Još bitnije je da se riješimo prokletstva zvanog i poslije Hebiba Hebib.MortemHz je napisao/la: ↑22 apr 2023, 11:30Bitno je da nećemo imati problem sa mladim igračima sljedeće sezone. Golman i Mulalić bi trebali igrati svaku utakmicu a tu je i Ramić (ovog momka moramo forsirati bez obzira na godine), Trako, Nurković kao prve zamjene i onda polako uvoditi ostale akademce u zavisnosti šta nam bude trebalo u datom trenutku. Znači igrači poput Bijelonje, Tabakovića, Ploče, Buljubašića, Čelika i sl.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Šta ti vidiš u njemu?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo - Tuzla City 1,60 4,00 6,00
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Besplatan ulaz za sve POSJETIOCE. Lijepo se provedite, posjetioci 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Znači auto ću morati u Semizovcu ostaviti, kad posjetioci navale.FKSDoGroba je napisao/la: ↑22 apr 2023, 12:32Besplatan ulaz za sve POSJETIOCE. Lijepo se provedite, posjetioci![]()
Igrači će odmah na trening.
-
- Kontakt:
Mozemo mi pricati protiv lopova iz NSBiH ali to pravilo sa mladim je genijalno. Svi pricaju da hoce da daju prednost mladima, da je ovo razvojna liga a muda nemaju da stave tu djecu sa 17 i 18 godina. Pa znas kad bi Mulalic zaigrao ili bilo koji mladi igrac kod nas da nisu primorani „strucnjaci“ na 2 mlada igraca? Nikad!MortemHz je napisao/la: ↑22 apr 2023, 11:30Bitno je da nećemo imati problem sa mladim igračima sljedeće sezone. Golman i Mulalić bi trebali igrati svaku utakmicu a tu je i Ramić (ovog momka moramo forsirati bez obzira na godine), Trako, Nurković kao prve zamjene i onda polako uvoditi ostale akademce u zavisnosti šta nam bude trebalo u datom trenutku. Znači igrači poput Bijelonje, Tabakovića, Ploče, Buljubašića, Čelika i sl.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Talenat jeste. Ima kvalitete. Ali, kad mu je čale došao noge su odsječene, a i kod Dudića je imao tu neko pretjerano samopouzdanje da sve može riješiti. Plus što ga bacaju na desetku, pa vjerojatno misli da se sve vrti oko njega. A na toj poziciji može najmanje napredovati i najmanje pokazati. Čovjek se i fizičkim predispozicijama i nogometno najbolje može uklopiti kao lijevo krilo. Brz, agilan, dobar rad nogu, dobro ulazi u prostor. Ali, na desetci u ovoj ligi to ništa ne može iskoristiti, pogotovo kad ima špiceve kao što su Čataković i Renan, prvi mu okupira prostor kad su bez lopte i ne pravi mu prostor u koji Varešanović može uletit, a drugi upravo ima tu kvalitetu ulaska u prostor. Ako Dala hoćeš na desetku dovodi mu nekadašnjeg Krpića, Ahmetovića, Ramića i možeš imati nešto.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Da mu Drogbu dovedeš na špica on mu je ne bi dao, bezobrazan je i sebičan, kao "desetka" i "kreativac" nema smisla da su to dvije najizraženije karakteristike.NisamInSajder je napisao/la: ↑22 apr 2023, 13:28Talenat jeste. Ima kvalitete. Ali, kad mu je čale došao noge su odsječene, a i kod Dudića je imao tu neko pretjerano samopouzdanje da sve može riješiti. Plus što ga bacaju na desetku, pa vjerojatno misli da se sve vrti oko njega. A na toj poziciji može najmanje napredovati i najmanje pokazati. Čovjek se i fizičkim predispozicijama i nogometno najbolje može uklopiti kao lijevo krilo. Brz, agilan, dobar rad nogu, dobro ulazi u prostor. Ali, na desetci u ovoj ligi to ništa ne može iskoristiti, pogotovo kad ima špiceve kao što su Čataković i Renan, prvi mu okupira prostor kad su bez lopte i ne pravi mu prostor u koji Varešanović može uletit, a drugi upravo ima tu kvalitetu ulaska u prostor. Ako Dala hoćeš na desetku dovodi mu nekadašnjeg Krpića, Ahmetovića, Ramića i možeš imati nešto.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Hajmoooooo Sarajevoooooo
Svi na Kosevoooo
Svi na Kosevoooo
-
- Kontakt:
Po presu moglo bi se zakljuciti da ni sutra nema Muse
Bolje onda i Trako nego Avdija
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 22 apr 2023, 13:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamInSajder
- Kontakt:
