Mi ćemo da izmislimo novi vid protesta na koje ne moraš ni otići, na taj način se šalje najsnažnija poruka. Zašto ne, protesti bez učesnika i onako je sve postalo virtualno, zašto ne i protesti. Ako ne ispunite naše zahtjeve mi protestvujemo samo da znate, nismo tu ali to nema veze, šaljemo vam poruku kroz online objavu. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti.Burberry46 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 14:42SABLASNO PRAZNO KOŠEVO I MUK NA NJEMU SNAŽNIJA PORUKA OD SVAKOG SKANDIRANJA, SVAKE PSOVKE, SVAKOG ZVIŽDUKA, SVAKOG HUKA NEGODOVANJA I SVAKE PAROLE PROTESTA!
ZA STABILNO SARAJEVO - PRAZNO KOŠEVO!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Samo bez previše komplikovanja i eksperimentisanja oko sastava (kao protiv Sloge) i mislim da ne bi trebalo biti problema. Mene je najvise strah mogucnosti da Vrsajevic pocne u prvih 11.pjankesarajevo je napisao/la: ↑22 apr 2023, 22:58Ko god izadje sutra moraaa lomit noge! Ako budemo X odigrali ode sve niz lijehe! A kamoli ako izgubimo![]()
![]()
Da li su nam sudije uzele bodove protiv Sloge? Jesu, ali, ali, ali klub koji je potrošio čini mi se milion maraka na transfere ulazne i koji želi Europu ne smije dopustiti da mu klub koji se bori za ostanak uzme bodove.Zeko87 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 22:42Imao bi omjer 5-2-2ubipara je napisao/la: ↑22 apr 2023, 22:32Kakav crni kontinuitet? Nasa jedina sreca je bila to sto smo igrali sa ovima iz nizeg dijela tabele gdje nam je cak i sloga uzela bod pa i sloboda za 20minuta 2 gola dala. O kakvim ti dobrim igrama pricas? Vidjet cemo kakav je znalac kad se sastanemo sa direktnim konkurentima za europu
Remije protiv Sloge, gdje nas je sudija pokrao i Želje u derbiju. Porazi u debiju protiv Zrinjskog koji tambura sve redom i Veleža koji centra nije prešao i sami sebi dali gol.
Ne možeš reći da bi statistika bila loša. Znam saće priča, individualni kvalitet bla-bla al daj više da pričamo o ekipi i klubu, boli me briga ko ga trenira i menadžeriše.
Sarajevo ako počne pobjeđivati i igrati iz kola u kolo Horde više neće niko ni spominjati. To je fakt. Ja se nadam da će već sutra shvatiti da čine loš potez.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Hajde momci 3:1 za 3.mjesto
Pobjeda je pod moranje.Treba vecina sutra dobiti 3.zuti da ocisti protiv Zrinjskog jer slijede nam puno bitne utakmice gdje ce nam trebati sve sto imamo.Samo jako!

Pobjeda je pod moranje.Treba vecina sutra dobiti 3.zuti da ocisti protiv Zrinjskog jer slijede nam puno bitne utakmice gdje ce nam trebati sve sto imamo.Samo jako!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
The Bernabéu pitch will be changed once again before the Manchester City game. It will be the 5th different lawn this season.
A nasi hadalji cijelu nam sezonu upropaste zbog travnjaka.
A nasi hadalji cijelu nam sezonu upropaste zbog travnjaka.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pa ti baš mislis taj fudbal tako jednostavan,izvali pare i ovi ce se sami sklonit,po tvom ovi zadnji nebi ni trebali igrat nikako sa ovim gore. Nebi niko ni trenirao nista,samo bi gledali kolko ko para ima i tako rezultat skrojiš,sto djaba da se umaraju.H8Z7 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 23:54Da li su nam sudije uzele bodove protiv Sloge? Jesu, ali, ali, ali klub koji je potrošio čini mi se milion maraka na transfere ulazne i koji želi Europu ne smije dopustiti da mu klub koji se bori za ostanak uzme bodove.Zeko87 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 22:42Imao bi omjer 5-2-2ubipara je napisao/la: ↑22 apr 2023, 22:32
Kakav crni kontinuitet? Nasa jedina sreca je bila to sto smo igrali sa ovima iz nizeg dijela tabele gdje nam je cak i sloga uzela bod pa i sloboda za 20minuta 2 gola dala. O kakvim ti dobrim igrama pricas? Vidjet cemo kakav je znalac kad se sastanemo sa direktnim konkurentima za europu
Remije protiv Sloge, gdje nas je sudija pokrao i Želje u derbiju. Porazi u debiju protiv Zrinjskog koji tambura sve redom i Veleža koji centra nije prešao i sami sebi dali gol.
