici, ako je vjerovati zadnjem tekstu ssba. Nije ni Olimpija sisala vesla da placaju neke cifre za igraca, koliki god da je potencijal, koji ne prikazuje dobre partije na 5 i vise utakmica. Ja predlazem da ga pustimo za dz i da zahtijevamo 20% od prodaje. Ako je pametan, vise ce se truditi tamo nego ovdje. Satro ga je babo otkad je dosao.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Stetan praznik navijacima Sarajeva
-
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun svim pitarima i koji se tako osjecaju,koji ce pohoditi Kosevo i koji to nece!
Fudbalskom Klubu Sarajevo zelim tri Bajramske bobe!
Fudbalskom Klubu Sarajevo zelim tri Bajramske bobe!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Sve mogu razumjeti ali da neko aylu brani tobejarabi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Prosetaj do marriota na skenderiji i pitaj uposlene sta su sve vidjeli od doticne, ne samo sa vlasnikom nego i sa gostima iz amerikepjankesarajevo je napisao/la: ↑21 apr 2023, 13:05A ima li iko od vas dokaz neki da se direktorica guzi sa vlasnikom, i da krade pare, ili je to sveobuhvatna pretpostavka?Hajdeee je napisao/la: ↑21 apr 2023, 12:53Brutalna tacka na tu pricu.Dovoljan je napisao/la: ↑21 apr 2023, 12:32@VenamaHrabrih
GLUPANE GLUPI AYLAH DA IMA PRILIKU KO NOVALIC UKRALA BI KO NOVALIC
OVAKO NAS KLUB MUZE I MANIPULISE PICOM MIRVAHA
A ti vjeruj u budalaštine o uspješnosti jedne ljepotice koja je ugrožena od strane strašnih navijača samo zato sto je zensko
dabogda ti kući vodila bankovne račune
Do smrti odani!
Pa prije da je to tvoje SDA razmišljanje, stavi nesposobne na sve pozicije, klimaj glavom i daj podrsku i onda se za pet godina pitaj sto je propalo i ko nam je to izvana zajebao. Osim toga ti glup ko **** (ili se namjerno pravis glup) tako da zelim ulaziti u neki dalju raspravu.ZipSarajevo je napisao/la: ↑20 apr 2023, 21:46Zato je vama i cilj da sarajevo ima lose rezultate, samo da bi svoje proveli.
Jedino u bosni zele lose klubu i to predstavljaju kao ljubav prema kluba. A ovi koji zele pobjede, oni su izdajnici![]()
SDA masinerija.
- napoleon72
- Kontakt:
Al bukvalno, i ovim dzaba ulazom ce privuc par stoja vise nego inace sigurno. Kad je dzaba, i sirce je slatko. Ne cudi da smo prosle godine u kupu protiv fucking Igmana imali vise raje nego u 90% ligaskih tekmi gdje se karta placala. Pocet ce oni fakat i sendvice i sokove dijelit samo da se stvori privid da imaju podrsku.FKSDoGroba je napisao/la: ↑21 apr 2023, 13:29Bošnjo je tosarajevski je napisao/la: ↑21 apr 2023, 13:22Svi ste poslije remija sa Slogom pa zatim i onim sapoštenjem Hordi stali uz bojkot i tvrdili da Ajla i Mirza podhitno trebaju otici.. zatim smo uzeli Leotar i odjednom se sve mijenja kao da smo uzeli titulu.. a nedo Bog da u Nedjelju izgubimo ili odigramo neriješeno sa Tuzlom bit će opet "Pa u pravu su bile Horde ovi ne zasluzuju podrsku samo se vuku po terenu, Mirza odlazi Ajla odlazi"![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Svi ne mogu biti jednaki. Enver Sehovic i Karadzic ne mogu biti isti ako su na suprotnoj strani. Time nesvjesno vrijedjas one koji zive i disu za klub, kao sto su recimo Horde.JavierBosnia je napisao/la: ↑20 apr 2023, 14:13Cekaj, pa nekada su i Horde isle i iskazivali nezadovoljstvo i tjerali i trenera i upravu, tada se nije to smatralo podrzavanjem?
