FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo izasao clanak da trava uopste nije spremna za igru i da ima razlike izmedju podloge na kosevu i u bl. Ma hajd dobro je vazno je da se vracamo na kosevo, dodje ti ga isto kao ma dobro je samo nek ne puca
-
- Kontakt:
Naravno da ima i već dugo se upozorava na to, ali šta ces kad imamo pudlice i kuyice u upravi koje samo glavom znaju klimati
NO FEAR
I onda neko kaže ne mogu bez Sarajeva ili ne navijam za ljude već klub
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- napoleon72
- Kontakt:
I na viber se poceli javljat raji
Ovakva mobilizacija ni za Atalantu nije bila...

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Evo jos jednanapoleon72 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 16:56I na viber se poceli javljat raji![]()
![]()
![]()

Đozo: Ja sada i ovim putem postavljam pitanja NS BiH, zašto je prošivanje trave prekinuto, zašto se firma iz Holandije povukla i zašto nisu mogli da urade taj završni hibridni sloj u svim njegovim obaveznim i propisanim fazama. Postoje snimci, a i znamo da se trava i podloga na stadionu zalijevala i u vrijeme obilnih padavina, čak istovremeno i sa prskalicama iz cisterni, kako bi se razmekšala podloga, ali ni to nije pomoglo da se ovaj projekt postavljanja trave uradi do kraja, jer jednostavno specijalno dovezene mašine kojim se trebao prošiti travnjak i okončati njegovo postavljanje to nisu mogle uraditi na ovakvo tvrdu podlogu
Ja sam se naravno konsultovao i s ekspertima kojima je ovo struka i koji u svom životu imaju bogato iskustvo u ovim poslovima, te sam od njih saznao da će za održavanje trave koja je postavljena na stadionu "Asim Ferhatovi Hase" biti potrebno deset puta više novca nego za onu u Banjoj Luci. Jednostavno će se ova trava koja je postavljena na ovako tvrdu podlogu morati zalijevati svaki drugi dan, također će se morati dohranjivati specijalnim đubrivima prilikom svakog zalijevanja, zašto će, po njihovoj procjeni, trebati mnogo više novca za održavanje dok će za onu u Banjoj Luci trebati deset puta manje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nama ćumur podlogamiky_hz je napisao/la: ↑22 apr 2023, 17:03
Đozo: Ja sada i ovim putem postavljam pitanja NS BiH, zašto je prošivanje trave prekinuto, zašto se firma iz Holandije povukla i zašto nisu mogli da urade taj završni hibridni sloj u svim njegovim obaveznim i propisanim fazama. Postoje snimci, a i znamo da se trava i podloga na stadionu zalijevala i u vrijeme obilnih padavina, čak istovremeno i sa prskalicama iz cisterni, kako bi se razmekšala podloga, ali ni to nije pomoglo da se ovaj projekt postavljanja trave uradi do kraja, jer jednostavno specijalno dovezene mašine kojim se trebao prošiti travnjak i okončati njegovo postavljanje to nisu mogle uraditi na ovakvo tvrdu podlogu
Ja sam se naravno konsultovao i s ekspertima kojima je ovo struka i koji u svom životu imaju bogato iskustvo u ovim poslovima, te sam od njih saznao da će za održavanje trave koja je postavljena na stadionu "Asim Ferhatovi Hase" biti potrebno deset puta više novca nego za onu u Banjoj Luci. Jednostavno će se ova trava koja je postavljena na ovako tvrdu podlogu morati zalijevati svaki drugi dan, također će se morati dohranjivati specijalnim đubrivima prilikom svakog zalijevanja, zašto će, po njihovoj procjeni, trebati mnogo više novca za održavanje dok će za onu u Banjoj Luci trebati deset puta manje.
ISTINA ZA VEDRANA!
- robertkosar
- Kontakt:
Svi na Kosevo igra Sarajvo
Sta hoce ovi HZ nije im valjala Sabrina otjerala Kesoljuba. Nevalja Ajla nije htjela Kesoljuba vratit na klupu.Gospodo eno vam Igman tamo vam je ljubimac pa navijaj te pustite nas da gledamo nasu svetinju. PROCICE SVE I HUSREF I AJLA I MIRVIC I SVI KOJI SU BILI I BIT CE SAMO FK SARAJEVO OSTAJE DO GROBA 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Nisu ni trebali raditi teren, kakvih ima u drzavi nas je bio zlatan. Prece nam je bilo natkriti jednu tribinu da ne kisnemo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Cuj borba za Klub ali samo bojkotom na Kosevu, na gostovanja mozemo.
Horde zla
Grozno je ovo sa terenom, sve ce biti dobro do jeseni, onda isto kao i prijasnji teren…
Horde zla