To je do trenera. Kakvu mu slobodu daš, a i sebičnost se može lako izbit. Bezobrazan je i sebičan, jer upravo misli da se sve vrti oko njega, malo plaćeni članci, malo to što njegova mahala vlada klubom pa ima zaštitu. Ali, kad bi bio trener koji bi znao da ga spusti i usmjeri kako treba, bio bi odličan igrač.mnon46 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 13:36Da mu Drogbu dovedeš na špica on mu je ne bi dao, bezobrazan je i sebičan, kao "desetka" i "kreativac" nema smisla da su to dvije najizraženije karakteristike.NisamInSajder je napisao/la: ↑22 apr 2023, 13:28Talenat jeste. Ima kvalitete. Ali, kad mu je čale došao noge su odsječene, a i kod Dudića je imao tu neko pretjerano samopouzdanje da sve može riješiti. Plus što ga bacaju na desetku, pa vjerojatno misli da se sve vrti oko njega. A na toj poziciji može najmanje napredovati i najmanje pokazati. Čovjek se i fizičkim predispozicijama i nogometno najbolje može uklopiti kao lijevo krilo. Brz, agilan, dobar rad nogu, dobro ulazi u prostor. Ali, na desetci u ovoj ligi to ništa ne može iskoristiti, pogotovo kad ima špiceve kao što su Čataković i Renan, prvi mu okupira prostor kad su bez lopte i ne pravi mu prostor u koji Varešanović može uletit, a drugi upravo ima tu kvalitetu ulaska u prostor. Ako Dala hoćeš na desetku dovodi mu nekadašnjeg Krpića, Ahmetovića, Ramića i možeš imati nešto.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije valjda da ce lik na beka stvarno staviti Traku a ima Musu 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Večeras x 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Balta ce vam biti jos drazi kad vam kazem da je prije nekoliko dana slomio Zeljinom navijacu nos na Stupu jer ga je izazivao i provocirao, ovaj nas nije htio da se udara, ali kad se zaletio na njega dobio je svoje 

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno, svi bi mi voljeli da on ima statistiku Rahmanovića, da mu aplaudiramo poslije svake tekme, al džaba kad od njega nema ništa. Ljudi su ovdje ubijeđeni da ga se mrzi jer je Varešanović.NisamInSajder je napisao/la: ↑22 apr 2023, 13:40To je do trenera. Kakvu mu slobodu daš, a i sebičnost se može lako izbit. Bezobrazan je i sebičan, jer upravo misli da se sve vrti oko njega, malo plaćeni članci, malo to što njegova mahala vlada klubom pa ima zaštitu. Ali, kad bi bio trener koji bi znao da ga spusti i usmjeri kako treba, bio bi odličan igrač.mnon46 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 13:36Da mu Drogbu dovedeš na špica on mu je ne bi dao, bezobrazan je i sebičan, kao "desetka" i "kreativac" nema smisla da su to dvije najizraženije karakteristike.NisamInSajder je napisao/la: ↑22 apr 2023, 13:28
Talenat jeste. Ima kvalitete. Ali, kad mu je čale došao noge su odsječene, a i kod Dudića je imao tu neko pretjerano samopouzdanje da sve može riješiti. Plus što ga bacaju na desetku, pa vjerojatno misli da se sve vrti oko njega. A na toj poziciji može najmanje napredovati i najmanje pokazati. Čovjek se i fizičkim predispozicijama i nogometno najbolje može uklopiti kao lijevo krilo. Brz, agilan, dobar rad nogu, dobro ulazi u prostor. Ali, na desetci u ovoj ligi to ništa ne može iskoristiti, pogotovo kad ima špiceve kao što su Čataković i Renan, prvi mu okupira prostor kad su bez lopte i ne pravi mu prostor u koji Varešanović može uletit, a drugi upravo ima tu kvalitetu ulaska u prostor. Ako Dala hoćeš na desetku dovodi mu nekadašnjeg Krpića, Ahmetovića, Ramića i možeš imati nešto.
U tom slučaju izvesti 3-4-3NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 apr 2023, 13:40Po presu moglo bi se zakljuciti da ni sutra nema Muse
Belmin
Trako-Besim-Ilija
Musa-Balta-Čirjak-Radović
Giorgi-Hamza-Dino
U odbrani Musa i Radović se vračaju tada se prelazi u 5-3-2 u napadu ide 3-4-3 i gotovo. Samo je pitanje može li Musa izdržati 90 min u ovom tempu. Vrančića čuvati za zrinjski i kraj.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vrlo su male šanse da će Musa igrati po ovom iznadH8Z7 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 14:12U tom slučaju izvesti 3-4-3NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 apr 2023, 13:40Po presu moglo bi se zakljuciti da ni sutra nema Muse
Belmin
Trako-Besim-Ilija
Musa-Balta-Čirjak-Radović
Giorgi-Hamza-Dino
U odbrani Musa i Radović se vračaju tada se prelazi u 5-3-2 u napadu ide 3-4-3 i gotovo. Samo je pitanje može li Musa izdržati 90 min u ovom tempu. Vrančića čuvati za zrinjski i kraj.
-
- Kontakt:

Ili ako neko treba da pobijedi, neka to bude Zeljo sa minimalnih 1:0 jer ako Siroki pobijedi ustace nam se bas u borbu za Europu.
Ovo sve naravno, uz pretpostavku da mi pobijedimo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, dlakavijazavac, Hajdeee, rimljanin90, Rule_hz i 40 gostiju.