FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
64
31%

Ukupno glasova: 204

MaroonBjelave
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MaroonBjelave » 22 apr 2023, 18:18

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
22 apr 2023, 17:55
robertkosar je napisao/la:
22 apr 2023, 17:27
Svi na Kosevo igra Sarajvo :clap: Sta hoce ovi HZ nije im valjala Sabrina otjerala Kesoljuba. Nevalja Ajla nije htjela Kesoljuba vratit na klupu.Gospodo eno vam Igman tamo vam je ljubimac pa navijaj te pustite nas da gledamo nasu svetinju. PROCICE SVE I HUSREF I AJLA I MIRVIC I SVI KOJI SU BILI I BIT CE SAMO FK SARAJEVO OSTAJE DO GROBA :bih:
Mijenjaj potpis :bih:
Komunikacija i izostanak s časova bosanskog? :hmmmmm:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 apr 2023, 18:53

Ovo za travu je jos jedna poluistina servirana od strane dusmana al........ mogu samo da se sagnu lagano
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 22 apr 2023, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 22 apr 2023, 18:54

Sve razumijem, ali da ljudi nakon Dine, Kusturice, Kantardzica, Sabrine, Jahica (pričam samo o periodu od Tana), pa sad i Ajle, sumnjaju u Horde i misle da ne rade ispravnu stvar. Isti ljudi koji se ovdje sprdaju sa bojkotom su stavljali Sabrinu na avatar pa se kasnije ušutili kao posljednje p….

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 22 apr 2023, 18:57

harixs je napisao/la:
22 apr 2023, 17:33
mnon46 je napisao/la:
22 apr 2023, 14:01
NisamInSajder je napisao/la:
22 apr 2023, 13:40

To je do trenera. Kakvu mu slobodu daš, a i sebičnost se može lako izbit. Bezobrazan je i sebičan, jer upravo misli da se sve vrti oko njega, malo plaćeni članci, malo to što njegova mahala vlada klubom pa ima zaštitu. Ali, kad bi bio trener koji bi znao da ga spusti i usmjeri kako treba, bio bi odličan igrač.
Naravno, svi bi mi voljeli da on ima statistiku Rahmanovića, da mu aplaudiramo poslije svake tekme, al džaba kad od njega nema ništa. Ljudi su ovdje ubijeđeni da ga se mrzi jer je Varešanović.
Nešto se ne sjećam da se aplaudiralo Rahmanovicu prvu i dobrim djelom druge sezone dok je bio kod nas a dugo vremena je i on lutao po Sloveniji kao igrač sa klupe.

Složio bi se sa Najveće radosti da se pogrešno koristi u ovom sistemu i da mu je babukq učinio medvjedzu uslugu.
Njemu bi najbolje bilo da sto prije ode iz kluba a mi da ga prodamo za bud zasto, s tim da mu se stavi klauzula pa ako se probudi i napravi neki transfer da se može naplatiti ovo sto smo ga trpili.
Nije mu se aplaudiralo, čak mu se i psovalo nakon promašenog penala protiv želje, ali imao je muda, trčao kao navijen, uvijek si znao da mu je stalo do dresa i kluba. Kad ga je krenula i lopta na to dvoje, nije mu ravnog bilo u čitavoj ligi. Gdje i kad si vidio da je dalu stalo do dresa?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 22 apr 2023, 19:03

Ova situacija će potrajati sigurno još jako dugo. Mirvić ne planira mijenjati Mirzu dok god ima rezultate, Ajlu ne drži rezultat nego nešto drugo nama nepoznato. Logično Mirza će najprije otići jer čim krene loše, trener prvi ide i on me uopšte ne brine ali šta sa Ajlom. Pitam se da li će Mirzinim odlaskom bojkot prestati ili će se čekati i Ajlin odlazak. Po meni fokus treba biti više na Ajli nego na Mirzi jer su ga ona i Mirvić postavili i time dodatno najljutili navijače. Postoji mogućnost da ako izborimo Europu bojkot se nastavlja i narednu sezonu jer cilj kluba je ispunjen i neće biti promjena sigurno. To bi značilo da će ovaj bojkot postati višegodišnji, i zato mislim da je loš način borbe odabran jer se vise čuje huk i poruka sa tribina nego prazne tribine. Jer postoji realna mogućnost da ne idemo na Koševo tipa godinu ili više što je po meni katastrofa i ne znam koliko je moguće da raja to ispoštuje pogotovo ako bi nas krenulo. Klub ne živi ni od karti, ni od fan shopa i ne znam šta ovaj tip bojkota može promjeniti pogotovo kad bi došli rezultati. Ne znam šta da mislim i šta je ispravno.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 22 apr 2023, 19:04