Ne možeš reći da bi statistika bila loša. Znam saće priča, individualni kvalitet bla-bla al daj više da pričamo o ekipi i klubu, boli me briga ko ga trenira i menadžeriše.
Sarajevo ako počne pobjeđivati i igrati iz kola u kolo Horde više neće niko ni spominjati. To je fakt. Ja se nadam da će već sutra shvatiti da čine loš potez.
Jucer zadnji Sautempton nije trebao ni dolaziti prvom Arsenalu a kamoli uzet bodove kojima ovi mozda i gube titulu. Mislim glupo poredjenje ali eto zadnji/prvi pa na toj dužini.Celzi izvali milijardu za dva prelazna roka pa eno 11 na tabeli iza Bredforda,Brajtona,Fulama itd itd.
11 na 11 kad izadje tu pada u vodu sve,a na sam rezultat hiljadu nekih faktora utice. Da je favorit u prednosti jeste naravno,da mora dobiti i da hoce uvijek naravno da ne,zato i jest zanimljivo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Jel oni planiraju sutra otvorit sve tribine?
Jako bitna stavka su kartoni. Kad bi dobili zuti sutra Ziljkic i Vrancic bilo bi super. Realno, Zrinjski ce nas dobiti i s drugom ekipom, ako budu opste odmarali igrace. A cisto sumnjam da ce odmarati, s obzirom da im mec s nama uvijek znaci, plus daleko je do finala kupa. Bitno je da imamo najbolje igrace za Siroki kuci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 apr 2023, 00:06Hajde momci 3:1 za 3.mjesto![]()
![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ne treba uopšte otpisati bodove u utakmici protiv Zrinjskog. Po meni veće su nam šanse tu, nego u Banja Luci!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nidje veze... Ne treba upisivati poraz unaprijed, mozda bas tu uzmemo bodove, pa nisu City.vedinjo98 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 01:11Jako bitna stavka su kartoni. Kad bi dobili zuti sutra Ziljkic i Vrancic bilo bi super. Realno, Zrinjski ce nas dobiti i s drugom ekipom, ako budu opste odmarali igrace. A cisto sumnjam da ce odmarati, s obzirom da im mec s nama uvijek znaci, plus daleko je do finala kupa. Bitno je da imamo najbolje igrace za Siroki kuci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 apr 2023, 00:06Hajde momci 3:1 za 3.mjesto![]()
![]()
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Apsulutno nista ne kalkulisat, sutra igrat svom snagom, ako se desi zuti desi nista ne radit namjerno. Prvo bodovi su nam potrebni sutra, protiv svinjskog volio da izadjemo sa najacim sastavom i mi oni i da vidimo ocega smo, zrinjski u prvoj utakmici sudija svirao penal razjebonas ljudinas posle toga razbuvali, druga losa igra.
