BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la geronimo » 27 feb 2011, 17:55

@damir, zamolio bih te da ipak malo pripazis na rjecnik. nije fer nekoga nazivati mucenikom, nesrecom i sl.
bezveze zakuhavate, pa me ne bih cudilo da padne i tezih rijeci.

evo i ovdje cu cestitati na zasluzenoj pobjedi i vjerovatno tituli.
Vom Jäger zum Gejagten

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 feb 2011, 18:01

geronimo je napisao/la:@damir, zamolio bih te da ipak malo pripazis na rjecnik. nije fer nekoga nazivati mucenikom, nesrecom i sl.
bezveze zakuhavate, pa me ne bih cudilo da padne i tezih rijeci.

evo i ovdje cu cestitati na zasluzenoj pobjedi i vjerovatno tituli.

Hvala na velicini tvojoj, koju si dokazao ;), a ne sikiraj se s moje strane sigurno nece pasti teze rijeci imam granicu kad je forum upitanju no frks ;) ... i jos jednom hvala !
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 feb 2011, 19:23

Tooooooooooooooooooooo GOOOOOOOOOOOOOOOOL u Bremenu za 2:2 PRODL je strijelac u 91 minutu... Tooooooooooooooooooooo Jos jedan korak ka tituli ;) ... sada je Plus 12 ODLICNO !
BvB Echte Liebe !!!

niks
Kontakt:

Post Postao/la niks » 27 feb 2011, 20:45

nije mi jasno zasto se svi vracaju u proslost,pa sta,11-1,ove sezone BVB je puno jaci od bayerna,svaka cast Jurgenu sto je sastavio ovakvu ekipu,ljudi igraju srcem,bore se,igraju zaista lijep nogomet,imaju odlicne navijace,mislim da ih je bilo 10000 u wolfsburgu a kapacitet je oko 30000,samo da ovakva ekipa ostane i sljedece godine pa harat ligom prvaka,jos mozda dovest reusa i gundogana,kagawa ce se vratit i to je to

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 feb 2011, 23:38

Bravo za Werder i onaj gol u devedesetoj...prednost povecana na +12 u odnosu na Leverkusen iako se prije ovog kola vise govorilo o +7...

Sve u svemu odlican vikend je za nama...rekao bi perfektan...pobjeda u Minhenu,"kiks" Leverkusena...i Langerak koji je pokazao da na njega mozemo racunati u predstojecim sezonama...

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 28 feb 2011, 00:30

anton 1983 je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:EVO PISEM PO DRUGI PUTA ISTU STVAR ZNAM DA SAM DOSADAN ALI ZAR JE BAS Anton1983-u MOGAO ZAKAZAT NET U OVOM TRENUTKU :lol: :lol: :lol: :lol:
kaj, sad da netražim?
Ma onako druze zabrinuo sam se jebote da ti se nije nedaj Boze nesto dogodilo, vidim nema te na forumu :)
Htio te pitat jesil neke rezultate sanjao ? ---DA IGRAM KONTRU NA KLADIONICI :mrgreen: :mrgreen:

imam ja tri druga koja tako ko ti sanjaju jos od Novembra, dobar si :)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 28 feb 2011, 10:33

Sve u svemu mislim da je Bayern na kraju dobro i prosao,izgubili smo,nije smak svijeta! I corava koka ubode jednom zrno,vama je trebalo punih 10godina!!!
Stern des Südens

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 28 feb 2011, 13:04

Nisam pregledo citavu utakmicu u direktnom prijenosu, a tek sam maloprije pogledao duzi pregled, pa tako sad i komentarisem.

Mislio sam da ce mi poraz teze pasti, ali kad shvatis da si izgubio od jedne ekipe kojoj je gotovo ne moguce naci manu, onda je to druga prica. Vec odavno sam se oprostio od titule i znao sam da ova utakmica nema nista s tim, osim da je ovo bila prilika Dortmundu da pokaze da zasluzuju titulu u svakom smislu. A to su i uradili i sad im vise niko razuman ne moze prigovoriti.
Ovo je Dortmundova sezona i ja samo mogu cestitati svim navijacima Dortmunda.

Volio bih vidjeti ovakav Dortmund i slijedece sezone. Dobre igre u LP i dobre igre u Bundesligi. Do tada nadam se da ce Bayern konsolidovati svoje redove i biti u mogucnosti da vodi jednu neizvjesnu borbu za povratak salatare u Munchen.
#divovi

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 28 feb 2011, 15:06

Sta mislite da Borussia pokupi Krafta Bayernu :lol: :lol: :?: citam evo nece da produzi ugovor..... :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 feb 2011, 15:16

HzBvB je napisao/la:Sta mislite da Borussia pokupi Krafta Bayernu :lol: :lol: :?: citam evo nece da produzi ugovor..... :D
Nije bas da nece da produzi ugovor, nego je sebi ostavio vremena. Navodno do maja.
Bayern mu je ponudio dvogodisnji ugovor i to sa jednom klauzulom gdje moze otici nakon godinu dana ako ne bude dobijao dovoljno minutaze.
Cuj, ne bih me cudilo (ako Neuer dodje) da ga pokupi neko od velikih.
Vom Jäger zum Gejagten

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 28 feb 2011, 15:37

geronimo je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Sta mislite da Borussia pokupi Krafta Bayernu :lol: :lol: :?: citam evo nece da produzi ugovor..... :D
Nije bas da nece da produzi ugovor, nego je sebi ostavio vremena. Navodno do maja.
Bayern mu je ponudio dvogodisnji ugovor i to sa jednom klauzulom gdje moze otici nakon godinu dana ako ne bude dobijao dovoljno minutaze.
Cuj, ne bih me cudilo (ako Neuer dodje) da ga pokupi neko od velikih.
Pa dobro mu je to ... nema puno toga za izgubiti 1 god za golmana i nije nesto narocito !

