Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta ovo nema velez zrinjski na stream
Sto Hadzukica ostavi na klupi. Evo cijeli stadion iznenadjen
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Ne radi bhliga ima ki dje drugo velez zrinjski
-
- Kontakt:
Jel moguće da velez nemoze napuniti stadion od 5 milja?
1921ferroviere je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:28Znam ja za Slogu, kakve veze Tuzla City ima sa Slogom, ljudima ste bod uzeli kraj priceledesma je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:26Znas li i ti da su na protiv Sloge ukrali pobjedu? Za rad cega i koga?1921ferroviere je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:22znaju li ovi pitari da je bio nepostojeci ofsajd i kod 0:0 ili se namjerno prave da nije?
Ne pravite se ludi vise, govorimo 5 godina da je suđenje katastrofalno od kako je gico krme iz resa predjsednik
Mi barem priznajemo da su ponistili cist gol vceras Tuzli, a mislim da vi niste jos taj nivo i dabogda sudije nikad vise ne sudile ovu jadnu ligu.
Mi uzeli ili sudije?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Stadion je pun osim RA tribineKrajina1999 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:33Jel moguće da velez nemoze napuniti stadion od 5 milja?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
-
- Kontakt:
Ovo vise nije pitanje kome se navlaci, a ko je ostecen, jer i jedni i drugi su marionete, kako stvari stoje. Jasno je zbog koga se ovo sve radi. Bagro lopovska doci ce i vama kraj.
Volim tebe, više od sebe
Koliki vam je trenutno kapacitet stadiona?mostar_mo je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:34Stadion je pun osim RA tribineKrajina1999 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:33Jel moguće da velez nemoze napuniti stadion od 5 milja?
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Jasno itekako jasno, cetnik na vrhu kroji tablicuantisisoja1919 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:36Ovo vise nije pitanje kome se navlaci, a ko je ostecen, jer i jedni i drugi su marionete, kako stvari stoje. Jasno je zbog koga se ovo sve radi. Bagro lopovska doci ce i vama kraj.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ima na bhliga, samo kad udjes na link spusti malo dole
- Osttribine
- Kontakt:
Da ima kakve drzave ili da se radi ispravno u NSBiH, veceras je sudije sa utakmice na Koševu trebalo svratiti u NSBiH i razduziti ih ovog zvanja jer ovo za njih nije, ljudi pravila ne znaju, cist gol TC, cist gol Sarajevu ponisten, ofsajd nepostojeci TC, ofsajd nepostojeci Sarajevu (cak sta vise na nasoj polovini Ziljkic bio), crveni karton Ziljkicu u prvom, crveni karton Karicu iz TC u drugom, ljudi su se pogubili, za njih sudjenje nije.
-
- Kontakt:
Plus doveo do toga, da se mi medjusobno koljemo i jedni od drugih neprijateljima pravimoledesma je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:40Jasno itekako jasno, cetnik na vrhu kroji tablicuantisisoja1919 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:36Ovo vise nije pitanje kome se navlaci, a ko je ostecen, jer i jedni i drugi su marionete, kako stvari stoje. Jasno je zbog koga se ovo sve radi. Bagro lopovska doci ce i vama kraj.
Volim tebe, više od sebe
- feniksptica
- Kontakt:
Nema nista gore od kompenzacija.
Glavni sudjia je moro ponistit odluku pomocnog sudije . Njegova greska 90%.
Vjerovatno da nije pomocni ni vidio najbolje ko je igro loptom.
Ko ce za 5-10 dana od nas pratit je l kaznjen pomocni ( haj glavni mozda)..ni ime mu ne znamo.
Hoce, pa ni Topuz ti nije kaznjen. Dobio prolaznu ocjenu. Cak zbog toga sto je Sehovic odusto...mora ostat sudit zbog tog sto je Bosnjak.
Ko ce za 5-10 dana od nas pratit je l kaznjen pomocni ( haj glavni mozda)..ni ime mu ne znamo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hvala Bogu pa nas ima bistriantisisoja1919 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:46Plus doveo do toga, da se mi medjusobno koljemo i jedni od drugih neprijateljima pravimoledesma je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:40Jasno itekako jasno, cetnik na vrhu kroji tablicuantisisoja1919 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:36Ovo vise nije pitanje kome se navlaci, a ko je ostecen, jer i jedni i drugi su marionete, kako stvari stoje. Jasno je zbog koga se ovo sve radi. Bagro lopovska doci ce i vama kraj.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Proci ce ko i gigovic nakon utakmice leotar-Igman. Prodje 2-3 dana i svi zaboravimo, ko da se nista nije desilo, a oni nastave po starom.feniksptica je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:46Nema nista gore od kompenzacija.
Hoce, pa ni Topuz ti nije kaznjen. Dobio prolaznu ocjenu. Cak zbog toga sto je Sehovic odusto...mora ostat sudit zbog tog sto je Bosnjak.
Volim tebe, više od sebe
- RollingPaper
- Kontakt:
Jesul dosli Ultrasi u Vrapcice?
- Meraak1921
- Kontakt:
Cik pogodi yado
Tebe Mirva placa i ne bojkotujes, ja sam pogodio, a ti mi duvni yayca sad i pogadjaj
-
- Kontakt:
Ma dzaba kad se vecina sladi kad neko drugi bude heban i povaljen.ledesma je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:48Hvala Bogu pa nas ima bistriantisisoja1919 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:46Plus doveo do toga, da se mi medjusobno koljemo i jedni od drugih neprijateljima pravimo![]()
Volim tebe, više od sebe