Uploaded with ImageShack.us
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
NE Grijesis i sve si dobro napisao. ! Idemo utakmicu po utakmicuharry_90 je napisao/la:Mogu zamislit kakva bi bila ludnica kad bi sjever bio pun,danasnja brojka je veoma dobro,sa obzirom kakva je prije bila kad je gostovala Slavija..ja mislim da nakon Travnika nam dolazi Sarajevo,pa gostujemo Zelje,i onda nam ja mislim dolazi Zrinjski,neka me neko ispravi ako grijesim ?
http://www.facebook.com/#!/album.php?ai ... 5948495396TZ_BoY je napisao/la:Imali ko kakvu sliku da postavi ???
A on je garant onaj kojem je lice najvise zacrnioEmir_ZENICA je napisao/la:Ovaj gore izgleda samo sakrio lica onim momcima koje zna,ovo ostalo nista![]()
Fina brojka ! Cestitke na pobjedi !
pa jel vidis da ostali imaju cvike, kapuljace itd ....Emir_ZENICA je napisao/la:Ovaj gore izgleda samo sakrio lica onim momcima koje zna,ovo ostalo nista![]()
Sorry pomjesao salt_city i brcansku maltu-A- je napisao/la:A on je garant onaj kojem je lice najvise zacrnioEmir_ZENICA je napisao/la:Ovaj gore izgleda samo sakrio lica onim momcima koje zna,ovo ostalo nista![]()
ma brate mogu nam popusit hahahahfukara87 je napisao/la:Brcanska Malta mogo si nas sve pocrnit jer Hordasi nas snimaju pravo sad ce derby snjima pa da nas ne prepoznaju da ne bude lomljavine![]()
fukara87 je napisao/la:Danas odlicno navijanje a pobjeda je super s obzirom kad se pogleda na kakvom su terenu igrali ovo je mila majka...Ovo je tek zagrijavanje jer protiv Sarajeva ce Tusanj bit pun ko sipica a i vise ce navijaca bit na "Sjeveru"... ZNACI LUDILO
Usput bi pohvalio Nikolica i Bosnjaka koji su se pokazali kao pravo pojacanje kluba jos kad se vrati Gavaric i Almir Bekic bit ce to extra
Ako ce tako bit onda ce bit dobro, jer sam skoro bio banovan zbog provokacija na ovoj stranici pa sam nesto opsovao i na racun administracije zato sto ne brisu postove one koje trebaju a one koje ne trebaju brisu...tako da sve treba pocistit sto ne treba ... pozzaleksandar_veliki je napisao/la:Nije me bilo za vikend i odmah pizdarije. dda je trajno banovan, a od danas cemo ovako. Sa foruma ce biti trajno odstranjeni svi balavci koji tu dolaze radi provokacije i koji u deset postova ne kazu nista pametno. Takodjer, ukoliko nisam tu igrom slucaja i onda vidim da su se na te provokacije navlacili drugi balavci, e i oni ce biti odstranjeni. Stvarno vise nema smisla. Hvala i nadam se da cete mi vi standardni pomoci. Hvala jos jednom.
To hoces da se druzis sa Hordama kad budu na D tribini ?Probisvjet je napisao/la:Cestitke, nisam bio na utakmici, ali sam saznao od prijatelja sta se desavalo. Iducu sam na svom mjestu na C tribini.
Opravdanje da nisam mogao prisustvovati postavicu na forum.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.