FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
ne znaš pa zaposliš menadžera da ti radi posao koji si ti preuzeo a ne znas ili nećeš.
Menadzer ne zna ali tvrdi da zna, ti ionako ne znaš pa daj sta das da kriviš nekog drugog.
I tako svi se malo poigrali spiskali pare, eto pokusali samo i ne ide...
I sad sve dođe na naplatu
Menadzer ne zna ali tvrdi da zna, ti ionako ne znaš pa daj sta das da kriviš nekog drugog.
I tako svi se malo poigrali spiskali pare, eto pokusali samo i ne ide...
I sad sve dođe na naplatu
& $ ?
Pa sta ste se koje pizde materine prihvatali posla predsjednika i uprave kluba kad ne znate to radit?
Isto ko da ja odem na Gradinu i pocnem radit ko hirurg, a blage veze nemam o tome nista
Isto ko da ja odem na Gradinu i pocnem radit ko hirurg, a blage veze nemam o tome nista
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tako je, moze neki Nino biti podoban sa nekom Sabrinom, sa nekim Amerom i sa ostalim anonimusima iz uprave Slobode sa ulogom od 20k koji ce kasnije naplatiti deset puta vise, a odyebati covjeka koji je doveo Ciru, uveo Slobodu u PL i napravio najveci posleratni rezultat, popljuvali covjeka a ovi dobri, pa kao raja veceras tek skontala da ih treba otjerati.....meecko je napisao/la: ↑22 apr 2023, 23:50Nerad u mladim kategorijama, uhljebljivanje i političarenje, talovi, naplaćivanje ugovora po dva tri puta, opšte rasulo i čuveno "klub sviju nas" je dovelo do ovoga. Hvala"književniku" i njegovom egu što se došlo do ovog trenutka. Hvala navijačima bez mu.da koji gledaju kako klub propada, radi nekog sitnog čara. Hvala svima koji su otjerali iz kluba Azmira Husića, koji je za ove ušlje Gospodin, bez obzira što ko mislio. Iduće godine ide uživanje od Gabele do Gradačca...
Ako ništa imati ćemo najbolji teren u federalci. Ako bude para za održavanje....
🔴⚫️
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i je li to doslo do raskola unutar samog kluba?
zasto sad neki igraci ne igraju? jer ovo nije psihicki pad, ovo je sabotaza od strane pojedinaca
i zasto je agencija A sabotirala Jahu pa mu nije doveli Denkovica i jos neke koje je trazio? da li zato sad agencija B sabotira Pranjica?
zasto sad neki igraci ne igraju? jer ovo nije psihicki pad, ovo je sabotaza od strane pojedinaca
i zasto je agencija A sabotirala Jahu pa mu nije doveli Denkovica i jos neke koje je trazio? da li zato sad agencija B sabotira Pranjica?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pa napisi nam ko koga sabotira, nemoj u siframa pisati, ko ih yebe....treba ih razgoliti sve....ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑23 apr 2023, 00:34i je li to doslo do raskola unutar samog kluba?
🔴⚫️
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ayla Alimanovic za siromašne, naša jedna jedina, Sabrina - poslije uspješnog obavljenog posla u našem klubu, nakon mjesec dana na Hawaiima, odlučila se počastiti putovanjem i odmorom u Španiji. Nek je plava kvakica tu i milion storyja, nema veze što smo zadnji na tabeli i što je dobra 200 000 od nas minimalno za "dovođenje igrača". 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Zasto danas Komazeca nema ni na klupi, nije u konkurenciji u 18 igraca, a covjek zdrav, al ima zato Alic koji nije dao gola ne pamti niko ovdje...
Istina nije gotovo dok god matematika to ne kaze, al vise me brini ova igra, igraci koji nisu dovoljno skolovani za fudbalere kako su dosli u prvi tim to je druga prica, jer osnove fudbalske igre ne poznaju.
Nikakvog zara, borbe ko da ne igramo za opstanak..
Ovdje se cini mi se neke vece igre igraju u pozadini, vece od od ove na terenu.
Ne pamtim vise kad cu otici na stadion da kidam svoje zivce i nerviram se da mi trni glava i jos da platim za to i da je
1 KM.
Mislio sam da je Hadzibeganovic nesto bolji bek al i on je stvarno katastrofalno odigrao, ispadao u defanzivi, ne zna nabaciti lopte u ofanzivi.
