Ostati ces bez muda koliko se jedes, polako, uzivaj, zivot je kratakHajdeee je napisao/la: ↑23 apr 2023, 11:23Posjetioci, kako ih uprava i naziva, uvijek aplaudiraju. Bez kriticke misli, bez dugorocnijeg pogleda na klub, bez analize svega sto se desava.
Posjetilac je posjetilac. Dodji, sjedi, aplaudiraj, pojedi kospe i mrs kuci.
To i jeste poenta u sta zele pretvoriti publiku na Kosevu. Poslusna, tiha, umiljata, bezpogovorna masa.
Sami birate da budete to sto od vas prave.
Dresura je pocela, izvolite ucestvujte u tome.
Mi smo sa druge strane!!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SVI SVI SVI SVI NA KOŠEVO 

-
- Kontakt:
Kolko ljudi mogu drzati ovi sektori koji su otvoreni
-
- Kontakt:
Jutros u teretani i prica neka kako su mirzi prijetili neki da musa mora biti u prvi 11. Vidjecemo koliko istine ime tu…
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zar nisi rekao Trako/Cirjak bekoviNeutralan77 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 12:41Jutros u teretani i prica neka kako su mirzi prijetili neki da musa mora biti u prvi 11. Vidjecemo koliko istine ime tu…
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Nedovoljno za Mirzinih 100,000 , nece svi sjedit jbgbordobijelisampion je napisao/la: ↑23 apr 2023, 12:36Kolko ljudi mogu drzati ovi sektori koji su otvoreni
Posjetilac, tisina.boki86 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 12:17Ostati ces bez muda koliko se jedes, polako, uzivaj, zivot je kratakHajdeee je napisao/la: ↑23 apr 2023, 11:23Posjetioci, kako ih uprava i naziva, uvijek aplaudiraju. Bez kriticke misli, bez dugorocnijeg pogleda na klub, bez analize svega sto se desava.
Posjetilac je posjetilac. Dodji, sjedi, aplaudiraj, pojedi kospe i mrs kuci.
To i jeste poenta u sta zele pretvoriti publiku na Kosevu. Poslusna, tiha, umiljata, bezpogovorna masa.
Sami birate da budete to sto od vas prave.
Dresura je pocela, izvolite ucestvujte u tome.
Mi smo sa druge strane!!
- FKS -
-
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la: ↑23 apr 2023, 12:42Zar nisi rekao Trako/Cirjak bekoviNeutralan77 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 12:41Jutros u teretani i prica neka kako su mirzi prijetili neki da musa mora biti u prvi 11. Vidjecemo koliko istine ime tu…
Trako ce ti igrati 100% zbog u21 pravila. Samo je pitanje na kojoj poziciji

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otprilike nekih 7000 ako sam dobro izračunaobordobijelisampion je napisao/la: ↑23 apr 2023, 12:36Kolko ljudi mogu drzati ovi sektori koji su otvoreni
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno nam je rejting na nivou Unisa zahvaljujuci Mirvahu i njegovim spodobamaamypitar je napisao/la: ↑23 apr 2023, 09:41Da nas taj Mirvah nije preuzeo kad se Nam povukao, ti bi danas na stadionu Unisa utakmicu gledao.Nadam se da ovakvo mijesnjene ne dijele HZ inače nam se crno piše.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑23 apr 2023, 09:31Haram ti bilo Mirvah sto nas otjera sa stadiona sa tvojom nesposobnom upravom
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kakvi sektori? Otvoreni ulazi, citava tribina na raspolaganju istok i zapad?MortemHz je napisao/la: ↑23 apr 2023, 12:53Otprilike nekih 7000 ako sam dobro izračunaobordobijelisampion je napisao/la: ↑23 apr 2023, 12:36Kolko ljudi mogu drzati ovi sektori koji su otvoreni
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nije tacno, sjever je otvoren !SarajevoNG je napisao/la: ↑23 apr 2023, 08:57I sjever je zatvoren
U novi boj ...
Pa valjda su citave tribine otvorene, samo ce se ulazit na manje ulazabordobijelisampion je napisao/la: ↑23 apr 2023, 12:36Kolko ljudi mogu drzati ovi sektori koji su otvoreni
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- AvannGardaa46
Aaa kako ce sad ovi sa Hz nickom uci na "svoju" tribinu koja je zatvorena danas??
Bujrum pive u restoranu kod istoka

Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
…H8Z7 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 05:47Naravno da je to ONO NEŠTO što nam svima ovaj sport čini zanimljivim i razlog što ga volimo.miky_hz je napisao/la: ↑23 apr 2023, 00:14Pa ti baš mislis taj fudbal tako jednostavan,izvali pare i ovi ce se sami sklonit,po tvom ovi zadnji nebi ni trebali igrat nikako sa ovim gore. Nebi niko ni trenirao nista,samo bi gledali kolko ko para ima i tako rezultat skrojiš,sto djaba da se umaraju.
Jucer zadnji Sautempton nije trebao ni dolaziti prvom Arsenalu a kamoli uzet bodove kojima ovi mozda i gube titulu. Mislim glupo poredjenje ali eto zadnji/prvi pa na toj dužini.Celzi izvali milijardu za dva prelazna roka pa eno 11 na tabeli iza Bredforda,Brajtona,Fulama itd itd.
11 na 11 kad izadje tu pada u vodu sve,a na sam rezultat hiljadu nekih faktora utice. Da je favorit u prednosti jeste naravno,da mora dobiti i da hoce uvijek naravno da ne,zato i jest zanimljivo.
Sad da objasnim šta sam mislio jer nisi shvatio dobro poentu.
Druže nigdje ja nisam rekao da nemaš pravo izgubiti od posljednjeg niti odigrati neriješeno, ako je tebi uredu da ti klub podijeli bodove od ekipe koju vodi Vlado Jagodić ( a svi znamo njegove trenerske sposobnosti) meni nije ok. Hajde da je to neki mladi obrazovan trener pa de ali ovo nema smisla.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Najglasniji lik, izvijesni @kimun, koji zivi u dijaspori. Covjek u zadnje 3 godine ima utakmica Sarajeva, kao ja Botofaga - tacnije NULA !

Uzalud vam trud "duvaci", nastavite duvati u Mirvahovu frulu
Uzalud vam trud "duvaci", nastavite duvati u Mirvahovu frulu
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa njemu i mora neko drugi diktirati sastav jer je **** teska. U ovoj situaciji ako nestavi Musu na bek onda mu je droga pojela i ono malo mozga sto je imao.Neutralan77 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 12:41Jutros u teretani i prica neka kako su mirzi prijetili neki da musa mora biti u prvi 11. Vidjecemo koliko istine ime tu…
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Poučen prethodnim iskustvom mislim da je to istina kao i tuča između ziljke i mirze.Neutralan77 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 12:41Jutros u teretani i prica neka kako su mirzi prijetili neki da musa mora biti u prvi 11. Vidjecemo koliko istine ime tu…
Trenutno korisnika/ca: mire971, samoFKS, Tatamata1946 i 31 gost.