skoJaa je napisao/la:
22 apr 2023, 18:54
Sve razumijem, ali da ljudi nakon Dine, Kusturice, Kantardzica, Sabrine, Jahica (pričam samo o periodu od Tana), pa sad i Ajle, sumnjaju u Horde i misle da ne rade ispravnu stvar. Isti ljudi koji se ovdje sprdaju sa bojkotom su stavljali Sabrinu na avatar pa se kasnije ušutili kao posljednje p….
Ja ne sumnjam u njih ko njih, ja samo sumnjam da im je neko isprao glavu i da su brzopleto donijeli odluku o bojkotu. A zna se sve ko je iz bivse uprave bio ma tom sastanku u Bosni. Ayla osim sto je sluta u glavi i imala je par nepromisljenih poteza ali daleko od toga da steti klub za neke pare i slicno. Mirza nit je Fabio Capelo a niti je neka neznalica, to za neke izjave iz proslosti, to su djecija posla. Ljudi u zivotu prastaju bracne prevare, ubistva a da se ne moze deset izjava oprostiti.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 apr 2023, 19:05

U19 Zrinjski - Borac 0-0

4+ za nas jos 5 utakmica.

vs Sloga (H) ( 11 na tabeli)
vs Zrinjski (A) ( 2 na tabeli)
vs Zeljo BL (H) ( 8 na tabeli)
vs Radnik B (A) ( 12 na tabeli)
vs Radnik H (H) ( 9 na tabeli)

dobro izgleda :D ove sezone Hajduk LP iduce idemo mi :kafa:

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 22 apr 2023, 19:06

skoJaa je napisao/la:
E moj brate tako je to... mazu im oci dzabnim ulaznicama
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 apr 2023, 19:10

Moze li mo neko reći zbog čega je izbacen Musa iz prvog tipa. Od svega mi najviše to nije jasno? Mislim stvarno dobro igrao, na nasoj tabeli je dugo vremena prvi bio, pa vjerovatno bi zadrzao tu poziciju da je zaigrao jos koji meč. Mislim, ne bitno to sve, neg mi nije jasno što ga nema da bar uleti s klupe, ne sjećam se da je ulazio uopše drugi dio sezone...?..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 apr 2023, 19:14

esprit24 je napisao/la:
22 apr 2023, 19:04
skoJaa je napisao/la:
Ja ne sumnjam u njih ko njih, ja samo sumnjam da im je neko isprao glavu i da su brzopleto donijeli odluku o bojkotu. A zna se sve ko je iz bivse uprave bio ma tom sastanku u Bosni. Ayla osim sto je sluta u glavi i imala je par nepromisljenih poteza ali daleko od toga da steti klub za neke pare i slicno. Mirza nit je Fabio Capelo a niti je neka neznalica, to za neke izjave iz proslosti, to su djecija posla. Ljudi u zivotu prastaju bracne prevare, ubistva a da se ne moze deset izjava oprostiti.
Zato sto dobri bosnjo sve oprasta nam se i desavaju genocidi svako 50 godina.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 22 apr 2023, 19:15

Zagor je napisao/la:
22 apr 2023, 19:10
Moze li mo neko reći zbog čega je izbacen Musa iz prvog tipa. Od svega mi najviše to nije jasno? Mislim stvarno dobro igrao, na nasoj tabeli je dugo vremena prvi bio, pa vjerovatno bi zadrzao tu poziciju da je zaigrao jos koji meč. Mislim, ne bitno to sve, neg mi nije jasno što ga nema da bar uleti s klupe, ne sjećam se da je ulazio uopše drugi dio sezone...?..
Jer je stranac a vec imamo dovoljno bitnijih stranaca od njega. Drugo, daleko od toga da je neki kvalitet bio. Da nije tamnoput, raja ga ne bi ni prizivala.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 apr 2023, 19:15

Zagor je napisao/la:
Objasnio je Mirza na pressu. Jednostavno kaze dobro je radio u Antaliji, onda je imao neku povredu kada smo se vratili ovdje pa se oporavljao, u medjuvremenu Sarajevo imalo 8 stranaca i 3 su morala biti out, njihova procjena je da nisu htjeli tu trositi mjesto stranca jer imamo odlicnog Mulalica koji je projekat kluba i u21. Eto ukratko prepricano sto je rekao i kao nada se da ce u ovih preostalih nekoliko utakmica do kraja naci se mjesto i za njega.

