FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Beduin » 22 apr 2023, 22:06

Odlicna Uprava. Cim ti loseg trenera u ovakvoj situaciji na tabeli drzis i cekas da sam dadne otkaz da bi na kraju se dovelo jos gore, barem tako izgleda rezultatski od dolaska, nema se sta reci osim da smo nesposobni izvrsiti pritisak na njih.
Cemu onda cudjenje, cemu pametovanje kad smo dokazano jaki jedino na forumu i Fb. Sutimo i trpimo, ovdje malo seruckajmo, svrsavajmo (pojedinci ovdje) na insajderske gluposti po forumu kao na sveto pismo, ako ti je obecao i na pp javio neki forumas onda mora biti tako. ❤️

Kad rekoh da ovdje nema "i" od igraca, a to jos na polusezoni kad sam ih pomno pratio kako na terenu, tako i na pripremama, njihovo nesposobnosti izvodjenja prostih vjezbi, ovdje se vodila drugacija prica i atmosfera. Sad vidimo da ipak ovi momci nisu kadri napraviti bilo sta.
Maksimovic odjednom na klupi, Mehmedovic jedva dobije minute, Alic forsiranje na max, Aldin jos nesto je i radio danas i u prosloj tekmi (a govorio sam da treba dobiti minute jos u nastavku sezone, ali Jaha neopravdano momka nije prepoznao iako je pratio njegove pripreme i napredak), jednostavno se pokusalo sad pred kraj sa dosta promjenaz nekim sokom na igrace, nije uspjelo i vozdra.

Iako sanse nisu izgubljene sve dok mstematika ne kaze da jesu, ovo sad vec nikako ne valja. Nikako.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 apr 2023, 22:08

Posrase nam se svima na danasnji dan. Jel vas ikako, al IKAKO stid za ovo? Za lijekova vam trebalo svima, yebem vam familiju, i imate obraza govoriti da nemate podrske i slicne gluposti. Secer u ove 3,4 godine od stabilizacije i "dovodjenja najboljih igraca iz PL" dovede klub u Prvu ligu Federacije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 22 apr 2023, 22:14

Ne mozes vise biti pametan...
Omekšali smo mi puno ovde treba **** mater haman nekome, počet stvari rješavat na drugi način.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 apr 2023, 22:15

UG "Prijatelji FK Sloboda"
40 min ·
Uprava FK Sloboda, u čijem mandatu je ekipa slavila u 26 od 121 prvenstvene utakmice u posljednje četiri sezone, u kojima je najbolji ostvaren plasman 8. pozicija od 12 ekipa i jedno četvrtfinale kupa, da izađe pred sportsku javnost Tuzle, simpatizere i navijače FK Sloboda. Tačka.
🔴⚫️

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 22 apr 2023, 22:20

Nisu problem finansije nego nesposobnost. Ko da ova Sloga ima veci budzet od nas a naguzise nas veceras.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 22 apr 2023, 22:26

Dabogda se ugasili, ja zbog vas da gubim živce i da me glava boli j3bem vam sve
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 22 apr 2023, 22:26

Tacno covjek sta god napise suvisno je
tuzlanska Sloboda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 apr 2023, 22:27

Skver je napisao/la:
22 apr 2023, 22:15
UG "Prijatelji FK Sloboda"
40 min ·
Uprava FK Sloboda, u čijem mandatu je ekipa slavila u 26 od 121 prvenstvene utakmice u posljednje četiri sezone, u kojima je najbolji ostvaren plasman 8. pozicija od 12 ekipa i jedno četvrtfinale kupa, da izađe pred sportsku javnost Tuzle, simpatizere i navijače FK Sloboda. Tačka.
Jel malo 26 pobjeda, jel malo? L😂

J3bote led, ja da sam moljako 121 put Dzejlu Ramovic da je opalim, popustila bi vise od 26 puta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 22 apr 2023, 22:31

Beduin je napisao/la:
22 apr 2023, 22:27
J3bote led, ja da sam moljako 121 put Dzejlu Ramovic da je opalim, popustila bi vise od 26 puta.
:rol: :rol: :tokralju:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 22 apr 2023, 22:31

Kvalitetniji fudbal se moze vidjeti na nocnim i bajramskim turnirima,pa oni lopte ne znaju dodat dupli pas odigrati nabaciti u 16 apsolutno nista.

Sto je najgore ekipa ne moze da kreira i napravi apsolutno nista a s druge strane nemas ni pojedinca koji moze da napravi visak i sansu.

