FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Edin1982
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Edin1982 » 23 apr 2023, 10:41

Mi smo sportska Ekipa smo koja nema normalnog a kamoli kvalitetnog SPORTSKOG DIREKTORA (Amerova referenca;kao dijete bio dobar potpisao za Partizan I ... O Sabrini necu ni da pisem)Dovedeni su igrači da popunjavaju rupe po sistemu nije mu to pozicija ali moze igrati...I onda odbrambeni igrači se dodaju nazad,pa vrate golmanu jer nema VEZNOG igrača koji ce se ponuditi da mu dodaju (kriju se iza protivnika) i onda lopta ide do bekova (tu poziciju u fudbalu su uvijek igrali brzi i izdrzljivi igrači ne pametni)koji nisu kreativni i onda dobijaš napadače koji se vraćaju do centra prime loptu dodaju na stranu,ovi centriraju u sredinu a napadac jos nije stigao (kako ce)...I to je recept za nalosiju igru i ekipu i za drugu ligu...Gvardiola od ovih nebi napravio ekipu...!O **** iz uprave netreba nista zna se sve...

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 23 apr 2023, 11:16

Ko kaže da uprava ne radi dobar posao u pohodu na PL smo

Naše djevojke danas nastavljaju pohod na Premijer ligu BiH. Od 16 sati na pomoćnom terenu stadiona Tušanj dočekuju Široki Brijeg !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 23 apr 2023, 11:26

Kad se sjetim kako je forumski puč branio upravu, njih doduše manje više, ali Sabrinu konkretno... :urnebes: :urnebes:

Te pitari nemaju pojma, zato su je otjerali, te školovana, elokventna, zna svoj posao, zna o čemu priča, ljudski maniri, obrazovanje. Dovodi nam uskoro investitora, dovodi pojačanja, poštena osoba kao i Amer neće se ugrađivati u transfere. :urnebes: Da ne zaboravim ono najbolje, najavila je uskoro Europu. :urnebes: :urnebes:

Čekamo novi story naše influenserice :salut:
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 23 apr 2023, 11:29, ukupno mijenjano 2 puta.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 23 apr 2023, 11:29

baboedindzeko09 je napisao/la:
23 apr 2023, 11:26
Kad se sjetim kako je forumski puč branio upravu, njih doduše manje više, ali Sabrinu konkretno... :urnebes: :urnebes:

Te pitari nemaju pojma, zato su je otjerali, te školovana, elokventna, zna svoj posao, zna o čemu priča. Dovodi nam uskoro investitora, dovodi pojačanja, poštena osoba kao i Amer neće se ugrađivati u transfere. :urnebes: Da ne zaboravim ono najbolje, najavila je uskoro Europu. :urnebes: :urnebes:

Čekamo novi story naše influenserice. :salut:
Dobra stvar u vezi ispadanja je što će sva go.vna otići. :bih:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 23 apr 2023, 11:34

Sky9 je napisao/la:
23 apr 2023, 11:29
Moj Sky, da bar znamo da će doći neko bolji, sposobniji, obrazovaniji, ko posao radi transparentno i javno, pa da kažeš nek ispadnemo ako će bit bolje za godinu, dvije, pet... Ali svi znamo da od tog nema ništa, i da će opet doć isti ko i ovi. Nažalost, šteta nam je već učinjena, što klubu, finansijama, ugledu, što nama navijačima na zdravlju, vremenu i živcima. :thumbdown:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 apr 2023, 11:34

Te pitari nemaju pojma, zato su je otjerali, te školovana, elokventna, zna svoj posao, zna o čemu priča, ljudski maniri, obrazovanje. Dovodi nam uskoro investitora, dovodi pojačanja, poštena osoba kao i Amer neće se ugrađivati u transfere. :urnebes: Da ne zaboravim ono najbolje, najavila je uskoro Europu. :urnebes: :urnebes:

Čekamo novi story naše influenserice :salut:
Najavila Evropu za sebe :rol:
Ode malo do Pariza i Londona :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 23 apr 2023, 11:37