Ja postujem i onog sto nece ici jer je to njegov nacin borbe, postujem i onog sto ce otici pa zvizdati i tjerati, a postujem i onog sto ce otici i mozda aplaudirati zalizanom jer je za njega dobar. Kod mene su svi jednaki, nego mi nisu jasni ti neki dvostruki arsini![]()
Horde samo zele da klub bude sto bolji i jaci i nemaju nikakve skrivene namjere. Logicno je ako oni misle da im neko ugrozava svetinju, oni to zele zaustaviti i promijeniti. Jedno vrijeme je stav bio ici na klasicno skandiranje i parole jer su mislili da ce to biti dovoljan signal ljudima sa obrazom da odstupe (u Sarajevu je regularnim ljudima uvijek bilo stalo do obraza). Medjutim to je islo sporo. Dodatno iskreno Sabra je odstupila kad je vidjela da smo pred bankrotom, ne zbog prozivke. Bilo je i drugih metoda za neke osobe. Vidis da ovi noviji paraziti samo zele pare i ostalo ih ne interesuje i da obraza nemaju ni Varesanovic ni Ayla ni Potura ni ostali. Skandiranjem nista neces postici sve dok ima love, oni su sretni. I Ayli i Sabri su ovo najvece pozicije koje ce u svojim jadnim zivoticima imati - njima je super. Istini za volju pare su htjeli i stari lopovi (nije da nisu) ali je cinjenica da je to bio jako spor nacin. 3-5K karata nije puno para ionako ali to NIJE NI POENTA. Ako je prazno Kosevo, onda ti ni potencijalni sponzori nece potpisati - e to je vec znacajnija stavka u prihodima. Dakle sad se pokusava tako uticati na Ismira da razmisli. Prazno Kosevo je drugi pristup - jednostavno se ugao mijenja. Sta ti je tu kontradiktorno ?
Nema garancija u zivotu tako da ako i ovo ne upali, treba gledati sta dalje. Ali dolaskom na Kosevo definitivno pruzas podrsku lopovima i produzavas agoniju kluba - bez obzira koliko neko se pokusava sakriti iza ignorancije - "ja nemam pojma". Plus oni su klub dobro unakazili, tako da podrzavati ovakav klub je suludo. I situacija samo ide na gore, da nebi Djokanovica i njegove prodaje pa nasi "naglo" odlucise da njegov transfer potrose na pojacanja, sad bi svasta bilo. Sad cekaju da Kovacevic negdje predje pa da se paraziti ponovo namire a "host" se polako cijedi. Vidio je Ismir kako je oderan Nam, nije lud da baca svoju lovu. Plus imamo i prostorije kluba.
Biznismen da bi bio uspjesan (a Ismir je u svom poslu dokazano), on treba biti pragmatican. Ovdje je ocigledno da se greska napravila jer je vjerovao krivim ljudima. Boze moj, desava se. Razum ti kaze da treba praviti promjene, ali ako te vozi ego onda neces da popustis bez obzira na posljedice. To je sada izgleda slucaj sa Ismirom i to je zabrinjavajuce ako je tako. Da tako razmislja sa poslom zavrsio bi brzo. Pacijenti koji imaju gangrenu odluce sami da im se odreze noga. Ljudi kada vide da im je zivot nepodnosljiv dignu revoluciju a svako bi radije sjedio u kaficu i pio kafice. Uglavnom kada stvari ne funkcionisu treba mijenjati. Horde su zvale i na sastanak. Ne moras nista prihvatiti ali bar mozes doci (moze licno, Zoom, Skype..) ako ti je stalo da se stvar rijesi. I Ukrajinci su nakom 3 mjeseca rata isli na sastanke sa Rusima uprkos svemu. Naravno da je tada to bilo besmisleno ali svejedno su probali jer u svijetu pregovaranja (negotiations) je uvijek pravilo da na razgovor treba otici. Jedino ego i inat te mogu sprijeciti a to onda govori o toj strani.
Prekopirano od Sabre, i Ayla je angazovala botove da se brinu o onome sto se ovdje pise. Nisu sposobne da rade posao ali da brane stolicu to jesu svim silama. To su ti paraziti a budjet je velik da sve pokrije

Respektujem tvoje stavove pa sam uzeo vrijeme da ti detaljno odgovorim.
Za botove - vadjenje 3 rijeci iz ovog konteksta uz 5 smajlija mi ne znaci nista jer ste jeftini bijednici.
Dva najveca zla moraju oci na bilo koji nacin a ima njih jos iz strucnog staba sa zalizanim da moraju ici ali ovo dvoje su prioritet!!!
Ne treba ici na tekme i tacka, kada odu sve cu platiti duplo sto propustim ako treba.
Ne treba ici na tekme i tacka, kada odu sve cu platiti duplo sto propustim ako treba.
