Osttribine je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:23
Bgm me posjeta na Koševu iznenadila, nisam ocekivao da ce ovoliko raje biti, istina ulaz je bio dzaba i to je uticalo. Neka ide ko hoce manite se prepucavanja, kao sto napisah i danas fkt ih znam mnogo koji su veliki i redovni na tekmama pitari, ali jace od njih bilo danas i otisli su na tekmu. Sto se "igre" tice, nikakvog pomaka sa ovim klocem zalizanim, smislene akcije mi ne znamo odigrati. O ovim sudijskim lakrdijama pricati je suvisno, ova sudijska trojka mora se iskljuciti iz fudbala, da se razumijemo ostetili su obje ekipe. Sad slijedi paklen raspored u kojem sa ovakvim predstavama nemamo sta traziti iskreno, a pogotovo sa ovakvom igrom u Evropi, pa ima da nas neka osrednja ekipa natrpa do vrha.
Sve se danas poklopilo Mirvicevcima : Prelijep dan,povratak poslije osam mjeseci,Bajram,dzaba ulaz. Bilo je sminka otici na tekmu. Vidjecemo kad tekme postanu 'obicne',vrijeme ruzno,ulaz 10-15 KM ,igra je ionako u qurcu. Bice to puno,puno slabija posjeta. Samo treba biti uporan i tjerati svoje !! Borba ce biti duga i teska.
Nije samo do Mirze,mada je on qarina od trenera,ima tu puno rupa u igrackom kadru,nekvaliteta. Recimo Serbecic ,koji je danas bio odlican,je napravio kiks,koji bi nas kostao bodova,da nije bilo sudija. Serbecic je vazda bio kiks igrac ,kad je najbolji. Ziljke je osrednji igrac,nista narocito. Musa je propao skroz za vrijeme zimske pauze. A i ostali igraci,svakom mozes naci manu. Odnosno mane isplivavaju same na povrsinu,sa jakocom protivnika i tezinom utakmice.
Zrinjski ako nas bude htio ubiti,ubice nas. Oni su ovu Tuzlu rijesili 6,7 -0 u dvije tekme,otresli ih ko slinu a mi jedva. Sudije k'o sudije,nekad te zakinu,nekad te poguraju. Puno neznanja ,nestrucnosti,javasluka od sudijske strane,nema potrebe ici u teorije zavjere.