Naravno da je to ONO NEŠTO što nam svima ovaj sport čini zanimljivim i razlog što ga volimo.miky_hz je napisao/la: ↑23 apr 2023, 00:14Pa ti baš mislis taj fudbal tako jednostavan,izvali pare i ovi ce se sami sklonit,po tvom ovi zadnji nebi ni trebali igrat nikako sa ovim gore. Nebi niko ni trenirao nista,samo bi gledali kolko ko para ima i tako rezultat skrojiš,sto djaba da se umaraju.H8Z7 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 23:54Da li su nam sudije uzele bodove protiv Sloge? Jesu, ali, ali, ali klub koji je potrošio čini mi se milion maraka na transfere ulazne i koji želi Europu ne smije dopustiti da mu klub koji se bori za ostanak uzme bodove.Zeko87 je napisao/la: ↑22 apr 2023, 22:42
Imao bi omjer 5-2-2
Jucer zadnji Sautempton nije trebao ni dolaziti prvom Arsenalu a kamoli uzet bodove kojima ovi mozda i gube titulu. Mislim glupo poredjenje ali eto zadnji/prvi pa na toj dužini.Celzi izvali milijardu za dva prelazna roka pa eno 11 na tabeli iza Bredforda,Brajtona,Fulama itd itd.
11 na 11 kad izadje tu pada u vodu sve,a na sam rezultat hiljadu nekih faktora utice. Da je favorit u prednosti jeste naravno,da mora dobiti i da hoce uvijek naravno da ne,zato i jest zanimljivo.
Sad da objasnim šta sam mislio jer nisi shvatio dobro poentu.
Druže nigdje ja nisam rekao da nemaš pravo izgubiti od posljednjeg niti odigrati neriješeno, ako je tebi uredu da ti klub podijeli bodove od ekipe koju vodi Vlado Jagodić ( a svi znamo njegove trenerske sposobnosti) meni nije ok. Hajde da je to neki mladi obrazovan trener pa de ali ovo nema smisla.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Što bi nas svinjski uopšte trebao dobiti? Izvoli Mirza spremi ekipu posloži taktiku i pokaži da si bolji od Rendulića.forgempp je napisao/la: ↑23 apr 2023, 01:52Nidje veze... Ne treba upisivati poraz unaprijed, mozda bas tu uzmemo bodove, pa nisu City.vedinjo98 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 01:11Jako bitna stavka su kartoni. Kad bi dobili zuti sutra Ziljkic i Vrancic bilo bi super. Realno, Zrinjski ce nas dobiti i s drugom ekipom, ako budu opste odmarali igrace. A cisto sumnjam da ce odmarati, s obzirom da im mec s nama uvijek znaci, plus daleko je do finala kupa. Bitno je da imamo najbolje igrace za Siroki kuci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 apr 2023, 00:06Hajde momci 3:1 za 3.mjesto![]()
![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Dobar rezultat na stadionu Ljube Aličića. Danas sve osim pobjede ravno porazu, masni ne drkaj sastav izvedi najbolje ne kalkuliši previše i biće to dobro. Na Koševu niko nije favorit! 

Dns tri bobe pod obavezno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Osim juga, da
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sanjo sam sinoc, Avdija u prvoj, Musa ga mijenja na poluvremenu i zabija gol i asistencija.Lucas je napisao/la: ↑22 apr 2023, 23:44Samo bez previše komplikovanja i eksperimentisanja oko sastava (kao protiv Sloge) i mislim da ne bi trebalo biti problema. Mene je najvise strah mogucnosti da Vrsajevic pocne u prvih 11.pjankesarajevo je napisao/la: ↑22 apr 2023, 22:58Ko god izadje sutra moraaa lomit noge! Ako budemo X odigrali ode sve niz lijehe! A kamoli ako izgubimo![]()
![]()

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Na danasnji dan prosle godine...
Danas moramo dobiti, u slucaju bilo kojeg rezultata Mirza mora biti bivsi, dal da sam da otkaz ili da mu ga Ismir uruci. Mozel neko napisati ko sve ima dva zuta kartona?? Po meni bi bilo lijepo da oba stopera sacuvamo za Zrinjski, a da jedan dobije protiv Zrinjskog, a drugi protiv Sirokog zuti karton, tako da bi trako imo kontinuitet da odigra dvije utakmice i pred derbi bi bili cisti. Sto se tice veznog reda, bilo bi lijepo da Vrancic dobije danas zuti pa da bude spreman za Siroki, jer mu teren u citluku ne odgovara, a da Avramovski dobije protiv Zrinjskog a preskoci Siroki. Sve u svemu ni kartoni nam ne mogu biti izvlakusa jer imamo sirok roster igraca.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.