FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jbg mislim da je normalna stvar čistiti kartone. Avramovski mislim da ne bi ni igrao jer ne može on spojit tri tekme u sedam dana, Dal magija svjež odmoran zna zabit na gostovanju kod Zrinjskog. Ziljkić koliko god dobro donosi ekipi vala i petlja previše. Vrančić da odmori malo ne bi se ni snašao u Čitluku. Igra očajna. Ko god bude prizivao više Musu ispred Mulalića taj nije normalan.
U srijedu očekujem ovako:
Dizdarević
Mulalić-Martinović-Šerbečić-Radović(ako može)
Balta-Čirjak
Guliashvili-Dal-Kyeremeh
Čataković
U srijedu očekujem ovako:
Dizdarević
Mulalić-Martinović-Šerbečić-Radović(ako može)
Balta-Čirjak
Guliashvili-Dal-Kyeremeh
Čataković
- Shategabri
- Kontakt:
- unitarista
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nema obraza
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Šta da kaže qurton? Da se ostvarilo zacrtano u svlačionici hahahaha
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 23 apr 2023, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Direktni crveni je vise od jedne tekme suspenzije. On je dobio drugi zuti. Samo ne znam jel mu se sada nakon drugog zutog i dalje ciste tri zuta kartona. Kako god bespotrebno, kao i odluka da odjednom mijenjas kapitena.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Mi smo uzasni, skup dobrih igrača na celu s narkomanom operisanim od fudbala, a Zrinjski je svemirski brod za ovu cijelu ligu. U srijedu ja zadovoljan sa svakim rezultatom koji je ispod 3 razlike za Zrinjski.pjankesarajevo je napisao/la: ↑23 apr 2023, 19:57100% svakako bismo se polomili da nesto napravimo, ali nije sada ni fazon 5:0 izgubiti od Svinja. 3 reda u odbrani i koji napad i cao. Ali vidis da mi ne znamo kontra napad nijedan odigrati. Ama bas nijedan nismo kako treba veceras odigrali.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Pauzira jednu utakmicu, prebacuje mu se jedan karton, tako da mu kad se vrati na teren trebaju 2 kartona do suspenzije.
Ali kakav smo seljacki klub zbog ovoga jada od trenera, alkoholicarke i ovog debilnog dijaspprca postali, namjerno ciste kartone pred Zrinjski, sudija nam silji citavu ovu tekmu , pa sve vam je.bem mrs iz kluba.
-
- Kontakt:
Bili smo grozni definitivno. Pobjeda je bitna. Protiv Zrinjskog ja sam nesto optimistican ubij me akoznam zasto. Jer svi ocekuju da ce nas lako dobiti. Vidjecemo. Opet navijam za pobjedu pa igrali protiv Reala a ne svinja.Zutti je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:06Mi smo uzasni, skup dobrih igrača na celu s narkomanom operisanim od fudbala, a Zrinjski je svemirski brod za ovu cijelu ligu. U srijedu ja zadovoljan sa svakim rezultatom koji je ispod 3 razlike za Zrinjski.pjankesarajevo je napisao/la: ↑23 apr 2023, 19:57100% svakako bismo se polomili da nesto napravimo, ali nije sada ni fazon 5:0 izgubiti od Svinja. 3 reda u odbrani i koji napad i cao. Ali vidis da mi ne znamo kontra napad nijedan odigrati. Ama bas nijedan nismo kako treba veceras odigrali.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- BordoBBoja
- Kontakt:
Pa mogao je reci da je rekao da nas ocekuje teska utakmica i neugodan protivnik i da se to i ostvariloMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:05Šta da kaže qurton? Da se ostvarilo zacrtano u svlačionici hahahaha

-
- Kontakt:
Sreca i nama ponisti cist go, da nas je manje stid!
Lakrdija samo takva
Picke su ispali i Avram i Mario i Ziljkic, igraj pa dok ga ne dobijes kako treba jjebo te karton da te jjebo piccke jedne...
3 bobareee
Lakrdija samo takva

Picke su ispali i Avram i Mario i Ziljkic, igraj pa dok ga ne dobijes kako treba jjebo te karton da te jjebo piccke jedne...
3 bobareee

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jah, protivnik mu poznat, trenirao ga je s dosta uspjehaBordoBBoja je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:10Pa mogao je reci da je rekao da nas ocekuje teska utakmica i neugodan protivnik i da se to i ostvariloMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:05Šta da kaže qurton? Da se ostvarilo zacrtano u svlačionici hahahaha![]()
![]()
![]()
![]()

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Opomene: FK SARAJEVO: 27 Avramovski Daniel (79 - Nesportsko ponašanje; odugovlačenje prilikom izlaska iz igre); 8 Vrančić Mario (82 - Nesportsko ponašanje; šutiranje lopte nakon zaustavljanja igre);
Isključenja: FK SARAJEVO: 77 Ziljkić Almedin (82 - Nesportsko ponašanje; prigovor na odluku glavnog suca i After match - Nesportsko ponašanje; naguravanje sa protivničkimigračem )
Isključenja: FK SARAJEVO: 77 Ziljkić Almedin (82 - Nesportsko ponašanje; prigovor na odluku glavnog suca i After match - Nesportsko ponašanje; naguravanje sa protivničkimigračem )
-
- Kontakt:
Dobro je rekao zalizani, ne moze se Sarajevo pobijediti kad nam je sudija 12. igrač
NO FEAR
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Gaće na Bradini iduće kolo.Ahmoveliki je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:10Sreca i nama ponisti cist go, da nas je manje stid!
Lakrdija samo takva
3 bobareee![]()