Mehmedovic vec duze vrijeme nije prisutan na utakmicama, momak je u nekoj krizi i razumijem ga, ovdje i psiholog ima posla dosta u ovom timu.
Delic isto tanak igrac skroz, ni jedan duel covjek ne moze dobiti.
Cim se vidjelo kako se dovode igrace iz federalne lige na pocetku vidjelo se koliko su ozbiljni i stucni, Sejmenovic, Mujaric, Delic, pa Jarovic koji se nije vidio...
Zasto Maksimovic na klupi? Jel to ta napadacka igra na pobjedu od prve minute sto je najavljeno na press konferenciji prije utakmice...Zasto taktiziranje i onoliki strah da se napade od prve minute pa bolje da smo u 20.minuti primili gol nego u 92-oj bar bi se malo trznuli i krenuli igrati..
Ne mogu vise zaista...
Istina nije gotovo dok god matematika to ne kaze, al vise me brini ova igra, igraci koji nisu dovoljno skolovani za fudbalere kako su dosli u prvi tim to je druga prica, jer osnove fudbalske igre ne poznaju.
Ne pamtim vise kad cu otici na stadion da kidam svoje zivce i nerviram se da mi trni glava i jos da platim za to i da je
1 KM.
Mislio sam da je Hadzibeganovic nesto bolji bek al i on je stvarno katastrofalno odigrao, ispadao u defanzivi, ne zna nabaciti lopte u ofanzivi.
Mehmedovic vec duze vrijeme nije prisutan na utakmicama, momak je u nekoj krizi i razumijem ga, ovdje i psiholog ima posla dosta u ovom timu.
Cim se vidjelo kako se dovode igrace iz federalne lige na pocetku vidjelo se koliko su ozbiljni i stucni, Sejmenovic, Mujaric, Delic, pa Jarovic koji se nije vidio...
Zasto Maksimovic na klupi? Jel to ta napadacka igra na pobjedu od prve minute sto je najavljeno na press konferenciji prije utakmice...Zasto taktiziranje i onoliki strah da se napade od prve minute pa bolje da smo u 20.minuti primili gol nego u 92-oj bar bi se malo trznuli i krenuli igrati..
Ne mogu vise zaista...
Elmir Šećerbegović
Nino Džambić
Sabrina Buljubašić
Jasmin Imamović
Zijad Lugavić
**** iz upravnog odbora i skupštine
SDP Tuzla
Adnan Salihović
Naša djeca
Azmir Husić
Domaći izdajnici
Svi kojima je FK Sloboda dužna
**** vam sve što volite, poginuli sutra svi
Nino Džambić
Sabrina Buljubašić
Jasmin Imamović
Zijad Lugavić
**** iz upravnog odbora i skupštine
SDP Tuzla
Adnan Salihović
Naša djeca
Azmir Husić
Domaći izdajnici
Svi kojima je FK Sloboda dužna
**** vam sve što volite, poginuli sutra svi

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
- RollingPaper
- Kontakt:
Sad mi je jasno zasto Komazec ne igra.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑23 apr 2023, 00:34i je li to doslo do raskola unutar samog kluba?
-
- Kontakt:
Mozemo mi sada kriviti svakog al znamo ko je glavni krivac ove Slobode unazad 3-4 godine.Meni je iskreno i drago sto smo ispali,jer vjerujte da i ostanemo opet bi se borili za opstanak i slijedecd godine!
Nama navijacima treba reset jer samo posmatramo i nista nepoduzimamo kad je u pitanju Sloboda,ima nas i to smo pokazali hiljadu puta koliko voliko Slobodu,napunimo stadion a borimo se za opstanak.Moramo vise pricati na glas,uz kafu,kad se pije,kad se hoda po gradu,da se cuje nas glas,nasi ljudi koji rade vani a ima ih dosta koji su bili vodje,koji su stekli neki biznis,ima dosta zajebani ljudi nije mi jasno da se oni ne cuju po pitanju Slobode.
