Zvjezdan Misimović

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Devil » 27 feb 2011, 14:12

voltron30 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Mene samo zanima kako ce Miske podnjeti zimu :mrgreen:

Sta reci,ruska liga je jaca od Turske da to je neko gore i napisao.Ima ce dosta jakih utakmica i svako drugo kolo gradski derbi.Jer Moscwa ima vise timova nego citav RS u premier ligi zajedno :lol:

Miske dominira
Ma Rusi i ne igraju zimi, osim ako su u evropskim takmičenjima, pa ih zakači novembarski ili februarski termin. Prvenstvo im se igra od proljeća do jeseni. Bolje je pitanje, kako će Miske podnijet ruska ljeta, dok svi odmaraju on mora ganjat loptu. :D
E ove godine ce igrati po zimi jer je tranzicionalna godina,pocinje se drugi vikend Marta i igrace se duze nego engleska liga :roll: sto znaci bice snega do kolena. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 27 feb 2011, 22:33

Zvjezdan Misimović, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine danas je uspješno obavio ljekarski pregled i sutra će potpisati ugovor sa moskovskim Dinamom.

Kao što smo već najavili Misimović je još juče načelno dogovorio saradnju sa Dinamom, a danas se priključio ruskom prvoligašu koji se priprema u Turskoj. Naš reprezentativac sutra će u Istanbulu i zvanično parafirati ugovor sa Rusima.

Prema pisanju ruskih medija, Misimović će potpisati troipogodišnji ugovor (do 2014. godine), a procjenjuje se da će Dinamo za njegove usluge platiti 4,5 miliona eura. Sav novac bit će uplaćen na račun Wolfsburga, kluba iz kojeg je Misimović stigao u Galatasaray. ;)

daj boze da je istina :roll:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 28 feb 2011, 14:26

Sramota, sad će Miske da igra u istoj ligi sa "neambicioznim" Ibričićem, i mladim Vranješem koji je po mnogima napravio grešku kad je otišao u Krasnodar.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 feb 2011, 14:30

RiNo je napisao/la:Sramota, sad će Miske da igra u istoj ligi sa "neambicioznim" Ibričićem, i mladim Vranješem koji je po mnogima napravio grešku kad je otišao u Krasnodar.
Ma samo neka igra.
Bolje je i u Rusiji znojiti guzove nego u Turskoj cekati sansu koje nece biti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 28 feb 2011, 14:36

Mislim da je ovo dobro za sve strane. Misimović je zadovoljan jer će konačno dobiti šansu da igra, Galatasaray će se rješiti nezadovoljnog igrača, a svakako je dobro za reprezentaciju da Miske igra, jer će nam u nastavku kvalifikacija trebati raspoloženi Misimović.

Želim mu puno sreće i nadam se da će uspjeti da izbori LP sa Dinamom i pređe u neki veliki klub.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 28 feb 2011, 17:10

el-fighter je napisao/la:Želim mu puno sreće i nadam se da će uspjeti da izbori LP sa Dinamom i pređe u neki veliki klub.
Kakav crni veliki klub, pa ovome krajnje ne ozbiljnom, lijenom, ne radniku je vrhunac karijere prosjecna BL ekipa tipa Wolfsburg.

Sto se tice nastavka kvalifikacija izgleda veoma lose, igraci nam igraju u sve slabijim klubovima odnosno u sve losijoj formi. Dzeko, Miske, Pjanic, 3 kljucna igraca su mnogo slabiji sada nego sto su bili recimo lani.... Ne valja !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 feb 2011, 17:19

Zenga je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Želim mu puno sreće i nadam se da će uspjeti da izbori LP sa Dinamom i pređe u neki veliki klub.
Kakav crni veliki klub, pa ovome krajnje ne ozbiljnom, lijenom, ne radniku je vrhunac karijere prosjecna BL ekipa tipa Wolfsburg.