Grozno je ovo sa terenom, sve ce biti dobro do jeseni, onda isto kao i prijasnji teren…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑22 apr 2023, 17:03
Davno sam rekao da ovo samo fino podici, bagerima raskloniti i uraditi SVE ISPOCETKA!
Ovo hladni asfalt u vrecama.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Nešto se ne sjećam da se aplaudiralo Rahmanovicu prvu i dobrim djelom druge sezone dok je bio kod nas a dugo vremena je i on lutao po Sloveniji kao igrač sa klupe.mnon46 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 14:01Naravno, svi bi mi voljeli da on ima statistiku Rahmanovića, da mu aplaudiramo poslije svake tekme, al džaba kad od njega nema ništa. Ljudi su ovdje ubijeđeni da ga se mrzi jer je Varešanović.NisamInSajder je napisao/la: ↑22 apr 2023, 13:40To je do trenera. Kakvu mu slobodu daš, a i sebičnost se može lako izbit. Bezobrazan je i sebičan, jer upravo misli da se sve vrti oko njega, malo plaćeni članci, malo to što njegova mahala vlada klubom pa ima zaštitu. Ali, kad bi bio trener koji bi znao da ga spusti i usmjeri kako treba, bio bi odličan igrač.
Složio bi se sa Najveće radosti da se pogrešno koristi u ovom sistemu i da mu je babukq učinio medvjedzu uslugu.
Njemu bi najbolje bilo da sto prije ode iz kluba a mi da ga prodamo za bud zasto, s tim da mu se stavi klauzula pa ako se probudi i napravi neki transfer da se može naplatiti ovo sto smo ga trpili.
Drži se ti bayerna eno izgubiomuhamedhulk je napisao/la: ↑22 apr 2023, 17:31Cuj borba za Klub ali samo bojkotom na Kosevu, na gostovanja mozemo.
Horde zla
ISTINA ZA VEDRANA!
Zamisli, lik koji na avataru ima Mia san mia sliku i kojem u potpisu stoji "FC Bayern Rekordmeister", pokusava ismijavati nekoga. Ides li ti kad na gostovanja ili samo cekas besplatan ulaz na Kosevu??
- napoleon72
- Kontakt:
Pa nismo mogli birat sta cemo, nije nam savez bon dao pa da uplatimo sta nam trebaTatamata1946 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 17:29Nisu ni trebali raditi teren, kakvih ima u drzavi nas je bio zlatan. Prece nam je bilo natkriti jednu tribinu da ne kisnemo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Mijenjaj potpisrobertkosar je napisao/la: ↑22 apr 2023, 17:27Svi na Kosevo igra SarajvoSta hoce ovi HZ nije im valjala Sabrina otjerala Kesoljuba. Nevalja Ajla nije htjela Kesoljuba vratit na klupu.Gospodo eno vam Igman tamo vam je ljubimac pa navijaj te pustite nas da gledamo nasu svetinju. PROCICE SVE I HUSREF I AJLA I MIRVIC I SVI KOJI SU BILI I BIT CE SAMO FK SARAJEVO OSTAJE DO GROBA
![]()

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ne znam bas dali je do nasih u upravi. Vise mi ovo izgleda kao da je savez namjerno ovo napravio jer nije moguce da jedan klub dobije jednu podlogu a drugi klub neku drugu. Vise je ovo maslo saveza i opcine centar jer su oni bili ukljuceni u radove. Ali eto, vazno je da se vracamo na “nas” stadion nakon vise od 8 mjeseci al ebo to sto su radovi pogresno postavljeni i nisu dovrseni do kraja. Ma samo nek ne pucaUinatsvima je napisao/la: ↑22 apr 2023, 16:48Naravno da ima i već dugo se upozorava na to, ali šta ces kad imamo pudlice i kuyice u upravi koje samo glavom znaju klimati
Postoje objektivni razlozi pa nam je teren sfuseren !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Beli98, benko21, bvsic, Lecler, muhamedhulk, rimljanin90, samoFKS i 73 gosta.