Moramo se ujediniti,moramo se resetovati,znam da mi ne mozemo nista preko foruma,al moramo vratiti Slobodase,probouditi ljude iz ove krize,hocu opet onaj osjecaj kao iz 2014,2015,2016,kad je Tuzla bila uz Slobodu,molim vas nemojte dozvoliti da nam opet carsijaneri kroje sudbinu,moramo ih otjerati.Moramo probudti nase fukare,Stare mangupe fukara.Ona djeca na tribini mozda jesu luda al nema vise zajebani likova,koji bi za par grama i 100 km,nekom zaplio kola..Nek smo ispali u federalnu al to je znak da moramo istjerati ove pakase,samo treba pricati medju nama,da probudimo narod,izmanimulisani smo i zelim da im strah unesemo,ko god bude bio u upravi.
Nama navijacima treba reset jer samo posmatramo i nista nepoduzimamo kad je u pitanju Sloboda,ima nas i to smo pokazali hiljadu puta koliko voliko Slobodu,napunimo stadion a borimo se za opstanak.Moramo vise pricati na glas,uz kafu,kad se pije,kad se hoda po gradu,da se cuje nas glas,nasi ljudi koji rade vani a ima ih dosta koji su bili vodje,koji su stekli neki biznis,ima dosta zajebani ljudi nije mi jasno da se oni ne cuju po pitanju Slobode.
Moramo se ujediniti,moramo se resetovati,znam da mi ne mozemo nista preko foruma,al moramo vratiti Slobodase,probouditi ljude iz ove krize,hocu opet onaj osjecaj kao iz 2014,2015,2016,kad je Tuzla bila uz Slobodu,molim vas nemojte dozvoliti da nam opet carsijaneri kroje sudbinu,moramo ih otjerati.Moramo probudti nase fukare,Stare mangupe fukara.Ona djeca na tribini mozda jesu luda al nema vise zajebani likova,koji bi za par grama i 100 km,nekom zaplio kola..Nek smo ispali u federalnu al to je znak da moramo istjerati ove pakase,samo treba pricati medju nama,da probudimo narod,izmanimulisani smo i zelim da im strah unesemo,ko god bude bio u upravi.
-
- Kontakt:
Ne znam zasto nema Komazeca nigdje, nije zasluzio ovo sto se desava , cemu toliko forsiranje odredjenih igraca ?LaBombonera88 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 02:23Zasto danas Komazeca nema ni na klupi, nije u konkurenciji u 18 igraca, a covjek zdrav, al ima zato Alic koji nije dao gola ne pamti niko ovdje...
1 KM.
Ne mogu vise zaista...
Nas je ovo forsiranje pojedinih igraca dovelo do ovog do cega smo dosli i to sve zbog menadzera nasih koji ih guraju .
Mora taj isti da igra da bi se prodao , svim silama ga guraju i ako gola nema iza sebe,ne samo on vec i par drugih pojedinaca a Komazeca se sklanja koji je dao golove i pokazao svoje iskustvo.
Utakmicu "kiksao" ali nije samo on svi su u prvom poluvremenu bili losi-nije dobijao lopte protiv Igmana nije mogao on nista pokazati .
Komazec i Beka u napadu , niko drugi .
Iskreno žao mi je da Sloboda ispadne, pogotovo sad nakon novog terena Ali ljudi juče nemaju nikakve akcije naprijed,ideje ništa!Žalosno je da nisu u stanju Slogu dobiti,ovako šanse za opstanak su im minimalne.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
U dvije utakmice preko 10.000 navijaca je bilo, imali su podrsku kakvu niko nema, i ovo im je hvala sto su napravili, nema veze moze Premijer liga bez Slobode, nek je sramota sve ove sto su u i oko kluba, kvazi menadjere poput Rahmanovica i slicni su nas doveli do ovog, fuj gade mi se svi od Secera pa dalje klosari mrtvi koji su unistili klub i treba da ispadnemo zbog ovakvih klosara
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Mi smo nazalost zreli za ispadanje,vec tri sezone se borimo za opstanak to znaci da nesto nije u klubu kako treba,dolaze nam polovni igraci koji su tu jos ovih par utakmica i samo molim dragog Boga da nas ne tuze po pitanju placa.