Sto se tice nastavka kvalifikacija izgleda veoma lose, igraci nam igraju u sve slabijim klubovima odnosno u sve losijoj formi. Dzeko, Miske, Pjanic, 3 kljucna igraca su mnogo slabiji sada nego sto su bili recimo lani.... Ne valja !
Mozda bas radi toga ce dati vise od maximuma da bi se dokazali i primamili interes drugih klubova.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 28 feb 2011, 18:11

Zenga je napisao/la:

Ovo si se sj*o jaro Dzeko igra dosta dobro , a Miske je sad presao u Dinamo i nece njemu trebati puno da udze u pravu formu, Pjanic me malo brine al sta bi....

Al Medunjanin dominira !!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 28 feb 2011, 18:14

Ma Miske je car, bez njega ova repka nebi bila ista, hvala Bogu pa je presao da moze koliko toliko uci u formu pred ovaj vazan mec. 8-)
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 28 feb 2011, 18:19

Super, bas mi je frendica nabavila sal Dynama ima dva mjeseca.

Nemaju losu ekipu ove godine.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 28 feb 2011, 18:37

Kako ima glupih ljudi da zajebu svoju karijeru....Iz treće europske lige otiči u sedmu...znači nazadovati za četiri mjesta, umjesto da napreduje i ode u jednu Španjolsku ili Englesku, a potencijala je imao za to.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

nihco

Post Postao/la nihco » 28 feb 2011, 18:57

jest, kad bi misimovic razmisljao i radio po nasim zeljama.
galatasaraj je najveca turska ekipa koja ga moze platiti ,vjerovatno, vise od bilo koje ekipe u bundesligi, osim bjerna i ekipa koja po pravilu igra eurokupove,cesto ligu sampiona. misimovic,nazalost,nema,kvalitet da bude clan neke ekipe liga petice koja moze da mu garantuj4e finansijske i igracke uslove koje moze galata.
mi bi njega poslali u osrednji engleski ili spanski tim za pola para koje zaradjuje u turskoj ilirusiji,e ne ide.......
Sent from my Commodore 64

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 28 feb 2011, 19:00

Odlican potez Misketa, po mom misljenju.

Ruska liga je u velikom usponu, a sto se tice tima, mozda je mogao neki malo bolji, ali ako ce u ovome startati iz meca u mec, onda nece biti problema.

Vec od ranije sigurno poznaje Voronina i Kuranyia, s kojima ce moci pricati na njemackom, sto ce mu sigurno mnogo pomoci pri adaptaciji.

Sretno Miske.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 28 feb 2011, 19:02

nihco je napisao/la:jest, kad bi misimovic razmisljao i radio po nasim zeljama.
galatasaraj je najveca turska ekipa koja ga moze platiti ,vjerovatno, vise od bilo koje ekipe u bundesligi, osim bjerna i ekipa koja po pravilu igra eurokupove,cesto ligu sampiona. misimovic,nazalost,nema,kvalitet da bude clan neke ekipe liga petice koja moze da mu garantuj4e finansijske i igracke uslove koje moze galata.
mi bi njega poslali u osrednji engleski ili spanski tim za pola para koje zaradjuje u turskoj ilirusiji,e ne ide.......
slabo mogu oni ikoga platiti, npr. jos uvijek nisu platili wolfsburg za misimovica a plus imaju jos transfera i igraca kojima duguju novac :roll: jos dodaj na to da je zadnji par godina galatasaray obicna **** u europkupovima i eto ti cijelokupne slike tog "mega-kluba". transfer u galatasaray je bio veliki promasaj, medjutim vjerujem da nije fulio s transferom u rusiju. kvalitet ruskog nogometa naspram turskog je ko' dan i noc.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

nihco

Post Postao/la nihco » 28 feb 2011, 19:23

STEVIE je napisao/la:[
slabo mogu oni ikoga platiti, npr. jos uvijek nisu platili wolfsburg za misimovica a plus imaju jos transfera i igraca kojima duguju novac :roll: jos dodaj na to da je zadnji par godina galatasaray obicna **** u europkupovima i eto ti cijelokupne slike tog "mega-kluba". transfer u galatasaray je bio veliki promasaj, medjutim vjerujem da nije fulio s transferom u rusiju. kvalitet ruskog nogometa naspram turskog je ko' dan i noc.
opet su mocniji od 80% ekipa lige petice i, u najgorem slucaju, ce se provuci u kup uefa.
kriza moze potrajati 1-2godine,ali galata je galata.....ne moze propasti sa svojom bazom.
ali nije to poenta......poenta je da turske i ruske ekipe mogu ponuditi puno vise igracima u silaznojfazi,sto miske,realno,je........
Sent from my Commodore 64

