Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Elementarno neznanje ili previd: Sudije na nevjerovatan način oštetile Tuzlake na Koševu
http://www.klix.ba/clanak/230423100
http://www.klix.ba/clanak/230423100
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Oko 7000 na kosevu odlicna posjeta. Da su horde bile, islo bi to na 7500.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jel ono jučer Amoah namjerno baci flašu u teren da preskoči Borac?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Jeste im ponisten cist pogodak nema rijeci, ljudi su osteceni i dobro su odigrali na kosevu, a mislim da je i nama ponisten tj rikardu no dobro ..
Igra se nasa mora popraviti i ozb djelovati na terenu !
Igra se nasa mora popraviti i ozb djelovati na terenu !
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 23 apr 2023, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
- Shategabri
- Kontakt:
Ko nije priznao? Svi smo rekli da je čist gol.RollingPaper je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:03Vracaju sudije Sarajevu zbog one tekme protiv Sloge u Zenici. Smijurija od lige. Kao i obicno pitari nece priznat da su pogurani.
Koševo Zapad
Bilo je grešaka na obje strane , a ne na jednoj strani kako se ovdje predstavlja: 2 ponistena gola za obje ekipe , ofsajdi Nukica i Ziljkiča koji je bio na svojoj polovici i to je šansa 1 na 1 kad se gleda iz toga.LeonProfessional je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:04Prvo ofsajd Tuzla, pa poništen gol Tuzla.
Jest, baš je 1-1...
Mimo tih grešaka nismo zasluzili pobjedu po igri.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Lazes ko pseto. Pogledaj zadnjih 5 stranica, ja ih znam bar 10 koji su ostavili poruke da im je ovo odvratno i sramotno.RollingPaper je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:03Vracaju sudije Sarajevu zbog one tekme protiv Sloge u Zenici. Smijurija od lige. Kao i obicno pitari nece priznat da su pogurani.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Momak je preskočio zadnjih sedam stranica.Shategabri je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:09Ko nije priznao? Svi smo rekli da je čist gol.RollingPaper je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:03Vracaju sudije Sarajevu zbog one tekme protiv Sloge u Zenici. Smijurija od lige. Kao i obicno pitari nece priznat da su pogurani.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Zakinuti i Tuzla i mi po za gol. Plus nesto se ne sjecam da je iko bio realan kad smo mi bili zakinuti vec su se pojedinci i nasladjivali, a danas eto kuknjava. Sudjenje uzasno po obje ekipe danas biloRollingPaper je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:03Vracaju sudije Sarajevu zbog one tekme protiv Sloge u Zenici. Smijurija od lige. Kao i obicno pitari nece priznat da su pogurani.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ne zna se ko je na vecim drogama, sudija ili ovakve budale cuj necemo priznatiShategabri je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:09Ko nije priznao? Svi smo rekli da je čist gol.RollingPaper je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:03Vracaju sudije Sarajevu zbog one tekme protiv Sloge u Zenici. Smijurija od lige. Kao i obicno pitari nece priznat da su pogurani.

Bukvalno svi rekli cist gol im ponisten.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa i nije bio ofsajd. Priznamo. Oliveira zabio čist zgoditakRollingPaper je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:03Vracaju sudije Sarajevu zbog one tekme protiv Sloge u Zenici. Smijurija od lige. Kao i obicno pitari nece priznat da su pogurani.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Osim Zrinjskog, ove godine u Evropu nebi trebalo nikoga poslati. Uzas jedan od igara.
Ma ovo Vico radi s namjerom, da ima vise povoda iscicit jos para od uefe za var. Sve je pod kontrolom najboljeg predsjednika
Nakon stastanaka Vice sa upravom Sarajeva i Veleža nekad prošle godine, i onih slikanja za javnost, vjetar je dobro puhnuo i njima u leđa.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Gdje i kad prestaju ova sudijska bahatost, kriminal i brukanje?
Volim tebe, više od sebe
-
znaju li ovi pitari da je bio nepostojeci ofsajd i kod 0:0 ili se namjerno prave da nije?
Znas li i ti da su na protiv Sloge ukrali pobjedu? Za rad cega i koga?1921ferroviere je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:22znaju li ovi pitari da je bio nepostojeci ofsajd i kod 0:0 ili se namjerno prave da nije?
Ne pravite se ludi vise, govorimo 5 godina da je suđenje katastrofalno od kako je gico krme iz resa predjsednik
Mi barem priznajemo da su ponistili cist gol vceras Tuzli, a mislim da vi niste jos taj nivo i dabogda sudije nikad vise ne sudile ovu jadnu ligu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jesam li jedini koji mora pojacati televizor za 20 da bi cuo bilo sta kad se igra nasa liga? Isti problem sad na areni i prosle sedmice Zrinjski - Zeljo na my tv.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 23 apr 2023, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa i nas su zakinuli u derbiju cocalic go
I prosle godine kosoricev oba za pobjedu i 3 boda
I prosle godine kosoricev oba za pobjedu i 3 boda
-
Znam ja za Slogu, kakve veze Tuzla City ima sa Slogom, ljudima ste bod uzeli kraj priceledesma je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:26Znas li i ti da su na protiv Sloge ukrali pobjedu? Za rad cega i koga?1921ferroviere je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:22znaju li ovi pitari da je bio nepostojeci ofsajd i kod 0:0 ili se namjerno prave da nije?
Ne pravite se ludi vise, govorimo 5 godina da je suđenje katastrofalno od kako je gico krme iz resa predjsednik
Mi barem priznajemo da su ponistili cist gol vceras Tuzli, a mislim da vi niste jos taj nivo i dabogda sudije nikad vise ne sudile ovu jadnu ligu.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, itatabisine i 43 gosta.