Neko je rekao da moramo igrati za nasom djecom ima tu istine nek se da prilika u federalnoj,mozda prvu sezonu bit ce uspona i padova, al pitanje je ko ce to posloziti ko ima muda voditi tu djecu,napraviti ekipu za ulazak ponovo visi rang,halalit jednu sezonu i stvoriti kostur ekipe za nasom djecom i par igraca sa iskustvom ne vise od 4 ili 5 i prodati za par sezona i eto para u kasi,nije mi jasno kako to nisu radili,vec samo peru pare.
Juce su nam pokazali i Kurta,Hadzibegovic,Mesic,i ostali da znaju igrati nasa djeca i oni su jedini ginuli na terenu.Jest tesko al moramo dignuti glas dosta latargije i od nas.Samo podrska nasoj djeci tu nam je obaveza i buducnost.
Mrš stoko ugasili se dabogda
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mogu se kladiti da ovdje bar 70% onih koji i pljuju rad uprave i grada su opet glasali za Lugavica, a to dvoje je nespojivo jer je to garant da ce Sloboda ostati alat za nesposobne i narednih godina.
Koji ce sad izgovor bagra naci za ispadanje?
Jesu opet navijaci krivi za sve, ko i obicno?
Mrs stoko iz kluba!!!!
Jesu opet navijaci krivi za sve, ko i obicno?
Mrs stoko iz kluba!!!!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Komazec ne igra jer mu ne daju, Alić igra zbog menadžera. Šećer čovjeku iz Doboja govori "ne sikiraj se sad će".
Direktorica malo godišnji, malo xxx skandal.
Amere, hvala za igrače, ali nije cilj imati trenera koji lijepo igra, nego koji uzima bodove.
Nino, nije fazon iz svog džepa davati svakog prvog plate za 5 najboljih igrača, a slijepo vjerovati svakom retardu koji ti dođe i to konstantno.
Šećereee, horaaa Šećereeee...
Pranjić i tiki taka između 2 stopera kad ti treba pobjeda...
Uprava koja ne zna, ne može, nema keša i nema m.uda.
Navijači koji to sve progutaju.
Naša djeca koja jučer iz 30 pokušaja ne mogu ubosti jedan centaršut kako treba, Delić i Mehmedović koji se zabijaju u njihove igrače u pokušajima nekih driblinga.
Kurtalić bolji od Melvina? Ma hajte, jeste po ljudima koji stoje iza njega možda. Pervan hoće li više to nešto iz Širokog i Poljske se i ovdje pokazati. Sve imate, od plata i podrške, ništa nam niste vratili. Itd itd itd.
Zasluženo ispadanje koje ćemo najvjerovatnije opet izbjeći i ostati.
Direktorica malo godišnji, malo xxx skandal.
Amere, hvala za igrače, ali nije cilj imati trenera koji lijepo igra, nego koji uzima bodove.
Nino, nije fazon iz svog džepa davati svakog prvog plate za 5 najboljih igrača, a slijepo vjerovati svakom retardu koji ti dođe i to konstantno.
Šećereee, horaaa Šećereeee...
Pranjić i tiki taka između 2 stopera kad ti treba pobjeda...
Uprava koja ne zna, ne može, nema keša i nema m.uda.
Navijači koji to sve progutaju.
Naša djeca koja jučer iz 30 pokušaja ne mogu ubosti jedan centaršut kako treba, Delić i Mehmedović koji se zabijaju u njihove igrače u pokušajima nekih driblinga.
Kurtalić bolji od Melvina? Ma hajte, jeste po ljudima koji stoje iza njega možda. Pervan hoće li više to nešto iz Širokog i Poljske se i ovdje pokazati. Sve imate, od plata i podrške, ništa nam niste vratili. Itd itd itd.
Zasluženo ispadanje koje ćemo najvjerovatnije opet izbjeći i ostati.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Je li on jedan od igrača koji je ostao u sobi Salisu nije htio krenuti na utakmicu?RollingPaper je napisao/la: ↑23 apr 2023, 07:35Sad mi je jasno zasto Komazec ne igra.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑23 apr 2023, 00:34i je li to doslo do raskola unutar samog kluba?
I kakav je to aranžman sa Salisom? Ako je Sponzorstvo onda ok., ili mi to bahaćenje plaćamo tranšom iz budžeta?
Sendvič bi meni jeli i vode sa česme pili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.