DamirT je napisao/la:
23 apr 2023, 11:34
Otišla do Madrida da nam završi Viniciusa. :salut:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 apr 2023, 11:38

23 apr 2023, 11:37
DamirT je napisao/la:
23 apr 2023, 11:34
Otišla do Madrida da nam završi Viniciusa. :salut:
Kad nam Vinicius zaplese sambu u Gracanici :ljepota:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 apr 2023, 11:39

Sky9 je napisao/la:
23 apr 2023, 11:29

Te pitari nemaju pojma, zato su je otjerali, te školovana, elokventna, zna svoj posao, zna o čemu priča. Dovodi nam uskoro investitora, dovodi pojačanja, poštena osoba kao i Amer neće se ugrađivati u transfere. :urnebes: Da ne zaboravim ono najbolje, najavila je uskoro Europu. :urnebes: :urnebes:

Čekamo novi story naše influenserice. :salut:
nece otici, jer to njima uopste ne remeti planove. Njima treba klub gdje ce brusiti formu njihovi igraci koji izlaze iz povreda i koji trebaju da se prodaju u Sarajevo, Zrinjski, Sloveniju, Kazahstan, Indoneziju

nije bitno da li je klub premijer ili prva liga. Cak mozda i bolje ako je prva liga, manje se prasine dize, a Sloboda ce uvijek biti Sloboda taman i 5.liga, pratit ce se. Mozes odatle gurnuti igraca dalje.

a sto se tice Sabrine i formu, tu smo najbolje pokazali sta smo spremni uraditi za dnevnicu.
da je sve super, ne mozes ti kad se sezona lomi kao prvi operativac ici po odmorima. To samo pokazuje koliko je njima stalo do kluba
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 apr 2023, 11:45

i opet najmanji problem je ispadanje, jer mi smo bili svjetlosnim godinama ispred Celika recimo, platili smo vise od pola reprograma, rijesili 95% potrazivanja dobavljaca, uposlenika, bivsih fudbalera. I da se ispalo opet si daleko ispred njih, BIO

sad vise nisi, jer zadnji izvjestaj pokazuje da je dug prema poreznoj narastao, sto znaci ne placa se ni reprogram ni tekuce. Ja mjesecima govorim to mi je najveca briga

dalje ako nas Fejzic dobije na arbitraznom sudu, a trebao bi, dobit ce nas jos 10 igraca, to je jos preko 100 hiljada maraka duga. A ljudima se po ugovoru sve treba isplatiti, ja se slazem. Ali to je problem

i treca stvar plate tekucih igraca

a bojim se da tek sad igranka ne krene za licencu, cim se to ceka toliko ove godine, i savez ceka da vidi kakav ce biti poredak i koga pogurati. Mi sa zadnjeg mjesta ulazimo u taj proces. Pa nama nece teren ni igrati ulogu, mi smo vec druga liga kad krene igranka

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 apr 2023, 11:51

Bio sam do jucer optimista da cemo ostati, sad nema teorije. Ima li neko da misli da se moze ostati ove sezone?
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 23 apr 2023, 12:22

Kad bi bar zapeli naredne utakmice protiv Leotara, Sirokog i Zelje, Tc pa osvojili 6 bodova makar mozda i ima neka nada, al onda moramo cekat da nam se poklope rezultati ostalih ..
Veliki su ovo problemi Bgm
Samo nije mi jasno eto sto se UG, Fukare, pa i mi ne okupimo ispred prostorija kluba, jer ljudi pisemo po forumima, fb, nema od tog nista .
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 apr 2023, 12:27

DamirT je napisao/la:
23 apr 2023, 11:51
Bio sam do jucer optimista da cemo ostati, sad nema teorije. Ima li neko da misli da se moze ostati ove sezone?
Ninin insajder kaze da cemo vjerovatno ostati. Ybg. covjek je do sada sve pogodio, valjda nece fulati najvazniju stvar.....Simon (Ninin PR ili je mozda cak i osobno Ninica) zna. Onaj stadion treba zivim krecom prekriti kakva olos i hostapleri krcme po njemu.....
🔴⚫️

