Mozda su Ivicu Osima kontaktirali?MojaMalenkost je napisao/la: ↑23 apr 2023, 19:53I ove tri minute nadoknade jasno upucuju na dobro poznatu kuhinju.. Nadrogirane sudije.. Jesu.. Mirvicevim kesom.. Izgleda da su Selimovic i Ibrakovic kontaktirali Mirvica i objasnili mu kako se vodi klub..
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Velike greške 1:1
3 žuta je dao u 50 sekundi za nas , sva trojica oni koji imaju po 2 žuta...
Suspendovati i ove sudije kao i onog Topuzovića što su.
3 žuta je dao u 50 sekundi za nas , sva trojica oni koji imaju po 2 žuta...
Suspendovati i ove sudije kao i onog Topuzovića što su.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
UEFA+NSBiH=Mafia
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Joj i ovi su losi hehe mirza ostani volimo te ....hajdeee Zeljoooo
-
- Kontakt:
Ja sam cuo da su ti mamu kontaktirali!!ledesma je napisao/la: ↑23 apr 2023, 19:55Mozda su Ivicu Osima kontaktirali?MojaMalenkost je napisao/la: ↑23 apr 2023, 19:53I ove tri minute nadoknade jasno upucuju na dobro poznatu kuhinju.. Nadrogirane sudije.. Jesu.. Mirvicevim kesom.. Izgleda da su Selimovic i Ibrakovic kontaktirali Mirvica i objasnili mu kako se vodi klub..
Moglo bi se na Tušanj dva puta iduće sezone 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Najgore što pitari mogu je da traže satisfakciju kao i njima poništen čist gol...to apsolutno nije isto..gol za 1-1..gdje velika opasnost po igri da dobiješ i drugi...a poništen gol na 1-0 pet min do kraja apsolutno nema istu težinu .u suštini su trebali Sarajevu priznati gol ,pa bolje jedna kardinalna greška nego dvije..
**** bi vi dali gol i imali kontre da je priznao gol Tuzli sto je deset puta ociglednije od malog ofsajda nakon sto pogledas pet puta. Od pocetka obojica sudija masu ofsajde. I nukic jedan na jedan nije bio ofsajd kod 0:0 ovo je krađa teška.
Jos ko sise svi zute ne smiju protiv Zrinjakog.
Jos ko sise svi zute ne smiju protiv Zrinjakog.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
**** ti ivica mrtve na kvadrst
- Meraak1921
- Kontakt:
Mirvin Dinamo melje sve pred sobom
Djaba vam pare kad ste yadovi

Djaba vam pare kad ste yadovi

- RollingPaper
- Kontakt:
Vracaju sudije Sarajevu zbog one tekme protiv Sloge u Zenici. Smijurija od lige. Kao i obicno pitari nece priznat da su pogurani.
E nek si nam reko basMeraak1921 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:02Mirvin Dinamo melje sve pred sobom![]()
![]()
Djaba vam pare kad ste yadovi![]()

1946-1987
-
- Kontakt:
Gdje je onaj kratki video "ofsajda" ovdje obrisalo se a?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Haha kako se pise kad je u pitanju fks, a kad neko pise za njih da im je sudija stimao, ma nedaju reci haha jadova ocm fuj !!!
04.10.2009 !
- Meraak1921
- Kontakt:
leo1946 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:03E nek si nam reko basMeraak1921 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:02Mirvin Dinamo melje sve pred sobom![]()
![]()
![]()
Ma Rajvooo melji al pusicete racku Zelji
pardon
meljii Mirva

Pa čitaš li ti šta se piše? Sve i jedan forumaš sa naše teme govori da im je čist gol poništen.RollingPaper je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:03Vracaju sudije Sarajevu zbog one tekme protiv Sloge u Zenici. Smijurija od lige. Kao i obicno pitari nece priznat da su pogurani.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Bitno je žaliti se kad poniste gol sa Slogom. A sad se poklopiti i reci, dobro je 1:0 koja lakrdija jos ljudi i preko sudija bili bolji 90 minuta.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Jesil od jutros to smisljaoMeraak1921 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:05leo1946 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:03E nek si nam reko basMeraak1921 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:02Mirvin Dinamo melje sve pred sobom![]()
![]()
![]()
Ma Rajvooo melji al pusicete racku Zelji
pardon
meljii Mirva![]()
1946-1987
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.