Al eto ako to nije sutra kada nema Mulalica onda ne znam kada ce biti vrijeme.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 22 apr 2023, 19:16

Hocel biti kakve akcije, seksa...bilo čega - ako veceras dodju skripari u predgradje kod komšija iz istočne Bosne?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 apr 2023, 19:17

Zagor je napisao/la:
Stranac + imaš više igrača na istoj poziciji.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 22 apr 2023, 19:39

ŠTA_JE je napisao/la:
22 apr 2023, 19:16
Hocel biti kakve akcije, seksa...bilo čega - ako veceras dodju skripari u predgradje kod komšija iz istočne Bosne?
1 bus skripara vidjen na autoput, na stajalistu Rastelica.
Sarajevo ljubavi moja.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 22 apr 2023, 19:46

Izabrali su rat umjesto razgovora, podjelili navijace na dvije strane ali pobjednik ce biti isti vjerujte kao i uvijek do sada.

Samo sto ce se morati radikalnije i nasilnije uci u nastavak sukoba.

Ali nemojte kae prvo, da odemo u evropu da se jos jednom obrukamo.. Fk borba za kvalifikacije a imas budzet ko 3 kluba iz vrha prvenstva ali krivi su navijaci..

Strane smo izabrali...

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 22 apr 2023, 19:50

sonpenn je napisao/la:
22 apr 2023, 19:39
ŠTA_JE je napisao/la:
Kada se treba ispostovati grupa sprdaju se inat tjeraju, ali kad treba akcijati ici na gostovanja, lezati za tu tribinu, ginuti onda smo svi na jednoj strani...
Ocigledno da nismo, ali bolje sto je tako...

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 22 apr 2023, 19:56

mnon46 je napisao/la:
22 apr 2023, 18:57
harixs je napisao/la:
22 apr 2023, 17:33
mnon46 je napisao/la:
22 apr 2023, 14:01

Naravno, svi bi mi voljeli da on ima statistiku Rahmanovića, da mu aplaudiramo poslije svake tekme, al džaba kad od njega nema ništa. Ljudi su ovdje ubijeđeni da ga se mrzi jer je Varešanović.
Nešto se ne sjećam da se aplaudiralo Rahmanovicu prvu i dobrim djelom druge sezone dok je bio kod nas a dugo vremena je i on lutao po Sloveniji kao igrač sa klupe.

Složio bi se sa Najveće radosti da se pogrešno koristi u ovom sistemu i da mu je babukq učinio medvjedzu uslugu.
Njemu bi najbolje bilo da sto prije ode iz kluba a mi da ga prodamo za bud zasto, s tim da mu se stavi klauzula pa ako se probudi i napravi neki transfer da se može naplatiti ovo sto smo ga trpili.
Nije mu se aplaudiralo, čak mu se i psovalo nakon promašenog penala protiv želje, ali imao je muda, trčao kao navijen, uvijek si znao da mu je stalo do dresa i kluba. Kad ga je krenula i lopta na to dvoje, nije mu ravnog bilo u čitavoj ligi. Gdje i kad si vidio da je dalu stalo do dresa?
Ma slažem se sa tim 100 posto, zato sam i naveo da mu je otac učinio medvjedzu uslugu a on podlegao pritisku pa sad izgleda kao da je juce dosao iz kantonalne.

Pokazivao je on neke znakove života prošle sezone u par utakmica kad su svi bili stali i možda protiv Širokog ove sezone ali je to premalo.
Njemu je ovo sa Olimpijom zadnji voz i to bi trebalo prihvatiti pod svaku cijenu uz to da se stavi najmanje 20% od sledećeg transfera.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 22 apr 2023, 19:56

sonpenn je napisao/la:
22 apr 2023, 19:39
ŠTA_JE je napisao/la:
Znam dobio sam snimak.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 22 apr 2023, 20:00

Odavno nas nije popisao neki igrac kao Balta. Stvarno je momak za 10, ok nije za lige petice ali za nasu ligu je Gatusso. Karakter odlican, prejak prejak u duelu, drzi nekako defanzivu (vidili smo protiv Sloge kad je falio). Stvarno ne sjecam se da je evo prvo mene neko demantovao na terenu kao on. Nadam se da ce se uspjeti produziti tj potpisati ugovor a njim nakon isteka posudbe.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, OzmoodPinglewood, Vanja8 i 61 gost.