F.K. SARAJEVO
-
- Kontakt:
Pa sta imam ja setat, de napisi mi ti. Kakav ti je to argument? A ocito da nesto znas. Fakat me interesuje.Maroon99 je napisao/la: ↑21 apr 2023, 14:25Prosetaj do marriota na skenderiji i pitaj uposlene sta su sve vidjeli od doticne, ne samo sa vlasnikom nego i sa gostima iz amerikepjankesarajevo je napisao/la: ↑21 apr 2023, 13:05A ima li iko od vas dokaz neki da se direktorica guzi sa vlasnikom, i da krade pare, ili je to sveobuhvatna pretpostavka?
- napoleon72
- Kontakt:
kengur je napisao/la: ↑21 apr 2023, 14:42Svi ne mogu biti jednaki. Enver Sehovic i Karadzic ne mogu biti isti ako su na suprotnoj strani. Time nesvjesno vrijedjas one koji zive i disu za klub, kao sto su recimo Horde.JavierBosnia je napisao/la: ↑20 apr 2023, 14:13Cekaj, pa nekada su i Horde isle i iskazivali nezadovoljstvo i tjerali i trenera i upravu, tada se nije to smatralo podrzavanjem?
Ja postujem i onog sto nece ici jer je to njegov nacin borbe, postujem i onog sto ce otici pa zvizdati i tjerati, a postujem i onog sto ce otici i mozda aplaudirati zalizanom jer je za njega dobar. Kod mene su svi jednaki, nego mi nisu jasni ti neki dvostruki arsini![]()
Horde samo zele da klub bude sto bolji i jaci i nemaju nikakve skrivene namjere. Logicno je ako oni misle da im neko ugrozava svetinju, oni to zele zaustaviti i promijeniti. Jedno vrijeme je stav bio ici na klasicno skandiranje i parole jer su mislili da ce to biti dovoljan signal ljudima sa obrazom da odstupe (u Sarajevu je regularnim ljudima uvijek bilo stalo do obraza). Medjutim to je islo sporo. Dodatno iskreno Sabra je odstupila kad je vidjela da smo pred bankrotom, ne zbog prozivke. Bilo je i drugih metoda za neke osobe. Vidis da ovi noviji paraziti samo zele pare i ostalo ih ne interesuje i da obraza nemaju ni Varesanovic ni Ayla ni Potura ni ostali. Skandiranjem nista neces postici sve dok ima love, oni su sretni. I Ayli i Sabri su ovo najvece pozicije koje ce u svojim jadnim zivoticima imati - njima je super. Istini za volju pare su htjeli i stari lopovi (nije da nisu) ali je cinjenica da je to bio jako spor nacin. 3-5K karata nije puno para ionako ali to NIJE NI POENTA. Ako je prazno Kosevo, onda ti ni potencijalni sponzori nece potpisati - e to je vec znacajnija stavka u prihodima. Dakle sad se pokusava tako uticati na Ismira da razmisli. Prazno Kosevo je drugi pristup - jednostavno se ugao mijenja. Sta ti je tu kontradiktorno ?
Nema garancija u zivotu tako da ako i ovo ne upali, treba gledati sta dalje. Ali dolaskom na Kosevo definitivno pruzas podrsku lopovima i produzavas agoniju kluba - bez obzira koliko neko se pokusava sakriti iza ignorancije - "ja nemam pojma". Plus oni su klub dobro unakazili, tako da podrzavati ovakav klub je suludo. I situacija samo ide na gore, da nebi Djokanovica i njegove prodaje pa nasi "naglo" odlucise da njegov transfer potrose na pojacanja, sad bi svasta bilo. Sad cekaju da Kovacevic negdje predje pa da se paraziti ponovo namire a "host" se polako cijedi. Vidio je Ismir kako je oderan Nam, nije lud da baca svoju lovu. Plus imamo i prostorije kluba.
Biznismen da bi bio uspjesan (a Ismir je u svom poslu dokazano), on treba biti pragmatican. Ovdje je ocigledno da se greska napravila jer je vjerovao krivim ljudima. Boze moj, desava se. Razum ti kaze da treba praviti promjene, ali ako te vozi ego onda neces da popustis bez obzira na posljedice. To je sada izgleda slucaj sa Ismirom i to je zabrinjavajuce ako je tako. Da tako razmislja sa poslom zavrsio bi brzo. Pacijenti koji imaju gangrenu odluce sami da im se odreze noga. Ljudi kada vide da im je zivot nepodnosljiv dignu revoluciju a svako bi radije sjedio u kaficu i pio kafice. Uglavnom kada stvari ne funkcionisu treba mijenjati. Horde su zvale i na sastanak. Ne moras nista prihvatiti ali bar mozes doci (moze licno, Zoom, Skype..) ako ti je stalo da se stvar rijesi. I Ukrajinci su nakom 3 mjeseca rata isli na sastanke sa Rusima uprkos svemu. Naravno da je tada to bilo besmisleno ali svejedno su probali jer u svijetu pregovaranja (negotiations) je uvijek pravilo da na razgovor treba otici. Jedino ego i inat te mogu sprijeciti a to onda govori o toj strani.