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 feb 2011, 20:57

Tipican Miske izbor. Izaberi ne prejak klub,ne prejaku ligu tako da se ne mora previse trenirati i trcati a zadrzati mjesto u prvih 11 ..... Nikad mi s njim u prvih 11 necemo otici na neku zavrsnicu ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Twinky
Kontakt:

Post Postao/la Twinky » 28 feb 2011, 21:13

kimbo je napisao/la:Tipican Miske izbor. Izaberi ne prejak klub,ne prejaku ligu tako da se ne mora previse trenirati i trcati a zadrzati mjesto u prvih 11 ..... Nikad mi s njim u prvih 11 necemo otici na neku zavrsnicu ..

Pa sad pocinju pljuvanja po igracima zato sto nisu otisli u real, barsu, man, chelsea(i kao da bi ga neki klub iz lige 5 kupio da mu citavu polusezonu sjedi na tribinama i navija??) ...Pa stvarno sramota, dosad je svaki reprezentativac ispljuvan, niko nije izostavljen....kakav smo to narod pa nista nam ne valja, ponekad me bude stid sto sam gradjanin ove zemlje :!:

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 28 feb 2011, 22:08

Najbolji igraci igraju za najbolje timove a to jesu ti koje si ti iznad naveo. Misimovic je definitivno otisao korak nazad, nakon Wolfsburga. To je cista realnost, nasi igraci igraju za Maccabi, Dinamo iz Moskve, Montpellier, Eskisehirsport itd...i to nisu najbolji timovi na svijetu i nece nikada biti, sto nam dovoljno kaze o nasim igracima.
Naravno nesmije se praviti greska i gledati sve iz ugla u kojem timu jedan igrac igra, jer je bitan potencial i mogucnosti napredovanja u buducnosti..

Medutim, Misimovic ima 28 godina i podpisuje izgleda na 3,5 godine za ruski tim...ovdje vise nema napredovanja, ovo je jednostavno slabo. Nemozemo se mi zadovoljit stim da Misimovic sada barem igra, to nije dovoljno, on da je htio BiH pomoci on je morao vec dva mjeseca trenirati sa Zeljom ili Sarajevom a sada 5 do 12 nema tu puno vajde i ja licno mu nevjerujem da je presao u rusku ligu da bih igrao bolje za repku, jer to nije realno, da je htio pomoci mogao je davno trenirati sa BH klubovima.

Mi smo jednostavno u repci izgubili nakon ovoga transfera na kvalitetu, to je cista realnost. u Rusiji je fudbal mozda trenutno za nijansu bolji nego u Turskoj ali to nemjenja nista na cinjenici da je jos uvijek los.

Facit: Najbolji igraci igraju u najboljim klubovima, mladi igraci sa potencijalom mogu napredovati i kod njih nije bitno kako im se klub zove...
Sa 28 godina nisi vise mlad u fudbalskom biznisu i zato je ovo sve jedan veliki promasaj, definitivno.

Dinamo iz Moskve, hm....:(

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 01 mar 2011, 01:15

Upamtite ovo sto cu vam reci. Miske ce da J**+ Rumunima mame u Zenici!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 mar 2011, 01:33

Misimovic bi sutra-srijeda ,trebao potpisati...to je super za reprezentaciju,Miske ce doigrati 2-3 prijateljske utakmice i 2 prvenstvene...bice to dovoljno da spreman docka Rumuniju,on ce imati dodatni motiv sigurno..a Hagi nek se zamisli! Dinamo ima pravo dobru ekipu i borice se za sami vrh,a ruska liga je dosta jaka,puno jaca od Turske!..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.