FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
50%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 169

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 23 apr 2023, 22:11

feniksptica je napisao/la:
23 apr 2023, 21:53
BordoBBoja je napisao/la:
23 apr 2023, 21:44
Pogledate koliko je sda osvojila glasova u kantonu, onda pogledate broj posmatraca danas na tribina, i vidite da su to isti “ljudi”
🐑🐑🐑🐑
Ne mogu oni toliko napunit.

I sledeci vikend ce bit isto ovako. Lijepo vrijeme praznik dosta stranaca, stariji ljudi sto ne prate drustvene mreze uopste.

Zato kazem za Horde da su izabrale pogresan nacin i to je to.

Nisu to momci od 15 godina da ne razumiju gdje zive i s kakvim narodom zive.
+1 Tako je!

Mi ko da zaboravimo da s bojkotom bez bojkota neke stvari su kod nas uvijek iste. Lose vrijeme, slabi rezultati, cijene karata klinac palac. Sve to itekako utice na dobar broj navijaca. Ima tu odredjena cifra koju te stvari ne zanimaju ali dobar broj nas je takvih, to je realnost.
Svaki ovaj post o ovcama dodatnih 10 odustane od bojkota!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 apr 2023, 22:12

slika

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 apr 2023, 22:13

Lakše nekog natjerati da bojkotuje ili ne bojkotuje, nego da skontamo koliko Zilkić pauzira :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 23 apr 2023, 22:16

Tuzla pobijeđena nakon pet utakmica, slabom igrom ali pobjeda je tu. Bolje i ovo nego 10 zicera i bod na kraju. Od 4 zadnja igrača Musa, Trako nakon dugo vremena u ekipi, Čirjak na neprirodnom poziciji ... Tranzicija preloša, ne postoji. Nevjerovatno da igrač dribla loptu 50 m i nema kome da da pass jer su svi iza njega, i tako 6-7 puta.

Pomjerili smo se na tabeli, kiksevi konkurenata su tu, samo nastaviti ovako. Mislim da ćemo protiv Zrinjskog biti bolji nego danas.

Posjeta odlična, porodična atmosfera, ali to više neće biti ni tema po mom mišljenju.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 apr 2023, 22:16

ZipSarajevo je napisao/la:
23 apr 2023, 21:43
Uz dobar rezz protiv Zrinjskog, sljedeci vikend ide 10+ milja ma stadionu :kafa:
Cini mi se da Zrinjski pobjedom protiv nas matematicki obezbjedjuje titulu, tako da bi u Mostari protiv nas mogla biti slavljenicka atmosfera i oni ce maksimalno sigurno igrati
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 23 apr 2023, 22:17

⚜️
slika

⚜️

PS: aBd sljedeci vikend na 3 poziciju.
Zadnja izmjena: SviUNapad1jeAFH, dana/u 23 apr 2023, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 23 apr 2023, 22:19

Osttribine je napisao/la:
23 apr 2023, 21:23
Bgm me posjeta na Koševu iznenadila, nisam ocekivao da ce ovoliko raje biti, istina ulaz je bio dzaba i to je uticalo. Neka ide ko hoce manite se prepucavanja, kao sto napisah i danas fkt ih znam mnogo koji su veliki i redovni na tekmama pitari, ali jace od njih bilo danas i otisli su na tekmu. Sto se "igre" tice, nikakvog pomaka sa ovim klocem zalizanim, smislene akcije mi ne znamo odigrati. O ovim sudijskim lakrdijama pricati je suvisno, ova sudijska trojka mora se iskljuciti iz fudbala, da se razumijemo ostetili su obje ekipe. Sad slijedi paklen raspored u kojem sa ovakvim predstavama nemamo sta traziti iskreno, a pogotovo sa ovakvom igrom u Evropi, pa ima da nas neka osrednja ekipa natrpa do vrha.
Sve se danas poklopilo Mirvicevcima : Prelijep dan,povratak poslije osam mjeseci,Bajram,dzaba ulaz. Bilo je sminka otici na tekmu. Vidjecemo kad tekme postanu 'obicne',vrijeme ruzno,ulaz 10-15 KM ,igra je ionako u qurcu. Bice to puno,puno slabija posjeta. Samo treba biti uporan i tjerati svoje !! Borba ce biti duga i teska.
Nije samo do Mirze,mada je on qarina od trenera,ima tu puno rupa u igrackom kadru,nekvaliteta. Recimo Serbecic ,koji je danas bio odlican,je napravio kiks,koji bi nas kostao bodova,da nije bilo sudija. Serbecic je vazda bio kiks igrac ,kad je najbolji. Ziljke je osrednji igrac,nista narocito. Musa je propao skroz za vrijeme zimske pauze. A i ostali igraci,svakom mozes naci manu. Odnosno mane isplivavaju same na povrsinu,sa jakocom protivnika i tezinom utakmice.
Zrinjski ako nas bude htio ubiti,ubice nas. Oni su ovu Tuzlu rijesili 6,7 -0 u dvije tekme,otresli ih ko slinu a mi jedva. Sudije k'o sudije,nekad te zakinu,nekad te poguraju. Puno neznanja ,nestrucnosti,javasluka od sudijske strane,nema potrebe ici u teorije zavjere.

