Jesu mu i dohakali svaka im cast

Ma jok. Nekako najprostije je to bolest terena, gljivicna ili neki drugi oblik i moze biti blazi ili tezi oblik. Takodjer neadekvatno odrzavanje dovodi do toga, a kada dodje onda se isto tako sanira dal hemijskim ili nekim prirodnim sredstvima koliko je to moguce.
Gdje si to ti vidjeo?akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 19:48ovi uflekani tereni me uvijek podsjete na Portugal, kod njih su ovakvi tereni tokom cijele sezone, pravdaju to padavinama lol
ali fleke mi djeluju kao najmanji problem, teren je postao prava "grbavica", lopta odskace pri svakom dodavanju
Tačno je to za rok.avenija je napisao/la: ↑20 apr 2023, 00:10Fleke nisu nikakav problem osim vizualni..
I ne znam sta ocekujete..da se uradi travnjak i da sluzi 10 godina?
Zavrsni sloj se mjenja po pravilu svake 2-3 godine.
U Evropi veliki klubovi poslije svake sezone stave novi zavrsni sloj za 200-300k..
Grbavici je rok istekao prije 2 godine.
Ako pratite Zvezdu i na Marakani je isto.
Odavno se priča o pilanju, ne znam da li se smiju pilati, hoće li to ugroziti stabilnost tribine?
Što bi ugrozilo? Pa nisu stubovi tu da drže tribinu, već zamišljeni krov. Ništa se ne ugrožava ako se ispila do nivoa tribine.
Mozda on misli da ce se pilat ispod Tribine

Predizborni trik Vice da osvoji drugi mandat. Ako uopste je to i upitno. A i ako ga pocnu graditi, kako su pravili terene, mozda do 2050 Anelov Isak zaigra.
Nema Vico nista sa tim. Samo ce morat dio novca da obezbijedi. Ovo je projekat Vlade KS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.