Ova ekipa je za klasu losija od one koja ja ispala prosli put a oni su bili bas losi.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 22 apr 2023, 22:34

Ne vidim kako bismo mogli ostati u ligi, gotovo je... Ali, je.biga, fudbal se igra i gleda i u 2. ligi.

PORAZ ZABOLI
AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE

UPRAVA NAPOLJE!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 apr 2023, 22:41

Ma rastjerati gamad Secerbegovica, tog Ninu i ostale koji nemaju trunke casti i obraza, UG Prijatelji Slobode su pokrenuli pitanje njihovog bahatog kurcenje sa nasim parama, onaj Secerko parkira svog Porsea u krugu stadiona, koje bahacenje, pa to jednom velikom Ante Raosu nije nikad palo na pamet a kamo li da to uradi, niti jedan predsjednik Slobode u istoriji. balo balavi, ono se naslo da parkira :puke: :puke:
P.S. Dokle god postoje bilo kakve sanse ne predavati se, boriti se do kraja.
🔴⚫️

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 22 apr 2023, 22:41

Boli me sto cemo ispast. Al me vise boli sto od ovih govana niko odgovarat nece, sto ce otici i nastaviti svoj zivot ko da nista nije bilo. A zasluzili su da svako od njih dobije po onim sugavim njuskama. Pljuvat ih na svakom mjestu, gdje god se stigne, barem im tako zgadit njihov pogani zivot.
Volim tebe, više od sebe

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 22 apr 2023, 22:42

Skver je napisao/la:
22 apr 2023, 22:41
Ma rastjerati gamad Secerbegovica, tog Ninu i ostale koji nemaju trunke casti i obraza, UG Prijatelji Slobode su pokrenuli pitanje njihovog bahatog kurcenje sa nasim parama, onaj Secerko parkira svog Porsea u krugu stadiona, koje bahacenje, pa to jednom velikom Ante Raosu nije nikad palo na pamet a kamo li da to uradi, niti jedan predsjednik Slobode u istoriji. balo balavi, ono se naslo da parkira :puke: :puke:
Porsche je Ninin, a ne Šećerov. Šećer nema marke prebijene u džepu, više ti i ja imamo od njega.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 apr 2023, 22:45

Sve dok sdp poltroni vode Slobodu,nama nema pomoci,Imamovic je ugasio sport u gradu barem onaj dio koji se tice RSD Sloboda,sad se malo izdigao rukomet,ali unistit Sloboda Ditu,pa sad FK Sloboda,dabogda svi trosili novac na lijecenje sta uradise od kluba..

Pranjic je dosao u nezgodan cas,sve ce se slomiti na njemu.

Secer i Nino su produkt Imamovica i njegova produzena ruka unistavanja FK Sloboda !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 22 apr 2023, 22:46

Vrtili smo se godinama, igrali na tankoj niti, zajebavali se, i kazna dođe...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 apr 2023, 22:47

baboedindzeko09 je napisao/la:
22 apr 2023, 22:42
Skver je napisao/la:
Porsche je Ninin, a ne Šećerov. Šećer nema marke prebijene u džepu, više ti i ja imamo od njega.
Ma vidi mu se i na faci da je neki zesci smrad taj Nino kako se vec zove.....
🔴⚫️

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 22 apr 2023, 22:48

Imali smo prethodnih godina puno goru ekipu kada se gledaju imena pa smo ostajali.
Ovdje se očigledno dešava nesto sto javnost ne zna, pripreme određene loše itd.
Sudije ponište čist gol danas Slogi i izgubimo bez ispaljenog metka praktično. Zasluženo ispadanje iz lige nema se tu šta pametovati puno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 22 apr 2023, 22:50

Sky9 je napisao/la:
22 apr 2023, 22:34
Ne vidim kako bismo mogli ostati u ligi, gotovo je... Ali, je.biga, fudbal se igra i gleda i u 2. ligi.

PORAZ ZABOLI
AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE

UPRAVA NAPOLJE!
Ma nije problem ispast, ima nas pratit cemo i u kantonalnoj, nemamo drugi klub.
Problem je ovoliki amaterizam, ali amaterizam u svakom mogucem smislu.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 22 apr 2023, 22:52

Skver je napisao/la:
22 apr 2023, 22:47
baboedindzeko09 je napisao/la:
22 apr 2023, 22:42
Skver je napisao/la:
Ma vidi mu se i na faci da je neki zesci smrad taj Nino kako se vec zove.....
Treba tražiti detaljno finansijski izvještaj od uprave, da vidimo koliko su donijeli u klub novca koji nije došao od grada, odnosno od svih nas.
I naravno da vidimo koliko su oni davali, a da nisu u pitanju pozajmice.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.