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 23 apr 2023, 22:21

JavierBosnia je napisao/la:
23 apr 2023, 22:16
ZipSarajevo je napisao/la:
23 apr 2023, 21:43
Uz dobar rezz protiv Zrinjskog, sljedeci vikend ide 10+ milja ma stadionu :kafa:
Cini mi se da Zrinjski pobjedom protiv nas matematicki obezbjedjuje titulu, tako da bi u Mostari protiv nas mogla biti slavljenicka atmosfera i oni ce maksimalno sigurno igrati
Trenutno je 20+ bodova, ako Borac sutra ne pobjedi oni su prvaci.

Mi smo se kolko tolko napunili nekim samopouzdanjem. Zasto da me vjerujemo u dobar rezz...

Mi imamo odlicnu ekipu a loseg trenera, za nadati se da ce igraci biti dovoljno motivisani pa da pokvarimo slavlje.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 apr 2023, 22:22

Moram pohvaliti Daniela, bravo :bow:
Prošlu polusezonu katastrofalan je bio, em povrede, em i kad igra, to bude loše. Sad je uvezao cijele pripreme, i odličan je, ne urekao se :salut:
Ima materijala za iduće sezone ako ne bude zalizani trener.
Dizdarević/Šahinović, Radović, Šerbečić, novi stoper, Mulalić, destruktivac, Vrančić, Zilkić, Avramovski, Guliashvili, Čataković
Sa klupe Oliveira, Čirjak, Ikić( nek mu izganjaju domaće papire ), Ramić, Aničić..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 23 apr 2023, 22:25

Bravo Zrinjski

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 apr 2023, 22:28

Da smo dali još jedan gol bili bi treći ali i ovo je ok.

Bravo Sarajevo!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 23 apr 2023, 22:30

Bod im treba protiv nas za titulu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 apr 2023, 22:31

Totalna dominacija Zrinjskog kojoj se ne nazire kraj. Jedino da im Mirvah dođe sa Aylahom i svojim ljudima od povjerenja, onda bi propali. Ovako nek nam je Bog na pomoci.
Bahati, bahati Željkan!
1946

