Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovog momenta hocu da napisem, zamisli proradi Barcola protiv nas; tradicionalno kao i svaki TC golman protiv nas
Cirjak je odlicno rjesenje na lijevom beku, za nijansu mi je Radovic bolji, samo da ne vrati Tomasevica da kosu opet cupamo, nemoj zalizani ljebatNeutralan77 je napisao/la: ↑21 apr 2023, 21:34Trako + Cirjak. Cujemo se u nedelju![]()
pjankesarajevo je napisao/la: ↑21 apr 2023, 21:40Cirjak je odlicno rjesenje na lijevom beku, za nijansu mi je Radovic bolji, samo da ne vrati Tomasevica da kosu opet cupamo, nemoj zalizani ljebat
Mislis da bi mogao desno na beka Traku a ne Musu? Misterija mi je to za Musu. Meni je on odlicna zamjena za Mulalica.
Kad ga uspjede završit prije rata buraz. Meni je skoro 49, a '92. iz srednje odoh u Armiju BiH, sa 17 i po.kengur je napisao/la: ↑21 apr 2023, 20:04U pravu si, godine su individualni dozivljaj. I ja imam preko 40 i zavrsio sam faks prije rata.Antikloc je napisao/la: ↑21 apr 2023, 19:50Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 apr 2023, 16:43
Ma to je normalno kad udjes u godine i imas jos 10-20 godina zivota. Nemas vise vremena za dugotrajne a ponekad i beskonacne borbe. U tim godinama zelis da ides svaki drugi vikend na Kosevo. Da prije utakmice malo sjedis u kafani sa drustvom. Ako je dobar rezultat sjedis i poslije utakmice. Ako ne valja rezultata bjezi sto prije kuci.
Najvise fali natkrivena tribina da mozemo povesti djecu na utakmicu kad nije lijepo vrijeme a ostalo je manje bitno. Da igramo u grupama lige prvaka ja ne bih poveo dijete na Kosevo po kisi![]()
![]()
![]()
![]()
Sta kazes imas jos 20 godina zivota i nemas volje za borbe !![]()
![]()
Ocito si jako mlad, Sto je kul ALI nemoj iznositi svoja vidjenja zivota,nisu sazrela. Svijet nije nastao juce i ne zavrsava sutra. Sve gdje si ti sad,neko je vec bio a neko ce jos biti.
Zivot tek pocinje s 50-55 godina,rijesis se djece,rijesis se zene,rijesio si sve finansijske obaveze,para se ima i pocinje zivot.![]()
Ovi sto ti kazu da s godinama idu trezvenost i mudrost,lazu kao pascad. Sto je covjek stariji,sve je ludji !![]()
Vidis,primjer naseg Mirvaha,sto se zadao u zivot![]()
Ovo s bojkotom nema veze s godinama. Bas po facebuku gledam,kamara mojih istocnjaka HZ 87 je presla na pravu stranu ! A znam kamaru mlade raje ,koja ce ici na Kosevo. Pitas zasto ? A kaze : znas ako Gazda ode vratice se virsle. Mlado-glupo-neiskusno.
A sta znaci ,kad neko zivi u 80-im ? Mislim da je to floskula koji su vam provukli iz kluba ,kao opravdanje sto nemamo nasih igraca iz Sarajeva. Sto je notorna glupost.Kad ne mozes iz pola miliona ljudi izvuci 2-3 dobra igraca i 2-3 vrhunska,to je neznanje ,nerad i ljenost a ne nikakve 80-e.
Famoznom Dinamu su pola ekipe Zagrebcanci purgeri. Kao i svakom dobrom klubu naseg plateznog razreda !!
Iako je istina da je pitarima duzina zivota obrnuto proporcionalna broju odgledanih tekmi voljenog kluba.
Znas li onaj fazon - Smisao zivota se sadrzi u 6 padezu : Mladi se pitaju sa kim a stari sa cim
Mićo i onaj njihov Gruzijac ce praviti šou ako nam stvarno bekovski par bude Cirjak-TrakoNeutralan77 je napisao/la: ↑21 apr 2023, 21:44pjankesarajevo je napisao/la: ↑21 apr 2023, 21:40Cirjak je odlicno rjesenje na lijevom beku, za nijansu mi je Radovic bolji, samo da ne vrati Tomasevica da kosu opet cupamo, nemoj zalizani ljebat
Mislis da bi mogao desno na beka Traku a ne Musu? Misterija mi je to za Musu. Meni je on odlicna zamjena za Mulalica.
Trako igra desnog beka a ovaj lijevo. Ko zna sta se tu desava sa musom. Odlican igrac
Ma gdje ce Trako na beka desnog, to je jako losa kombinacija u pm. Ali opet bolja nego pradjeda AvdoNeutralan77 je napisao/la: ↑21 apr 2023, 21:44pjankesarajevo je napisao/la: ↑21 apr 2023, 21:40Cirjak je odlicno rjesenje na lijevom beku, za nijansu mi je Radovic bolji, samo da ne vrati Tomasevica da kosu opet cupamo, nemoj zalizani ljebat
Trako igra desnog beka a ovaj lijevo. Ko zna sta se tu desava sa musom. Odlican igrac
„Stranac“. Nije mi jasno, zasto onda cirjaka koristi kao stranca umjesto slavise ili tome. Musu na desno i kraj. Covjek opet nesto izvodipjankesarajevo je napisao/la: ↑21 apr 2023, 22:11Ma gdje ce Trako na beka desnog, to je jako losa kombinacija u pm. Ali opet bolja nego pradjeda AvdoNeutralan77 je napisao/la: ↑21 apr 2023, 21:44pjankesarajevo je napisao/la: ↑21 apr 2023, 21:40
Cirjak je odlicno rjesenje na lijevom beku, za nijansu mi je Radovic bolji, samo da ne vrati Tomasevica da kosu opet cupamo, nemoj zalizani ljebat
Covjek nam javi sastav 2 dana ranijeNeutralan77 je napisao/la: ↑21 apr 2023, 21:44Trako igra desnog beka a ovaj lijevo. Ko zna sta se tu desava sa musom. Odlican igrac
Trenutno korisnika/ca: 061657451, ajdohordas, Amcho1, AuroraBorealis, Beli98, dacco, EastMadness, Evander, Google Adsense [Bot], HZbec, Lecler, macahz, MokraKifla, NazorUso, Riziko, SamoDaKazeem, samoFKS, SilaMoc1946, TETRAPAK, Velaxsa, Vrhbosnian i 167 gostiju.