Prekopirano od Sabre, i Ayla je angazovala botove da se brinu o onome sto se ovdje pise. Nisu sposobne da rade posao ali da brane stolicu to jesu svim silama. To su ti paraziti a budjet je velik da sve pokrijepa i sendvice.
Respektujem tvoje stavove pa sam uzeo vrijeme da ti detaljno odgovorim.
Za botove - vadjenje 3 rijeci iz ovog konteksta uz 5 smajlija mi ne znaci nista jer ste jeftini bijednici.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ono što sam primjetio na facebooku što se tiče ovih anketa i uopšteno komentara na nekim nasim stranicama/grupama u vezi dolaska na Koševo, je to da, pa mogu slobodno reći raja koja poziva na Koševo, je pa u 80% otprilike, da ne pretjeram, je iznad 40ak godina. Većina onih koji su za #praznokosevo su momci od - 30 il mozda par godina iznad 30.
Mislim ne mora ovo biti nikakav pokazatelj, nego eto zanimljivo mi to da su za povratak navijača većinom starija raja.
Mislim ne mora ovo biti nikakav pokazatelj, nego eto zanimljivo mi to da su za povratak navijača većinom starija raja.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Naravno da ne treba otici na tekmu, koliko god falilo i sve. S druge strane mi je zao sto se mnogi navijaci spustaju na taj nivo da nekog zovu kurvom i slicno. Na taj nacin samo se stvara kontra efekat kod drugih navijaca koji mozda i nisu upoznati potpuno sa situacijom. Ne treba ni licemjerno pricati o mahalskom mentalitetu kad i ovdje vlada isti taj mentalitet. Sve nesto rekla - kazala, onaj mi pric’o, i sl. Treba biti uvijek veci i bolji covjek, to nas svakako vjera uci.
Losi su za klub i gotova prica, jel neko lopov, ima li svalera ili ne su sve stvari koje ne treba da se ticu nas.
Edit: Ponavljam ne treba otici, praznno Kosevo je im najbolji udar. Tisina je nekad glasnija.
Losi su za klub i gotova prica, jel neko lopov, ima li svalera ili ne su sve stvari koje ne treba da se ticu nas.
Edit: Ponavljam ne treba otici, praznno Kosevo je im najbolji udar. Tisina je nekad glasnija.

1946
- napoleon72
- Kontakt:
Uz duzno postovanje tim ljudima koji godinama prate Sarajevo, najveci broj njih nije upucen u stanje u klubu. Ne zanima ih ko je u upravi, vjeruju da samo Husref mora bit trener Sarajeva, da u klubu mora bit 11 sarajlija jer "sta ovaj iz Engleske provodi, sta on zna sta je derbi", sjede na istoku i psuju svaku utakmicu jer ne mogu da shvate da ovo nije Sarajevo iz 80tih, da nijedan igrac ovdje ne moze bit kao Pape i da su dosla nova vremena. Nazalost imam i ja u porodici bruku takvih navijaca, svaka im cast i imam ogroman respekt prema svima al jednostavno zive i dalje u Jugoslaviji i vremenu Papeta i Hadzibegica.Zagor je napisao/la: ↑21 apr 2023, 15:28Ono što sam primjetio na facebooku što se tiče ovih anketa i uopšteno komentara na nekim nasim stranicama/grupama u vezi dolaska na Koševo, je to da, pa mogu slobodno reći raja koja poziva na Koševo, je pa u 80% otprilike, da ne pretjeram, je iznad 40ak godina. Većina onih koji su za #praznokosevo su momci od - 30 il mozda par godina iznad 30.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Koliko sam se puta znao sa starim zakacit i zbog Husrefa i svih tih drugih stvari. Sto kazes jednostavno ljudi zive u 80im i ne mozes objasniti te neke stvari.napoleon72 je napisao/la: ↑21 apr 2023, 15:39Uz duzno postovanje tim ljudima koji godinama prate Sarajevo, najveci broj njih nije upucen u stanje u klubu. Ne zanima ih ko je u upravi, vjeruju da samo Husref mora bit trener Sarajeva, da u klubu mora bit 11 sarajlija jer "sta ovaj iz Engleske provodi, sta on zna sta je derbi", sjede na istoku i psuju svaku utakmicu jer ne mogu da shvate da ovo nije Sarajevo iz 80tih, da nijedan igrac ovdje ne moze bit kao Pape i da su dosla nova vremena. Nazalost imam i ja u porodici bruku takvih navijaca, svaka im cast i imam ogroman respekt prema svima al jednostavno zive i dalje u Jugoslaviji i vremenu Papeta i Hadzibegica.Zagor je napisao/la: ↑21 apr 2023, 15:28Ono što sam primjetio na facebooku što se tiče ovih anketa i uopšteno komentara na nekim nasim stranicama/grupama u vezi dolaska na Koševo, je to da, pa mogu slobodno reći raja koja poziva na Koševo, je pa u 80% otprilike, da ne pretjeram, je iznad 40ak godina. Većina onih koji su za #praznokosevo su momci od - 30 il mozda par godina iznad 30.