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 23 apr 2023, 12:47

mk1008 je napisao/la:
23 apr 2023, 12:22
Kad bi bar zapeli naredne utakmice protiv Leotara, Sirokog i Zelje, Tc pa osvojili 6 bodova makar mozda i ima neka nada, al onda moramo cekat da nam se poklope rezultati ostalih ..
Veliki su ovo problemi Bgm
Samo nije mi jasno eto sto se UG, Fukare, pa i mi ne okupimo ispred prostorija kluba, jer ljudi pisemo po forumima, fb, nema od tog nista .
Ma eto nas na forumu ima vjerovatno 40+ ljudi. Da se sad sta organizuje ne bi nas 10 bilo, jer smo takvi, sve nam mrsko i ne dotice nas kad treba sta konkretno uraditi
Volim tebe, više od sebe

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 23 apr 2023, 12:50

Ne smijemo dozvoliti ovakve stvari.. A da ne spominjem price o gašenju nema znaci o tome ni price...
Zar ne moze neko od ljudi koji su stariji uticajniji, mi smo mladji tu pomoci cemo im, da podignu fukare i UG i da idu protesti.
Zar ne mozemo prozvat javno sve SDP vijecnike i onog Omera Berbica i on je vijecnik i on ima neko pravo glasa ....
Udarit po svemu sto mozemo
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 apr 2023, 12:52

pa moze se ostati

nakon Trebinja naredne dvije igramo sa najvecim sportskim prijateljima u ligi koje imamo, Azmir i Zrinjski.
sad neki ce rec da nam nisu prijatelji, da su neprijatelji, ovo-ono ali uz Borac mi boljih nemamo. Ako nam oni ne dadnu 6 bodova, pod pretpostavkom da cemo svakako šehidit u Trebinju, onda to je to.

raspored nam znacajno ide na ruku, imamo i Borac kojem mozda nece trebati nista, ali koji ce birati koga ostavlja, nas ili Slogu/Leotar

Zeljo se uvijek mogao dobiti, Siroki sad nije neki bauk. Ali kljucni su nam ovo malo prijatelja sto imamo i sta nam oni urade, Azmir, Zrinjski i Borac.

ako njih ne mozemo namoliti, ne trebamo ni ostati

od Zrinjskog ovisimo, oni moraju da daju i nama i Azmiru, da bi se zatvorio krug gdje mi dobijemo 6b, Azmir 3 b jer i njemu gori i onda se ostalo moze poklapati

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 23 apr 2023, 13:43

Iz pepela se dižemo u federalnu stižemo!

Ko god misli da ce nas neko pustiti u ovoj ligi, taj nije normalan sekunde!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 23 apr 2023, 14:03

DamirT je napisao/la:
23 apr 2023, 11:51
Ma gotovo je ovo, jucer je bila zadnja sansa.
Kad mi na svom terenu ne mozemo dobiti uz nas najlošiju ekipu u ligi o čemu pričamo onda, ne znam na osnovu čega gajiti optimizam.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 apr 2023, 14:06

Najbolja opcija je da ispadnemo i da se rijesimo ovih g.ovana u Upravi, pocet iz pocetka i to je to, dok ne stanemo na zdrave grane ne treba se vracati, taman necemo vise gledat kako se na nama pojedini klubovi vade...davno je osramocen i ukaljan ovaj klub tako da ne moze gore biti...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 23 apr 2023, 14:11

i dalje ne mogu da vjerujem da su ovo dopustili. Vec vidim kako sutra stiže neka propala zvijezda premijer lige kad ispadnemo da drugari mogu reći eto mi smo sve pokušali. A onda u prilogu saopcenja faktura za trud. Jbga dešava se.
Ako ispadnemo mislim da je bolje odabrati Čelik scenario i rjesavat se dugova jer je federalna preskupa za nas u ovom trenutku
& $ ?

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.