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 feb 2011, 15:42

A i neznam zakaj neko misli da bi BvB Bayernu tu nekaj napravio da nam "otmete" Krafta. pa nije on lud da klupu Bayerna mjenja sa klupom BvB-a. E sad da vi prodate Weidefellera e onda bi to bila druga stvar. Onda bi mu bilo i pametnije da ode tam...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 28 feb 2011, 16:36

anton 1983 je napisao/la:A i neznam zakaj neko misli da bi BvB Bayernu tu nekaj napravio da nam "otmete" Krafta. pa nije on lud da klupu Bayerna mjenja sa klupom BvB-a. E sad da vi prodate Weidefellera e onda bi to bila druga stvar. Onda bi mu bilo i pametnije da ode tam...
Kvari na Weidefeller prosjek godina :P

Dino_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Dino_BvB » 28 feb 2011, 19:47

Pozdrav svim fanovima Dortmunda i Bundeslige, novi sam član na ss.ba forumu i navijač sam Borussie Dortmund. :)

Evo za početak, nešto od mene. 8-)
[youtube][/youtube]

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 feb 2011, 22:50

Dino_BvB je napisao/la:Pozdrav svim fanovima Dortmunda i Bundeslige, novi sam član na ss.ba forumu i navijač sam Borussie Dortmund. :)

Pozdrav i tebi i Welcome ;) ...

Evo i od mene jedan klip:
[youtube][/youtube]

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 01 mar 2011, 00:26

Dino_BvB je napisao/la:Pozdrav svim fanovima Dortmunda i Bundeslige, novi sam član na ss.ba forumu i navijač sam Borussie Dortmund. :)
Dobro dosao druze. Nadam se da ces doprinijeti temi i odrzati kvalitet rasprave kad je u pitanju ova "nasa" tema. Fina se ekipica okupila na ovoj temi, najbitnije je da nema balavaca koji spamaju kao po ostalim temama.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 mar 2011, 00:38

@ Dortmunđani

postoji li kod Hummelsa ta famozna kaluzula koja mu omogucava da 2102.godine za 12 miliona eura predje u neki drugi klub (ili se ta kaluzula odnosi samo na Bayern) ili su to samo zelje pojednih medija u Mincenu. :D :D
Na to pitanje je danas Hummels izjavio da nema komentara.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 01 mar 2011, 00:53

amerosm je napisao/la:@ Dortmunđani

postoji li kod Hummelsa ta famozna kaluzula koja mu omogucava da 2102.godine za 12 miliona eura predje u neki drugi klub (ili se ta kaluzula odnosi samo na Bayern) ili su to samo zelje pojednih medija u Mincenu. :D :D
Na to pitanje je danas Hummels izjavio da nema komentara.
To ti niko ne moze sa sigurnoscu tvrditi. Ruhrnachrichten kaze da nema nikakve klauzule vec da Bayernu pripada cini mi se 20% od prodaje Hummelsa. Al opet mi nekako nisu uverljivi ni Watzke ni Hummels u izjavama kada ih o tome pitaju. Ali i ako ima, BVB se nece upustiti i prodati ga za dzabe. Odavno se govori da ce se ugovor produziti i time ukinuti klauzula ako je ima i rijesiti sve nedoumice.

Evo citam na Bildu da smo za Klosea zainteresovani. Nekako ni sam ne znam sta da kazem o ovome. Ne bi bilo lose imati Klosea, ali pitanje je koliko ce on biti spreman na smanjenje plate.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 01 mar 2011, 01:04

Da li to postoji ili ne je jako škakljivo. Međutim ako klauzula postoji onda produženje ugovora na tome ništa ne mijenja. Klauzele se odnose na ugovor oko transfera a ne na ugovor igrača koliko sam ja upućen.
Primjer: Ugovori između R.Madrida i klubova kojima su prodavali igrače tipa Negreda i kako se već svi zovu. Koliko ja znam, Željo i Teplice su dobili određeni iznos od transfera u Manchester Citi iako je ovaj produžio ugovor 2010 godine sa Wolfsburgom.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 01 mar 2011, 01:09

Klopp je napisao/la:Evo citam na Bildu da smo za Klosea zainteresovani. Nekako ni sam ne znam sta da kazem o ovome. Ne bi bilo lose imati Klosea, ali pitanje je koliko ce on biti spreman na smanjenje plate.
:lol: :lol:

Miro je kraljina i volio bih ga vidjeti u žutom dresu (dugodišnja želja). :mrgreen: Treba nam par iskusnih igrača za LP, jer s ovako mladom i nezrelom ekipom nećemo se baš naigrati protiv iskusnijih ekipa. Mislim da od ovog nema ništa, ali lijepo je i čuti za ovu mogućnost.
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 01 mar 2011, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.