1946
-
- Kontakt:
Shvaticete djeco draga tek kad dobijete svoju djecu. Nikad ne podcjenjuj iskustvo u zivotu, nikad!Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑21 apr 2023, 15:42Koliko sam se puta znao sa starim zakacit i zbog Husrefa i svih tih drugih stvari. Sto kazes jednostavno ljudi zive u 80im i ne mozes objasniti te neke stvari.napoleon72 je napisao/la: ↑21 apr 2023, 15:39Uz duzno postovanje tim ljudima koji godinama prate Sarajevo, najveci broj njih nije upucen u stanje u klubu. Ne zanima ih ko je u upravi, vjeruju da samo Husref mora bit trener Sarajeva, da u klubu mora bit 11 sarajlija jer "sta ovaj iz Engleske provodi, sta on zna sta je derbi", sjede na istoku i psuju svaku utakmicu jer ne mogu da shvate da ovo nije Sarajevo iz 80tih, da nijedan igrac ovdje ne moze bit kao Pape i da su dosla nova vremena. Nazalost imam i ja u porodici bruku takvih navijaca, svaka im cast i imam ogroman respekt prema svima al jednostavno zive i dalje u Jugoslaviji i vremenu Papeta i Hadzibegica.Zagor je napisao/la: ↑21 apr 2023, 15:28Ono što sam primjetio na facebooku što se tiče ovih anketa i uopšteno komentara na nekim nasim stranicama/grupama u vezi dolaska na Koševo, je to da, pa mogu slobodno reći raja koja poziva na Koševo, je pa u 80% otprilike, da ne pretjeram, je iznad 40ak godina. Većina onih koji su za #praznokosevo su momci od - 30 il mozda par godina iznad 30.
-
- Kontakt:
Ma to je normalno kad udjes u godine i imas jos 10-20 godina zivota. Nemas vise vremena za dugotrajne a ponekad i beskonacne borbe. U tim godinama zelis da ides svaki drugi vikend na Kosevo. Da prije utakmice malo sjedis u kafani sa drustvom. Ako je dobar rezultat sjedis i poslije utakmice. Ako ne valja rezultata bjezi sto prije kuci.Zagor je napisao/la: ↑21 apr 2023, 15:28Ono što sam primjetio na facebooku što se tiče ovih anketa i uopšteno komentara na nekim nasim stranicama/grupama u vezi dolaska na Koševo, je to da, pa mogu slobodno reći raja koja poziva na Koševo, je pa u 80% otprilike, da ne pretjeram, je iznad 40ak godina. Većina onih koji su za #praznokosevo su momci od - 30 il mozda par godina iznad 30.
Najvise fali natkrivena tribina da mozemo povesti djecu na utakmicu kad nije lijepo vrijeme a ostalo je manje bitno. Da igramo u grupama lige prvaka ja ne bih poveo dijete na Kosevo po kisi
Pa otprilike se moze objasniti na taj nacin sto te raje 40+ su 90% porodicni ljudi koji bas i ne znaju mnoge stvari vezane za klub a i bas ih plaho i ne zanima bitno mu je izaci za vikend otici na tekmu.Ja sam recimo od onih 50+ i koliko znam niko od moje raje nece ici dok je ova garnitura u klubu nevezano za bojkot HZ.Zagor je napisao/la: ↑21 apr 2023, 15:28Ono što sam primjetio na facebooku što se tiče ovih anketa i uopšteno komentara na nekim nasim stranicama/grupama u vezi dolaska na Koševo, je to da, pa mogu slobodno reći raja koja poziva na Koševo, je pa u 80% otprilike, da ne pretjeram, je iznad 40ak godina. Većina onih koji su za #praznokosevo su momci od - 30 il mozda par godina iznad 30.