Ma kakvih 8 milja ne budite djeca, pa imate statistiku posjeta ljudi dragi godinama pa vidite gdje smo i sta smo, a cisto sumnjam veceras i u tih 3 milje pa neka je i besplatan ulaz, moja procjena mozda milja do milja i pol da ce biti. Morala bi biti bas neka euforija za tu tvoju osmicu da bi je veceras nakucali, jer smo narod euforije i momenata, nema niko neku konstantu, ali nije to samo problem sa nama, u cijelom regionu je tako izuzev Hajduka.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Osttribine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I ovako ce biti 8 hiljada.
Svaka cast sjeveru ali u posljednje vrijeme brojnost na kosevu nije zavislila od sjevera.
Za mene licno glup potez je poziv na prazno Kosevo u situaciji kada se vracamo na Kosevo nakon 8 mjeseci i kada nakon pobjede konačno mozemo biti treći.
Iskreno ne znam ko izmislja ivakve poteze
Da se razumijemo nisam ni ja za Mirzu ali za i uz Sarajevo sam uvijek tu.
Ja tebi zelim da pojedes **** i to veliko a moj otac nek zivi hiljadu godina majku li ti tvoju
F.K. SARAJEVO
Sto nije to Serbecic kapiten? kod nas kapiten koji ima 8 utakmica za nas? 

- BegovicRamiz
- Kontakt:
ima ta mjesta plus nakon toliko vremena povratak na Kosevo pa i novi terenskoJaa je napisao/la: ↑23 apr 2023, 16:58Vidjet ćeš kada vrla direktorica stavi onu cijenu karata koju je planirala na početku sezone (istok 12 KM i zapad 15KM) ovo danas neće biti realno stanje.BegovicRamiz je napisao/la: ↑23 apr 2023, 16:46tesko je procjeniti nakotilo se ovdje svasta a i svi mogu glasati
vidjecemo za malo jace od sat vremena na cemu smo
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vidi ja ne idem i necu ici jos zadugo, ali npr moj otac ce ici, bezveze ti je ovo, tj ruzno je vrijedjati ljude koji hoce da idu, a ne mozemo im zabraniti jbg lp
@ Morgen na tebe sam mislio ne znam koliko ti je godina, ali bas ruzno od tebe zivio
Ocekujem pobjedu naravno 2-1

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 23 apr 2023, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Ko god ode podrzava Ajlu i narkomana, haram vam bilo sto idete i ne podrzite jedini ispravan put kakav god on sada bio i ne podrzite grupu koja je mnogo toga prezivjela radi Sarajeva.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 23 apr 2023, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Bolesnik, napravio profil samo da bi ovo napisao. Javi se sa pravog **** ti materina da vidimo sa kakvim retardom imamo posla.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Izuzetno glupa odluka da se Besimu iz nekog razloga oduzme kapitenska u sred sezone.
1946
Ćirjak lijevi bek, Dzafic desno krilo
Soko97 upravu si, van svake pameti odluka da se Serbecicu oduzme kapitenska traka.

Avdija, Dal, Serbecic i sada Ziljkic za par kola.
umjesto da daje podrsku Serbecicu ( i ako meni imao samu jednu losu utakmicu) on to odmah ****... vidi se da je on los trener i los covjek.

umjesto da daje podrsku Serbecicu ( i ako meni imao samu jednu losu utakmicu) on to odmah ****... vidi se da je on los trener i los covjek.
Samo Mirza moje u sred sezone mjenjati kapitena. Pa svi znamo kako na psihu to utice. Jedino ispravno je sto je dao ziljkicu koji je zasluzio
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Horde ce da fale. I bojkot ce se primjetiti samim tim sto nece biti Hordi, iako ce biti raje. Dijeliti se ne smijemo i ne mozemo. Jos povratak na Kosevo nakon godinu utice. Ljubi vas brat sve, i one sto ne idu i sto idu. I grb sto kuca umjesto srcascudetto89 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 17:03Vidi ja ne idem i necu ici jos zadugo, ali npr moj otac ce ici, bezveze ti je ovo, tj ruzno je vrijedjati ljude koji hoce da idu, a ne mozemo im zabraniti jbg lp
@ Morgen na tebe sam mislio ne znam koliko ti je godina, ali bas ruzno od tebe zivio
Ocekujem pobjedu naravno 2-1![]()
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 23 apr 2023, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Avdija je bio prvi izbor za kapitena, sad je to Ziljkic ocigledno. Serbecic je druga opcija za kapitena po svemu sudeci.
Upravo smo (nas 6 bolesnika s istoka) omjerom 4/2 da NE IDEMO donijeli odluku o današnjoj utakmici. Zbog Hordi i zbog Mirze ( ne zbog Ajle). Dva sata ZA/PROTIV razloga i realnih argumenata.
Sretno Sarajevo danas!
P.S. Za narednu domaću cemo ponovo vijecati. Nije lahko.
Sretno Sarajevo danas!
P.S. Za narednu domaću cemo ponovo vijecati. Nije lahko.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Antikloc, boki86, drzgemboadislic, enzo1, JavierBosnia, johntravolta123, Lecler, misstianopenaldo, mnon46, muhamedhulk, Pantelija, Posejdon, SHZ82, svabonja, Tarapi, Turo, Vanja8 i 181 gost.