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 23 apr 2023, 22:33

Antikloc je napisao/la:
23 apr 2023, 22:19
Osttribine je napisao/la:
23 apr 2023, 21:23
Bgm me posjeta na Koševu iznenadila, nisam ocekivao da ce ovoliko raje biti, istina ulaz je bio dzaba i to je uticalo. Neka ide ko hoce manite se prepucavanja, kao sto napisah i danas fkt ih znam mnogo koji su veliki i redovni na tekmama pitari, ali jace od njih bilo danas i otisli su na tekmu. Sto se "igre" tice, nikakvog pomaka sa ovim klocem zalizanim, smislene akcije mi ne znamo odigrati. O ovim sudijskim lakrdijama pricati je suvisno, ova sudijska trojka mora se iskljuciti iz fudbala, da se razumijemo ostetili su obje ekipe. Sad slijedi paklen raspored u kojem sa ovakvim predstavama nemamo sta traziti iskreno, a pogotovo sa ovakvom igrom u Evropi, pa ima da nas neka osrednja ekipa natrpa do vrha.
Sve se danas poklopilo Mirvicevcima : Prelijep dan,povratak poslije osam mjeseci,Bajram,dzaba ulaz. Bilo je sminka otici na tekmu. Vidjecemo kad tekme postanu 'obicne',vrijeme ruzno,ulaz 10-15 KM ,igra je ionako u qurcu. Bice to puno,puno slabija posjeta. Samo treba biti uporan i tjerati svoje !! Borba ce biti duga i teska.
Nije samo do Mirze,mada je on qarina od trenera,ima tu puno rupa u igrackom kadru,nekvaliteta. Recimo Serbecic ,koji je danas bio odlican,je napravio kiks,koji bi nas kostao bodova,da nije bilo sudija. Serbecic je vazda bio kiks igrac ,kad je najbolji. Ziljke je osrednji igrac,nista narocito. Musa je propao skroz za vrijeme zimske pauze. A i ostali igraci,svakom mozes naci manu. Odnosno mane isplivavaju same na povrsinu,sa jakocom protivnika i tezinom utakmice.
Zrinjski ako nas bude htio ubiti,ubice nas. Oni su ovu Tuzlu rijesili 6,7 -0 u dvije tekme,otresli ih ko slinu a mi jedva. Sudije k'o sudije,nekad te zakinu,nekad te poguraju. Puno neznanja ,nestrucnosti,javasluka od sudijske strane,nema potrebe ici u teorije zavjere.
Mozemo mi pricat sta hocemo, realno stanje i da je ovo odlicna posjeta i u doba prije bojkota. A da losi rezultati cijena i kisa prepolove posjetu i prije svega ovoga.
Umjesto da Horde dodju pa zbog nekih gluposti svaki put izbiju Mirvicu par destina hiljada iz dzepa zbog kazni oni ovako.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 23 apr 2023, 22:35

Nisam gledao utakmicu ali po vasem pisanju bila je patnja. Ja bih se sad potpisao da sve utakmice dobijemo sa patnjom umjesto da izdominiramo a ne pobijedimo. Skidate gace pred zrinjski a vezni red cirjak, balta i dal mogu napraviti problem i tom strasnom zrinjskom. Sta god da bude igraj bordo bijeli !!
P.S jel bio Ismir na utakmici??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 23 apr 2023, 22:36

Lucas je napisao/la:
23 apr 2023, 22:30
Bod im treba protiv nas za titulu
Ako borac ne dobije, Zrinjski je prvak vec sutra

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 apr 2023, 22:36

Gledao sam Veleža drugo poluvrijeme,nisu zasluzili da izgube,stativa,zicer,posjed,pritiskali su više.

Zato mi je još više glupa odluka da "odmaramo" protiv Zrinjskog.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 apr 2023, 22:37

esprit24 je napisao/la:
23 apr 2023, 22:35
Nisam gledao utakmicu ali po vasem pisanju bila je patnja. Ja bih se sad potpisao da sve utakmice dobijemo sa patnjom umjesto da izdominiramo a ne pobijedimo. Skidate gace pred zrinjski a vezni red cirjak, balta i dal mogu napraviti problem i tom strasnom zrinjskom. Sta god da bude igraj bordo bijeli !!
P.S jel bio Ismir na utakmici??
Da je sudija bio normalan ne bi ni pobijedili.
Eto toliko... Bi li to potpisao?
Koševo Zapad

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 23 apr 2023, 22:38

Meni se samo cini da ce nama nakon Zrinjskog gol razlika ponovo biti u minusu :urnebes:
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 apr 2023, 22:39

miky_hz je napisao/la:
23 apr 2023, 22:36
Zato mi je još više glupa odluka da "odmaramo" protiv Zrinjskog.
Realno mi i bez ove trojice imamo super ekipu za uzeti bod ili bodove Zrinjskom
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Bilosta, EastMadness, FRANK RIBERY, Lecler, mnon46, rimljanin90, Rule_hz, Tarapi i 72 gosta.